МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 47: ще й се насладим отново и ще я запомним

• 22 371
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Да днес! Grinning Момичета на линия сте днес нали, според уговорката? Hug  bouquet

Последна редакция: нд, 29 ное 2009, 10:12 от densi

# 661
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
Добро утро! Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Чакам с нетърпене да разкажете за срещата.   bouquet

# 662
На линия сме  Hug

# 663
Здравейте, момичета!  Hug  Hug  Малко се отплеснах, но не съм спряла да следя новините в любимата ми тема.  Heart Eyes

Честити празници на всички, които имаха поводи за празнуване тези дни. Малко на патерица честитя, но е от сърце.    bouquet

Лакунке, дано да сте по-добре вече. Мъничо се измъчи в последно време с тези болести.

Морела, добре дошла в нашето село! От темата за Дневниците още те забелязвам, че и ти си падаш по лоши момчета.  Wink

Много снимки, готино си изплакнахме очите.   Grinning

Добре заварила  hahaha Simple Smile

# 664
  • КиТ
Здравейте   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Добро утро! Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Чакам с нетърпене да разкажете за срещата.   bouquet

И аз ще чакам да разказвате след срещата Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Morela добре дошла в нашето село Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 665
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
аз съм на линия,ще ви чакам Hug Hug Hug Hugв уговорения час

имам малко проблеми тези дни,но нищо Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 666
Кога е срещата?
Ако е вечерна, ще има да чакаме отзиви тази вечер... Сигурно ще се отплеснете до сред нощите.

# 667
  • СТАНДАРТНО.
lacunababe  Hug Hug Hug Hug Hug Hug бързо да ти се решат проблемите! Как е детето?

# 668
Разгледах всички снимки от предните два дни накуп и не знам точно защо, но вътрешно оставам с впечатлението, даже с убеждението, че Ийит навсякъде е соло. Има хора около него, но сякаш нямат отношение към него. Има дистанция. На някои снимки се вижда, че хората имат връзка един с друг, а той остава някак изолиран, даже там, където е прегърнал или се е облегнал на някого. От всички снимки оставам с чувството, че е сам, но не самотен и това положение е желано, може би дори търсено от него.
Здравейте  Hug
 Странна птица нали  newsm78 + в добавка липсата на информация = Селинджър на турските сериали  Grinning
 lacunababe,дано не е нещо сериозно!Липсваш ни !!!  bouquet   bouquet   bouquet
 Ще чакаме разказ за срещата,но от всяка една от вас!Не се наговаряйте и не си оеднаквявайте версиите  Naughty  Mr. Green

# 669
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

о сега да видиш какъв сценарии ще спретнем Mr. Green Mr. Green Mr. Green

момичита благодаря ви за подкрепата,наистина не знам какво да мисля вече.както и да е...

ловя ви Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 670

# 671
Хайде, приятно прекарване.  Hug Поздрави!   love001 baloni

# 672
Moми4ета,пожелавам ви приятно прекарване заедно!!!  Hug  Hug  Hug

B l a n k a"Разгледах всички снимки от предните два дни накуп и не знам точно защо, но вътрешно оставам с впечатлението, даже с убеждението, че Ийит навсякъде е соло. Има хора около него, но сякаш нямат отношение към него. Има дистанция. На някои снимки се вижда, че хората имат връзка един с друг, а той остава някак изолиран, даже там, където е прегърнал или се е облегнал на някого. От всички снимки оставам с чувството, че е сам, но не самотен и това положение е желано, може би дори търсено от него."
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Нищо лошо няма в това. Peace И аз съм такъв 4овек що се отнася до професионални или общи контакти.Пазя дистанция,не пускам който и да е.

# 673
Момичета, изкарахме прекрасна среща. Heart Eyes Вълнуваща, зареждаща, много весела и приказлива. Дамите, с които се запознах са красиви и много интересни личности. Благодаря им много за хубавите емоции и добре изкараното време. Hug  bouquet
 И бонбонки хапнахме, някои повече  Embarassed и си приказвахме, и вас споменахме, колко ни липсвате и колко ви обичаме.  Heart Eyes
Целувахме Джеми в мечти и кроихме планове кка да го докараме тук. Обсъдихме и целия филм с все героите му. Mr. Green
Много съм доволна и очаквам такава вълневаща среща пак.
Благодаря момичета! Hug

# 674
Здравейте Hug
Както писа Densi изкарахме си много приятно/не си уеднаквяваме версиите Mr. Green/останах с много приятни впечетления Heart Eyes
Надявам се пак да се видим Hug

Общи условия

Активация на акаунт