Amazon.co.uk вече доставя и до България!!!

• 83 486
  • 757
  •   1
Отговори
# 675
  • Home is where the heart is...
Така...я една проверка дали съм разбрала ПАК  и по-важното какво hahaha
След поръчката и мейла, който пращат до 30 мин по-късно и блокирането на сумата, в следващ(и) дни (колко това?) пращат втори  newsm78 мейл, че са изпратили поръчаното и някакъв номер, с който мога да си следя поръчката къде по трасето се намира, така ли?

Да, точно така, чакаш втори и-мейл с номер за проследяване (по-назад една мама обясни и за "Track your package" бутона в акаунта, чрез който също се вижда до къде е пратката).

# 676
  • София
poplo, със здраве да си ползваш тостера. Много странно как пратки с тегло под 2 кг отиват пак на митница... Тъкмо реши човек, че е хванал чалъма на поръчване / получаване и хоп - веднага ни спретват някоя изненада.  Mr. Green

Относно колко време отнема "манипулацията" на митницата - бих казала, че зависи от хората зад гишето. Ако са бързи, няма опашка и имат желание да свършат работа, няма да е повече од 5 - 10 минути.  Whistling
Мерси, мерси. Simple Smile
Пумите ги взех за 2 мин точно, първи на опашката, без никакво чакане. Тегло: 1.08 kg Laughing От 12.12 си седят там, чак днес дойде известието. : )

Аз приключих за тази година, не бях поръчвал от амазон досега и съм невероятно доволен. Много бързи доставки, коректни продавачи и добра стока.
Поздрави!

# 677
poplo, със здраве да си ползваш тостера. Много странно как пратки с тегло под 2 кг отиват пак на митница... Тъкмо реши човек, че е хванал чалъма на поръчване / получаване и хоп - веднага ни спретват някоя изненада.  Mr. Green

Относно колко време отнема "манипулацията" на митницата - бих казала, че зависи от хората зад гишето. Ако са бързи, няма опашка и имат желание да свършат работа, няма да е повече од 5 - 10 минути.  Whistling
Мерси, мерси. Simple Smile
Пумите ги взех за 2 мин точно, първи на опашката, без никакво чакане. Тегло: 1.08 kg Laughing От 12.12 си седят там, чак днес дойде известието. : )

Аз приключих за тази година, не бях поръчвал от амазон досега и съм невероятно доволен. Много бързи доставки, коректни продавачи и добра стока.
Поздрави!

Хм... а 4 лв. взеха ли ти от БГ Пощи?   Laughing

# 678
  • София
Дам, иначе не можеш да си вземеш колета. Laughing

Обирджии. Wink

# 679

Обирджии. Wink

Ами да, такива са.  Crossing Arms Тази такса се взима само в София, в разрез със европейското законодателство и в нарушение на пощенския закон.  ooooh!

# 680
Пуснах една обща поръчка в понеделник (14.12), вторник (15.12) опаковаха всичко (две неща, в два отделни пакета) и го пратиха по UPS!  Mr. Green Днес (16.12) сутринта нещата пристигнаха в UPS и към 2:30 PM куриера ми ги донесе с втория следобеден курс.  Joy
ГОЛЯМ КЕФ!  newsm44  smile3521

Обирджии. Wink
Решили са малко да си напълнят бюджета за наша сметка покрай празниците, с тези такси. И аз съм ходила на Веслец за пакетчета от по 0.500 кг.  Crossing Arms Като питах "Е защо?".. "Ами били съмнителни явно и искали да ги проверят пред мен".  smile3532

# 681
А от amazon.com  колко е шипинга?Мушнах един фотоапарат,даде ми крайна цена,не ми начисли шипинг( не го видях ).Разрешава да си напиша БГ-адреса.Безплатна ли ще да е доставката или не гледам,където трябва  newsm78

# 682
А от amazon.com  колко е шипинга?Мушнах един фотоапарат,даде ми крайна цена,не ми начисли шипинг( не го видях ).Разрешава да си напиша БГ-адреса.Безплатна ли ще да е доставката или не гледам,където трябва  newsm78
горе вдясно.И аз не го видях

# 683
На коя стъпка-още като вляза в кошницата ли?Стигам до номера на картата и не виждам нищо ( само субтотал,което е сума от нещата в кошницата).

РЕД.БЛагодаря ,сега ще пробвам

Последна редакция: чт, 17 дек 2009, 10:04 от Трапезица

# 684
На коя стъпка-още като вляза в кошницата ли?Стигам до номера на картата и не виждам нищо ( само субтотал,което е сума от нещата в кошницата).
въведи си всичко и горе вдясно виж.

# 685
elde, благодаря!   bouquet
Сега гледам имам някакъв мейл, ще помагате ли, че не знам какво да го правя  Laughing Смисълът го схванах, прочетох и преведох:
Dear мейла ми,
We're writing to confirm your purchase of the following item from
Universal Textiles UK Limited:
1 of Baby Girl Shoes in Pink Teddy Pattern with Strap (Size 3: 12-18
months) (available to ship by December 17, 2009)
Amazon.co.uk Marketplace has charged your credit card (Visa) for this
purchase, and the funds have been credited to Universal Textiles UK
Limited.
You have chosen to ship your order via Standard shipping. The delivery
estimate for this method to your address is 6 to 12 business days after
shipping. The actual delivery time for the item(s) in your order will
depend on the shipping policies of Universal Textiles UK Limited and when
the item(s) are available to ship.

QUESTIONS?

If you have questions about this order, including the status of your
shipment, you can either visit http://www.amazon.co.uk/wheres-my-stuff or
use this link -
https://www.amazon.co.uk/gp/help/contact/contact.html?ie=UTF8&am … ellerID=117922503
- to get in touch directly with Universal Textiles UK Limited.

Искат да потвърдя покупката, така ли? И дали съм съгласна с вида доставка, който съм избрала, ако не да цъкам на линка  newsm78 ..по надолу има как да пазаря от Амазон, а не от други доставчици, че не е сигурно и т.н. накрая следва покупката+доставката и адрус за получаване..страно защо България ми е написано като Bulgarien направи ми впечатление още снощи, но съм я избирала от падащото меню и там си е правилно, надявам се да не е проблем.

п.п. вероятно нищо, гледам имам и мейл от фирмата "изпращач"   Laughing и тракинг номер, пише, че от1 до 3 дни ще ми доставят стоката, ама ако е извън ЮК може и 7 дни ...поне бърза доставка, сега остава и да дойде Simple Smile

Последна редакция: чт, 17 дек 2009, 00:57 от anny_

# 686
  • Варна
Аз днес си взех първата част от поръчката от 02.12 - беше посочена като дата за доставка 15.12 и точно на 15.12 получих известие - 2.080 кг и естествено на митница. Обаче втората част беше за 16.12, но я няма - странно.
А в София за какво точно ви вземат тези 4 лева?

# 687
elde, благодаря!   bouquet
Сега гледам имам някакъв мейл, ще помагате ли, че не знам какво да го правя  Laughing Смисълът го схванах, прочетох и преведох:
Dear мейла ми,

Искат да потвърдя покупката, така ли? И дали съм съгласна с вида доставка, който съм избрала, ако не да цъкам на линка  newsm78 ..по надолу има как да пазаря от Амазон, а не от други доставчици, че не е сигурно и т.н. накрая следва покупката+доставката и адрус за получаване..страно защо България ми е написано като Bulgarien направи ми впечатление още снощи, но съм я избирала от падащото меню и там си е правилно, надявам се да не е проблем.

п.п. вероятно нищо, гледам имам и мейл от фирмата "изпращач"   Laughing и тракинг номер, пише, че от1 до 3 дни ще ми доставят стоката, ама ако е извън ЮК може и 7 дни ...поне бърза доставка, сега остава и да дойде

Потвърждават ти поръчката и те информират, че стоката ще е налична при продавача най-късно до 17.12., след което транспортът (стандартен) ще отнеме 6-12 работни дни. Взели са ти парите от картата и са ги дали на продавача. Общо взето нищо не правиш, само чакаш.

# 688
  • Пловдив
Bulgarien е на немски България.  Peace

# 689
  • Home is where the heart is...
...
А в София за какво точно ви вземат тези 4 лева?

Аз лично идея си нямам защо. Малко че трябва път да бие човек до там, ами и пари искат да им даваш.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт