Мартин на мама Шуши в МАЙските редици сладичко се гуши!

• 35 617
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
Криси е с температура. Аз съм сама с него и Ема и няма да може да дойдем утре.

# 151
Ани,Иван е разбира се-най-хубавия на снимките!
Ели,това е някакъв заговор на съдбата-все за партитата #Cussing out

# 152
Честит син на Ръш и фамилия,много здраве и късмет му желая   bouquet  bouquet
На патерица да честитя и на Лони рождения ден и именния ден на Ани и Анна   bouquet  bouquet
Жули се разболя то тия гадни вируси сега ,батко и също и я зарази наново на третия ден.Тя кара много тежко,но слава богу вече е добре,само дето така отслабна... ужас.
Олче-криво е така с тържествата ,но дано преодолеете бързо вирусите  Praynig
Ани и аз гледах снимките на Ивко-много е хубав  Hug
Блазе ви за паритто софиянки,при нас добре,че в детската ще има,че иначе пълна скука...
Ето ви един снежен поздрав от нас

и един слънчев от преди няколко дни

и ние украсихме елхата ,сега правим украса на къщата отвън с лампички и елха жива на двора и тя с лампички,даже идеята е след 1-2 години да украсяваме само отвън елхата

# 153
Тази идея с елхата от вън и на мен много ми харесва!
Благодаря ви за хубавите думи за Ивко!  Heart Eyes
И аз в понеделник ще кача малко зимни снимки от днес!
Болните бързичко да оздравяват и да посрещнат здрави Коледните празници!

Преди малко направих за Ивко полезни бонбони от сусамов тахан, мед и орехи. Той ги очаква с нетърпение да станат готови. Бях ги оставила в хладилника да стегнат подредени на една табла. Изкара ми душата да му ги дам, взе цялата табла и се готвеше да ги изяде всичките. Избра си най-голямата. Налапа я мъжката цялата и започна да дъвче. Дъвче и ме гледа в очите. Но в един момент не успя да издържи и с риск да ме обиди я изплю цялата. Мен като ме напуши един смях. Сега като си спомня физиономията му пак ми става смешно.  Joy И Дидо ми заяви че сама ще си ги ям. Сега трябва да измисля на кого да ги пробутам.

# 154
  • София
добро утро!
сигурно си купонясвате в Острова на съкровищата! и хубаво правите!
Миа е хремава и покашля, та сме пас, а освен това аз съм спала само 4 часа тази нощ, че снощи имахме Коледно парти в Принцес и едва гледам, дори след силното еспресо! ЕХх, така не бях танцувала с години, ще пусна щури снимки тази седмица! чувствах се като гимназистка снощи! явно наистина човек е на толкова на колко се чувства! или както казва моя татко: кой, аз ли? аз съм на 48 последните няколко годинки Simple Smile))

приятен неделен ден, з амен мързелив и празничен, /украсила съм от 1ви декември и толкова ми е приятно от този факт/...ако не беше студеното време, декември щеше да е любимия ми месец заради цялата тази еуфория покрай подаръци, прияни компании, зелен чай, светлинки и цветни тоалети! / напук на сивите тендецнции аз се обличам много цветно този месец/! Simple Smile

до скоро, мамчета!
и заповядайте:

# 155
Здравейте на всички   bouquet!

Ето малко снимчици от купона днес в Острова на съкровищата - беше страхотно! Ние се включихме в коледното парти в последния момент с едно детенце от нашия квартал. Нямах време да подреждам и надписвам снимките, но ще добиете обща представа за партито. Марти също направи няколко снимки, оказаха се доста сполучливи  Simple Smile :

http://nellya.snimka.bg/?album;aid=452999;pid=16377823

Praynig Болничките да оздравяват  Heart Eyes

Приятен ден! Целувки!

# 156
Шуши, точно на време сте били. Много благодаря за снимките.

# 157
  • София
Ето още снимки от партито http://maiski.snimka.bg/children/koledno-parti-2009.453052
 Галя,Голямо благодаря за организацията   bouquet ,дано и занапред да ни организираш такива партита,а ние обещаваме да сме на линия.Може да не пишем редовно,но явно за партита сме винаги готови.Моля,мамите,които искат снимките от диска,да ми пуснат някакъв скайп или ел.поща ,за да им ги пратя.
 Ирка,няма да се плашиш.Пропуснала си партито с децата,но партито на майките не сме го организирали още,така че пак може да имаш възможност да се включиш.
 Сватя, моля те вземи се отчети подобаващо  Hug

# 158
Доста деца са се събрали днес! Браво! Направихте си готино парти!

И аз днес водих Ивко на театър. Дядо Коледа се появи накрая да предупреди децата да си напишат писмата до него, че следващата неделя ще раздава подаръци!
Днес много съжалявам че не си взех апарата. След театъра Ивко се запъти към детската площадка, където никой не беше стъпвал. Една такава приказна , отрупана в сняг. Отъпка на всякъде, събори де що имаше натрупал сняг, накрая се отъркаля юнашката в него. Голям смях падна. По пързалките се спуска, смъквайки всички натрупал сняг и долу се приземяваше като в снежна преспа. Но му разреших всичко това, защото го бях екипирала добре, само от към ръкавици му куцаше екипа. Та търся едни скиорски, но никъде не мога да намеря. Аз от миналата година му търся де, не знам защо не продават такива хубави ръкавици за сняг.

# 159
Нямам сили за качествено разписване,но не мога да пропусна да честитя рожденния ден на Ръш:
Да си жива и здрава,много глезена и обграждана с обич и внимание!И дано бебо да е кротък и да спинка повечко...... Praynig
Поразгледах набързо снимките и позавидях тайничко за партито.......много са пораснали всички дечица....Ще чакам още снимки и тогава ще си ги разгледам пак с кеф и на спокойствие....
А,сега да Ви помоля да стиснете едни палци заради мен утре сутрин,че ще имам голяма нужда.....

# 160
ооооо,как ми се искаше да дойда! Разбира се,най-първа съм за женско парти.Ето какво,дами: на 21-ви ставам на 30 CryТъжна история.И за да стане още по-тъжна,Петър ще е в Англия още.Викам да си спретнем едно парти-хем деня да забравя,хем да се почувствам млада Mr. GreenОф,то пък е понеделник.Освен да запразнуваме от петък Joy
Любе,на ръце,на крака-всичко е стиснато!!!Ама и да пишеш после! Naughty

# 161
Добро утро! И тук да кажа, че вчера партито наистина беше страхотно! Още веднъж благодаря на Галя за страхотната организация! Ето и моите снимки - http://sempetrovi.snimka.bg/friends/koledno-parti-2009.453353.16391298
А ето и отдавна обещаните снимки на Елица Simple Smile http://sempetrovi.snimka.bg/children/kaloyan-i-elica.453348.16391090

# 162
Добро утро!

Честит рожден ден на Ръш и честито й синче! Желая ви много здраве, радост и късмет!

Люба, стискам ти палци!

Партито, което сте спретнали е било страхотно, само за завиждане! Много са пораснали всички дечица! С голям кеф разглеждам снимките!

# 163
Добро утро и от мен!

ЧРД, Ръж /на патеричка/! Здраве, любов, късмет и много усмивки! Бебчо да е много послушен, да сте спокойни и  щастливи! bdbaloni

Галче,   Hands Clap Браво за организацията! Дано при теб всичко да е точно и да не си се изтормозила много. Децата се забавляваха чудесно, майките също... само че ми се стори твърде кратко, може би защото закъсняхме  Simple Smile.
Даниеле, не мога да не изразя възхищението си как изглеждаш! Малката Елица е много красива - да ти е жива и здрава! Виждам, че и баткото се грижи за нея - страхотни са!

Ирка, чакаме те! Няколко пъти ще го отпразнуваме рожденния ти ден, не се притеснявай!

Любче, стискам палци  Praynig - дано всичко да е наред!!! newsm10

Имарче, много хубави снимки!

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 11:26 от *ШУШИ*

# 164
Люба, и аз стискам палци!!! Praynig
Шуши, мерси за комплимента. Ти също изглеждаш страхотно. А ботушите ти бяха уникални! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт