ЗА или ПРОТИВ "смъртното наказание" във форума.

• 15 675
  • 247
  •   1
Отговори
# 195
Така се разчувствах! Отдавна не бях чела по-пламенна реч. При такива дори семпли намеци за ментална потребителска нестабилност изобщо не виждам как може да се коментира "за" и "против". Представям си ако всите шизоидни твари се напъплят и роят, на какво ще се обърне тоя ми ти форум...

# 196
Пепеляшка да ме обиди ? Не би могла, винаги съм знаела, че е нЕкой класен помиар. Само ще припомня няколко редчета от словесните и делириуми: " онази, с мръсните крака, която не знае що е педикюр........мога да ти покажа откъде да пазаруваш, но трябва да си с някой като мен ( Пази Боже ! )....." Алелуя ! Няма я вече ! Как ще преживеем загубата, как ?!?  Sob

# 197
Така се разчувствах! Отдавна не бях чела по-пламенна реч. При такива дори семпли намеци за ментална потребителска нестабилност изобщо не виждам как може да се коментира "за" и "против". Представям си ако всите шизоидни твари се напъплят и роят, на какво ще се обърне тоя ми ти форум...
Представи си - коментира се, че и 14-та страница докара! Не всички са толкова праволинейни! А между крейзи и шизоидни приликите са много! Рибката не коментирам! Peace

# 198
Представи си - коментира се, че и 14-та страница докара! Не всички са толкова праволинейни! А между крейзи и шизоидни приликите са много! Рибката не коментирам! Peace

О, моля те, любимите ми енигми... Поредният потребител с имунна недостатъчност, споходен от така заразното тук многозначително празнословие. Ако имаш да казваш нещо, казвай директно, не ме обливай с епистоларните си тайнства. Пък ако толкова те влече да четеш дълбокомислените обяснения на Пепеляшки и прочее неизвестни люде - дай им мейла си.

# 199
" онази, с мръсните крака, която не знае що е педикюр...

дъмби, това се отнасяше за босоногата и аватара й (даже ми хареса шегичката и помислих, че е сопрано  Laughing )

# 200
  • The new Earth
Тази преливаща енергия, azsa, можехте да използвате за къде по-полезни неща!
От началото на форума съм модератор, а чак сега разбирам, че можем да четем личните съобщения.
Но...човек се учи, докато е жив. Laughing

# 201
  • Пловдив
Изненадана съм. Мислех, че Пепеляшка е друго лице (Жоро или Селтакис).
Ето, Ето, с Биби мислим еднакво. Laughing

И аз мислех, че е Жоро или Борис.
Честно казано съм ЗА бановете. И даже мисля, че са малко. Има нужда от повечко. И постоянни и временни. И аз съм заслужавала бан, даже ми стана чудно как нямах. Но понякога минаваш между капките. Обаче не може винаги.

# 202
" онази, с мръсните крака, която не знае що е педикюр...

дъмби, това се отнасяше за босоногата и аватара й (даже ми хареса шегичката и помислих, че е сопрано  Laughing )
кики, няма никакво значение за кого се е отнасяло. Недопустимо е да се обижда по този начин, колкото и да ти се струва нормално.

# 203
Дрън дрън че пляс.
Големото важно.
Искал някой да си поиграе с ......, поопръскал, и ся....Драма!!
Ама по-добре че сега стана, така имам повече шансове за Драма Куин.

# 204
то това не е драма, а развален телефон  Laughing

# 205
  • София
От всички ви само аз съм нормална!  Mr. Green Дразнеше си ме като Пепеляшка, дразни ме и като azsa. Сега очаквам Ксения да е Бояна Ламбер и всичко си идва на мястото.

Joy hahaha Joy Joy hahaha Joy Дразня те и като Ксения и Като Бояна Ламбер ли? Joy Joy

ПП Има потребители, с които се познавам лично, ако и Ксения познава някого да направим очна ставка, за да стане ясно кой кой е.  Joy Единственото менте при мен е, че вече съм с ужасно къса коса, но скоро ще променя снимката в профила, за да бъда напълно коректна. Mr. Green

# 206
Бе, те хората ви написаха, за дребните грешчици, които биха насочили вниманието нанаякъде, ама кой да чете Mr. Green

Joy Дренке, четеш и не спиш  Mr. Green

# 207
Ох, тя Босоногата много се е засегнала, ше знайш- от тази обида. Подозирам, че е в дълбока депресия.

# 208
  • Boston, MA
"... сега верно заприличахте на цирк и как беше другата дума(няма от къде да я копна),май попържня.Развалих те ми лунната диета,изядох половин бурканче пълнени чушчици,но не с ориз и запръжка,а с тофу,много са вкусни. "

Мисля това да си го сложа в подписа.

# 209
Ха, така! Изненада. И аз си мислех, че Пепеляшито е Борис, даже и ТС подозирах. А то къде е истината.
Никога не съм харесвала Azsa /чувствата м/у другото са ни взаимни/, винаги съм намирала нещо прикрито в нея, а то какво било.

Общи условия

Активация на акаунт