Amazon.co.uk вече доставя и до България!!!

• 83 488
  • 757
  •   1
Отговори
# 660
EmoM,ами последната стъпка само не правя(Place your order)и това ми дава за крайно.
  Е това  във това поле гледаш във дясно
Order Summary  

Items:  £45.39  
Postage & Packing:  £6.28  

Order Total: £51.67  

Amazon.co.uk Order Summary  
Items:  £37.83  
Postage & Packing:  £5.23  

Total before VAT:  £43.06  
VAT:  £8.61  

Order Total: £51.67  

Order Totals includes VAT.
See details.
мерси много:)

# 661
Момичета, ако днес се пусен поръчка от англииския амазон, дали ще е тук преди 31.12 Simple Smile

според мен да. за поръчка изпратена вчера ми дадоха дата 29ти декември.

# 662
kokoshinkata, перфектно, благодаря много...само този срок нещо не ми харесА  Laughing мн дълго чакат...особено, ако съм омотала нещо и е по грешка да не мога да поръчам от другаде нищо с тази карта в рамките на седмица  hahaha

Niniel , срок за доставка какво ти пишеше, че аз и това не успях да видя снощи  Rolling Eyes
Поне и аз да знам кога да си чакам "пантофите".
анима е написала    bouquet мерси!

# 663
  • В най - голямото село
Получих известие да си взема колета от Разменна Пощенска станция, а той даже не е 2 кг.  Mr. Green

# 664
Кажете поне, че са `убави кецките  Laughing , само дето доставката им е повече от цената, това не ми харесА...но минало  Laughing
http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B002QNUEVO/ref=ox_ya_oh_product
Тъй че, ако има някой обяснение как да виждам колко ми е продъкта+доставката преди да си напиша данни на картата ще съм благодарна да ми се обясни.  Praynig
Ние имаме същите.  Peace Бях ги взела през посредник.  Hug Много са хубави, но като я хвана за ръчичките да ходим (на 8 м. сме) и понеже сме с ламинат - много се пързалят, отдолу са само плат.  Rolling Eyes И сега само стоят за красота.  Hug

# 665
  • Home is where the heart is...
poplo, със здраве да си ползваш тостера. Много странно как пратки с тегло под 2 кг отиват пак на митница... Тъкмо реши човек, че е хванал чалъма на поръчване / получаване и хоп - веднага ни спретват някоя изненада.  Mr. Green

Относно колко време отнема "манипулацията" на митницата - бих казала, че зависи от хората зад гишето. Ако са бързи, няма опашка и имат желание да свършат работа, няма да е повече од 5 - 10 минути.  Whistling

# 666
На Cardholder's Name се пишеше името както е на картата, нали?

# 667
  • Пловдив
Да.  Peace

# 668
Кажете поне, че са `убави кецките  Laughing , само дето доставката им е повече от цената, това не ми харесА...но минало  Laughing
http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B002QNUEVO/ref=ox_ya_oh_product
Тъй че, ако има някой обяснение как да виждам колко ми е продъкта+доставката преди да си напиша данни на картата ще съм благодарна да ми се обясни.  Praynig
Ние имаме същите.  Peace Бях ги взела през посредник.  Hug Много са хубави, но като я хвана за ръчичките да ходим (на 8 м. сме) и понеже сме с ламинат - много се пързалят, отдолу са само плат.  Rolling Eyes И сега само стоят за красота.  Hug
Grinning Благодаря, Жен_Жен...едно +, че нямам паркет  Laughing единствено ме притеснява дали ще и станат на моята, но щом са само от плат, значи ще са подобни на такива, които носихме преди да може да стъпва, които все още и стават.

# 669
  • София
Anny_ точно по същият начин като теб поръчах маратонки на мъжа си с номер по- голям отколкото му трябват . Въведох номер на картата и веднага ми излезе плащане . Не успях да се справя с отказването на поръчката , та сега ще връщам маратонките с молба да ми ги заменят с по-малък номер . Те добре , че са отзивчиви хората , ама на .

# 670
tatito   bouquet
Поръчах едни ботички. Сега чакам шип, шип. Laughing Laughing Laughing

# 671
Получих си поръчката от 5-ти  Sunglasses  Разделена е на две, едната част я шипнаха два дни по-късно и е пътувала с немците, а другата- с Royal mail, дойдоха в един и същи ден  Crazy Явно сме затрупали пак митницата с колетчета  hahaha
Няма да поръчвам повече нищо до Нова година, и без това оттук нататък догодина ще пристигат, струва ми се  Confused

# 672
Шип, шип, ура  Laughing
Ботичките ми ще пътуват с немските пощи.

# 673
Така...я една проверка дали съм разбрала ПАК  и по-важното какво hahaha
След поръчката и мейла, който пращат до 30 мин по-късно и блокирането на сумата, в следващ(и) дни (колко това?) пращат втори  newsm78 мейл, че са изпратили поръчаното и някакъв номер, с който мога да си следя поръчката къде по трасето се намира, така ли?

# 674
Получих си поръчката от 5-ти  Sunglasses  Разделена е на две, едната част я шипнаха два дни по-късно и е пътувала с немците, а другата- с Royal mail, дойдоха в един и същи ден  Crazy Явно сме затрупали пак митницата с колетчета  hahaha
Няма да поръчвам повече нищо до Нова година, и без това оттук нататък догодина ще пристигат, струва ми се  Confused
  Моята е от 6 и е разделна на две части   и оща  не пристигнала  Sad Дано пристигне до коледа че са играчки  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт