Мартин на мама Шуши в МАЙските редици сладичко се гуши!

• 35 619
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Честит рожден ден на Ръш! Много щастие и любов й желая, и повече време за себе си!
Люба, стискам палци и дано да се похвалиш после Praynig

И ние много добре си изкарахме на партито, въпреки че Румен не се отпусна да играе както той си знае, но беше голям кеф като дойде Дядо Коледа, а в момента англоговорящото слонче му е пръв приятел и тая нощ спа с него, даже и барабар с клетката Simple Smile Бубилинка, мерси!
Всички дечица са станали много чаровни и се държат като големи деца вече. Радвам се, че се видяхме с мамите и си прекарахме много добре. Галя и от мен мерси!
Даниеле, много готино семейство сте, дано Еличка да се позакроти, та поне през нощта да можеш да си почиваш.
Лек ден!

# 166
Ръш, честит рожден ден!
Бъди все така земна и човечна!
Бъди нежна и любяща - жена и майка!
Бъди винаги обичана и желана!

Люба имаш и от мен стиснати палци!  Peace

Хайде споделете какви подаръци получиха децата на партито от Дядо Коледа! Бабъл като спомена и ми стана интересно!  Wink

# 167
  • Пловдив
Браво за партито, софиянки! Всички мами едни вталени, разхубавени, а децата колко са порастнали  Hug

ЧРД на Ръш - много да я слушат и глезят момчетата й  Hug

ооооо,как ми се искаше да дойда! Разбира се,най-първа съм за женско парти.Ето какво,дами: на 21-ви ставам на 30 CryТъжна история.И за да стане още по-тъжна,Петър ще е в Англия още.Викам да си спретнем едно парти-хем деня да забравя,хем да се почувствам млада Mr. GreenОф,то пък е понеделник.Освен да запразнуваме от петък Joy
Любе,на ръце,на крака-всичко е стиснато!!!Ама и да пишеш после! Naughty

Иркааа, в Пловдив ли ще си на РД  Hug Ще те чакам с нетърпение  Hug Аз за парти съм готова  Mr. Green На безалкохолни ще карам  Blush

Любче, стискам силно  Praynig Оздравяхте ли напълно вече, как сте  bouquet

Аз от днес съм на работа и ми е едно странно  Laughing В обедната почивка ще ходя да търся подаръка за детската градина, че вчера в Джъбмо нямаше кукли Стефани и Спортакус  Confused

# 168
  • София
Здравейте и от мен!
Ръш честит рожден ден! Много здраве, щастие и любов!
Люба, стискаме палци, ама трудно се пише на компютър в това положение.
Партито беше страхотно, моите деца не излезнаха от детският кът. Вярно мъжете бяха по-срамежливи, но накрая се отпуснаха. Всички са много пораснали.
Ани, ти хубаво питаш за подаръците, аз мога само да кажа, че моето дете остана разочаровано от своя. Не беше съобразен нито с възраста и, нито с интересите и. Но няма проблем, Дядо Коледа ще компенсира с още една кукла Барби, защото Монката получи нещо, което много искаше.
Снимки нямам, защото са малко, има едно клипче, ама трябва да измисля къде да го кача. Стоянчо е снимал раздаването на подаръците от Дядо Коледа.

# 169
Като нямам мозък да запомня всичко наведнъж, ще се включвам по 100 пъти.
Честит рожден ден, Ръш! Да си невероятно щастлива и много обичана!
Анна, жалко, че така се е получило с подаръка на Евка, но не се ли опасяваш, че с изказването си ще обидиш онзи, който е купил подаръка? Все пак, едва ли го е направил с лошо чувство...
Калоян страшно много хареса своя подарък (Имар   bouquet) - пластелин (тип Плей до) и преса за него. Снощи цял ден прави торти и сладоледи Simple Smile

# 170
  • София

Анна, жалко, че така се е получило с подаръка на Евка, но не се ли опасяваш, че с изказването си ще обидиш онзи, който е купил подаръка? Все пак, едва ли го е направил с лошо чувство...
Даниеле, може би ще има обидени, но пък защо само детето ми да се чувства зле. Аз знам какво е да избираш подаръка с желание, а в случая такова няма. Пък и не е човек от нашата темичка. Пък и нали знаеш, аз не съм от хората, които не си казват каквото си мислят. Поне що се касае додецата ми и техните чувства, не смятам, че трябва да щадя някой.  bouquet

# 171
  • Пловдив
Даниеле, забравих да спомена, че Ели е страхотна  Hug
Колко много коса има и вече е порастнала, браво   bouquet да ви е жива и здрава  Hug

# 172
Благодаря ви за милите думи, дано наистина да сте доволни вие и дечицата най-вече.

Честит рожден ден Ръш, много щастие и късмет!  bouquet

Да ви покажа и моето творение елхата пред офиса ни, идеята и изпълнението за украсата й е мое дело...шефа дигна ръце от мене по едно време защото панделките все не стигаха и само ходех да купувам...но и той и всички колеги одобриха резултата.  Embarassed

А снимки от партито забелязах че съм снимала само моето дете и ги качих ето тук...

http://galiushana.multiply.com/photos/album/49/Koledno_party_forum_-_13.12.2009

Това е от мен! Люба и аз стискам палци!

# 173
Анна, може би трябва аз да ти се извиня, че така се е получило. До колкото знам подаръка е книжка с картинки за научаване на думички на английски и лакомства. Не съм го виждала, но според мен не е лош подарък... без да съм пристрастна.
Марти си получи подаръка, който трябваше да подари. Това вече ни се е случвало по миналата година - получих Дежа ву  Laughing
Обясних му че Дядо Коледа пак ще дойде и че това е само един от подаръците, който ще му даде...
Мисля, че няма нужда да отделяме толкова внимание на подаръците, все пак важно беше да си поиграят децата и да се видим...
Галче, страхотна е елхата!

# 174
  • София
Анна, може би трябва аз да ти се извиня, че така се е получило. До колкото знам подаръка е книжка с картинки за научаване на думички на английски и лакомства. Не съм го виждала, но според мен не е лош подарък... без да съм пристрастна.

Шуши, за последен път пиша по темата, просто защото ще досадя на всички. Книжка е силно казано, аз имам купища детски книжки. Това си е учебно помагало (пише че комплекта включвал и касетка за произношението), което е подходящо за ученик, но не и за 3 годишно дете. Не съм целяла да обидя накой, просто написах мнението си, защото Ани попита за подаръците. Знаеш, че имам много добро отношение към теб и не искам да ме разбираш погрешно. Пък и в крайна сметка, подаръците не са най-важното. Не търся извинение.

# 175
Мариса пък получи писта за пингвини и е много доволна, но никъде не видях от кого е за това ще кажа просто едно - БЛАГОДАРЯ!  bouquet

# 176
Здравейте, мами!
Привет от една нередовно пишеща мама, но по-редовно посещаващафорумските партита!  Grinning
Първо да честитя днешния рожден ден на мама Ръш! Много здраве, щастие и късмет!   bouquet
Да благодаря и тук на Галюшана за прекрасната организация на коледното парти! Hug
Всички дечица са много пораснали и са големи сладури!
Да благодаря на мама Таня на Никола за подаръка, Никол много го хареса и се заигра по свой начин с него (подаръка е домино което има 6 варианта на игри и наистина е много занимателно).
Бабъл, радвам се че на Румката му е харесал нашия подарък!
Децата бяха много впечатлени от дядо Коледа и го гледаха с широко отворени очички - колко му трябва на едно дете! Никол за първи път тази година на живо се среща с дядо Коледа и беше много впечатлена (миналата година пак на форумското парти за първи път го видя и там му каза стихче и после всеки път като видеше дядо Коледа, независимо къде в мола, на улицата и т.н. и тичаше да му казва стихче, защото искаше да и подари подарък). Така че аз мисля, че за нес не, но за децата са много важни подаръците, особено когато са различни и всяко гледа другото какво е получило.
Да благодарим и на мама Люси, че уважиха партито и доведоха чаровната Тери! Просто беше супер, но наистина и на мен ми се видя кратко! За това трябва да правим  по-често партита!
За партито толкова!
Иначе ние сме добре, Никол ходи на детска градина и е много щастлива. Ходи на плуване, английски, танци и приложни изкуства, даже искаше и на футбол да я запишем  Mr. Green.
На Никулден правихме кръщане, вече е християнче - сама си поиска. Ние така и го бяхме замислили -като е по-голяма, а пък аз бях решила, че ще бъде на Никулден и така спретнахаме едно тържество. Понеже не беше в детски център, за забавлението на децата поръчах Джули Марули и наистина близо два часа беше голяма веселба, даже и дядовците се включиха  Grinning!
Хубав ден и  Hug на всички!

# 177
Радвам се,че сте останали доволни от партито........и снимките са достатъчно за да придобием представа за това как е протекло и кои са участниците,които са както винаги много чаровни и усмихнати.
Даниелка,щерка ти е много хубава и направо ме учуди с дългата си коса...а и изглежда доста ококорена като за нейната възраст Peace
Аз давам свободно на стискащите палци...и ще помоля пак да имате готовност в края на седмицата пак,"щото тогава ще е големия зор....и за съжеление не е за изпита по кормуване/който по обясними причини се отлага за неопределено време/....,но  злополучния ми палец на крака пак набра,и въпреки двете операции дето вече са му правени,се оказва,че инфекцията е в коста и ще се наложи по-сериозно "поизрязване"/че то не стига че е зверски болезнено,ами и кажи-речи всяка година ми прави сериозни проблеми/...така,че тая сутрин ходих при един много прехвален ортопед ревматолог и неговата преценка е че ще играе ножа/даже трябваше още днес,но графика му е препълнен с операции/....Дотогава съм на антибиотик и Аулин и на домашен режим с лежане и вирнат крак/че в тоя студ няма как да се разкарвам по джапанки навън,че е абсурд да обуя каквато и да е обувка...нищо,че вчера си изкарах работния ден  с тях,обаче си е студено/...абе,да свършва тая година и къръка с нея,че вече ми писна от болести и лекари ooooh!...Добре,поне,че юнаците са здрави/да не чуе Twisted Evil/ и са на ДГ....

# 178
Люба, какво било то, а аз си помислих че ще ни се похвалиш с потвърден положителен тест за бременност!
В края на седмицата пак ще стиснем палци за теб, а дано наистина лошото за теб да остане в тази година!

Бубилинка, да ти е жива и здрава християнката Никол!  Heart Eyes

# 179
  • Русе
   Ех, Люба, и аз като Ани си помислих, пък то било нова болка и тревога! Sad Ще стиснем палци за теб разбира се, пък дано този доктор вече да направи каквото трябва! На мен преди няколко години така ми забираше палеца(от врасъл нокът) и знам за каква болка иде реч, после го оперираха и от тогава не се е обаждал. Тогава налагах болното място с компрес от равни части спирт и риванол, също много ми помагаха листа от това растение, наложени на болното място http://www.portal.etropole.info/index.php?option=com_content& … -09&Itemid=27

Снимките от партито са страхотни! Браво на Галюшана и на всички присъствали мами и дечица!
   Честито кръщене на Никол!

Общи условия

Активация на акаунт