МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 47: ще й се насладим отново и ще я запомним

• 22 384
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Вчера мама имаше спор с една жена и каза същото като пашата - ''Тия ги разправяй на шапката ми '' hahaha hahaha

# 646
НА СНИМКАТА С МАДАМИТЕ СА ТРИМА МЪЖЕ И ДВЕ ЖЕНИ.КОЙ ЛИ Е СОЛО?
Аз ги виждам така.Двамата крайни соло,а пък Джеми с двете.Виж как са го обградили. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Незнам,ама тази ако го понатисне още малко и ще изкъртят перилата  Mr. Green

# 647
 Azzazzell и 1 гост  newsm78 Пак ви изгоних всички.
 Еми,май е време и аз да напусна кораба  Crossing Arms
 До утре  Hug

# 648
Azzazzell и 1 гост  newsm78 Пак ви изгоних всички.
 Еми,май е време и аз да напусна кораба  Crossing Arms
 До утре  Hug

Ама, стой де Sad аз реших да се присъединя към вас,а вие бягате  Confused

# 649
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
Azzazzell и 1 гост  newsm78 Пак ви изгоних всички.
 Еми,май е време и аз да напусна кораба  Crossing Arms
 До утре  Hug
Азелче,стой!  Hug
Виж колоко вного хора вече има.

syd_13, emely, plami89, rina-rina, azzazzell, късметчето (+ 1 Скрит/и) и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

# 650
stela Джавидан е женена за Керим ама се носят слухове че ще се развеждат.Иначе Джемил
участва в нов филм-*Езел*.

# 651
stela Джавидан е женена за Керим ама се носят слухове че ще се развеждат.Иначе Джемил
участва в нов филм-*Езел*.
Ама къде го дават тоя Езел  newsm78
Ще го пуснат ли по бг каналите Simple Smile

# 652
 LaughingЕдва ли ще го дават скоро тук.Излъчва се по турската ТВ Шоу.Върни се назад  в темите и ще разбереш.
http://www.youtube.com/watch?v=98x0A1SGSR8

# 653

Любимец на мнооооооооооооооооооооооого  жени!!!!

- тази снимка от кой филм е? Подскажете!!!

# 654
Този новия с Бурак и Бурджу (maskeli balo) ми се струва готин, много ме кефи мелодията дето я пускат докато върви клипчето Simple Smile

# 655
  • КиТ
Плами това е от новия му филм

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Да знам... Peace Май Емили беше дала линк Wink
Емили по коя телемвизия го дават случайно да знаеш да го гледам? Rolling Eyes

# 656
Много ми е тъжно за Джемил, всички само го нараняват и после защо бил такъв лукав  Cry. Миличкия само иска да го обичат.  Cry Cry Cry Обаче той е замесен по един или друг начин със смърта на много хора - майка си, леля си, Лейла и бебето им, мъжа на Нимет, бебето на Джавидан, мъжа на Гюлай,бащата на Макбуле, Кенан ( не е виновен винаги , но просто е замесен по еидн или друг начин) за други не се сещам поне за сега  newsm78 носи гибел със себе си, но си го обичам

# 657
Здравейте, момичета!  Hug  Hug  Малко се отплеснах, но не съм спряла да следя новините в любимата ми тема.  Heart Eyes

Честити празници на всички, които имаха поводи за празнуване тези дни. Малко на патерица честитя, но е от сърце.    bouquet

Лакунке, дано да сте по-добре вече. Мъничо се измъчи в последно време с тези болести.

Морела, добре дошла в нашето село! От темата за Дневниците още те забелязвам, че и ти си падаш по лоши момчета.  Wink

Много снимки, готино си изплакнахме очите.   Grinning

# 658
  • СТАНДАРТНО.
  Добро утро!  Hug Hug Hug Hug Hug

# 659
Добро утро!  Hug
Късметчето, пак закусих добре, благодарение на теб!  Laughing
Днес е срещата, нали? В колко часа? Кога ще разказвате?

Разгледах всички снимки от предните два дни накуп и не знам точно защо, но вътрешно оставам с впечатлението, даже с убеждението, че Ийит навсякъде е соло. Има хора около него, но сякаш нямат отношение към него. Има дистанция. На някои снимки се вижда, че хората имат връзка един с друг, а той остава някак изолиран, даже там, където е прегърнал или се е облегнал на някого. От всички снимки оставам с чувството, че е сам, но не самотен и това положение е желано, може би дори търсено от него.

Общи условия

Активация на акаунт