Мартин на мама Шуши в МАЙските редици сладичко се гуши!

• 35 623
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Много цветно и весело парти, с много порастнали дечица! Heart Eyes Съжалявам, че не успяхме да присъстваме, следващото вече се надявам да уважим. Дано не е чак другата Коледа... Grinning

Вели се пооправи, да не чуе Twisted Evil, вчера го закарах в любимата ДГ Mr. Green на Коледния купон там, поне това тържество не пропусна, милият. Ето го щастливия джуджанчо. Laughing
http://media.snimka.bg/5077/016410234-big.jpg
http://media.snimka.bg/5077/016410256-big.jpg

Даниелка, доживяхме снимките Laughing, изглеждате страхотно цялото семейство. Малката Еличка е красавица, а баткото вече не знам има ли накъде по - голям чаровник да става. Слабост ми е открай време. Heart Eyes
Имаш ли някакви новини от пилето и Гоги? Rolling Eyes Мернах Боби на Погачата ви... Flutter

Любче, и аз на щъркелови вести се надявах... Много гадно ей, дано другата година да донесе ново начало за вас... Praynig

Бубилинка, честито ти християнче! Много чаровна и сладка е малката кукла! Жули на мимозата, както винаги супер стилна! Голям красавец станал и Марти на шуши... Да ги нацелувате. Heart Eyes

Галюшка, заслужаваш без никаква конкуренция приза за най - добър организатор на годината! Браво на теб! Hug

rush, Ч.Р.Д с малка отсрочка...! Embarassed Желая ти всичко хубаво и отдавна мечтано да се превърне в реалност за теб!

Това от нас. ЦелуФки! Hug

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 11:36 от ღолчеღ

# 181
Олче тез момичета от последния ред със сигурност ли са на 3 години!?  Shocked
В едната специално се вгледах , да не би да е госпожата, ама не, дете си е!

Ето и от нас малко зимни снимки: http://anibankova.snimka.bg/family/dekemvri2009.451461.16398193

# 182
  • Русе
  Ръш, честит рожден ден и от мен! Пожелавам ти много щастие, здрави и послушни дечица, работлив и грижовен татко!

Олче, браво на Вели! Той се очертава малък герой! Нали те бяха наплашили с болести, а виж Вели как се справя! Пу-пу-пу! Heart Eyes
    Ани, много ми харесаха снежните снимки на Ивко и червените му бузки! Simple Smile В Шумен има ли още толкова сняг? При нас днес вали тъжен, студен дъжд.

# 183
Олче, радвам се, че Вели е по-добре вече. Голям е сладур Simple Smile Елина също (надникнах ви в снимчиците). А аз моите снимки ги забавих не щото нямах желание, а се е развалило bgphoto - то и не искаше да ми качва снимките. Та накрая се наканих да си изровя старата регистрация в snimka.bg и да си кача там снимките.
За Боби и Гого - Гого го видях последно преди 2-3 седмици с баба му в парка. Той беше добре тогава, но Боби беше доста болна. Този новия грип, пневмония... откарала е 2-3 седмици вкъщи на легло, но сега всичко е наред. Тази събота бях на погача на бебето на една приятелка. Боби и Гого също трябваше да дойдат, но не успяха, защото малкия бил нещо болничък. Но не съм ги чувала скоро. Ще взема да й се обадя, пък дано тя се сети да се разпише Simple Smile Тя изпраща още една много трудна година. Миналата година я изпрати с надеждата, че повече няма да й се налага да изживява подобни неприятности. Но те, за съжаление, не я подминаха. Но - имали са късмет всички, сега са живи и здрави и дано наистина този път да изпратят неприятностите заедно с отиващата си година.
Боби, не се сърди, че го написах! Знаеш, че всички са загрижени, а и ти не се вяскаш често тук   bouquet
Ани, Ивко е сладурче Simple Smile

# 184
  • София
Олче тез момичета от последния ред със сигурност ли са на 3 години!?  Shocked

Ани, тържеството е било общо за 1-ва и 2 -ра група. Не отчитам голямо присъствие, много дечица явно са болнички, има и такива, които нарочни си стоят вкъщи цяла зима, че мамите са или бременни, или с бебета.
Децата са насядали както искат. Понеже не беше отворено за родители, дадох апаратчето на госпожата да го щракне. До любимия му приятел (Гого Laughing) се е настанил... hahaha

Даниелка, да поздравиш Боби, дано хубавите неща тепърва предстоят за тях, всичките. Praynig Заслужават го.

# 185
  • София
Даниеле, специални поздрави да предадеш на Боби. И много целувки на сладкият Гого. Наистина се надявам следващата година да ги подминат всички болести и да им донесе само положителни емоции. Praynig

# 186
      Ани, много ми харесаха снежните снимки на Ивко и червените му бузки! Simple Smile В Шумен има ли още толкова сняг? При нас днес вали тъжен, студен дъжд.
И при нас е така! Цял ден вали дъжд!

# 187
  • Русе
   Добър ден!
   Слагам ви чайче

Как е времето при вас? Тук се събудихме в снежна приказка, всичко навън е бяло и продължава да вали! Simple Smile А вчера вечерта имаше бурен вятър, валеше суграшица и към 23.20 спря тока в целия град за двайсетина минути (тъкмо Славито каза "Представих ви мама Здравка...").
   Мами, при вас има ли особени изисквания за тържествата в детската градина? Вчера ни казаха момиченцата задължително да са с бели чорапогащници, момченцата ги искат с карирани ризки и дънки... Предлагат ни запис на тържеството на ДВД за 10 лв и снимки с Дядо Коледа по 1 лв бройката.

# 188
  • Плевен
   Мами, при вас има ли особени изисквания за тържествата в детската градина? Вчера ни казаха момиченцата задължително да са с бели чорапогащници, момченцата ги искат с карирани ризки и дънки... Предлагат ни запис на тържеството на ДВД за 10 лв и снимки с Дядо Коледа по 1 лв бройката.

При нас няма такива изисквания. Само ни казаха датата - 22.12. и това, че първо всички групи общо ще имат тържество, а след това Дядо Коледа ще подети всяка група, за да раздаде подаръците.

# 189
Миме,честит ви сняг...а за тържествата при нас в една и съща ДГ,изискванията са коренно различни,та  май навсякъде са с различна програма....Доколкото разбрах,ще ходят на куклен театър с автобус/това е за цялата ДГ/,а после по групите  ще си има тържества/а миналата година например тържеството беше в заведение с дисководещ/.При Сами ми искат пари само за театъра,докато при Иво ще имат и фотограф и някакви украшения за глава/за които ми искат 3лв,и се чудя какви ще да ся,при положение,че разните му там рогца и шапки са по 1 -1 и нещо по левчетата....ма карай,писна ми да се обяснявам с активистките мами и баби/.За дрехи не са казали още нищо,.......аз смятах да им облека официалните костюми/че така ще им умалеят,а никой от близкото обкръжение не ще да се жени..... Crossing Arms/,ама ако е студето ще си идат с дънки и пуловерчета,че да не се простудят/пък и незнам колко ще е топъл автобуса/....Иначе в на Сами групата госпожицата снима с неин/или оставен от родителите апарат/ и после ни ги записва снимките и клипчетата на диск и го пускат който иска да си го копира...
Иначе ние днес довършихме  списъка с подаръците и съм много доволна,че успяхме да го изпълним 1:1 с поръчките........но добре,че са ми скромни децата...
А,аз сега съм се спекла яко,щото след малко отивам да ми произнесат присъдата-ще ме режат ли и ако да-колко ще седя в болницата.....че то нагнояването се разнесе от АБ,ама болката си стои.....та тия дни,ако не пиша,да знаете,че съм или прибрана на топло и стерилно...или съм крива от болки и се въздържам от оплакване и мрънкане.......

# 190
  • Плевен
Любе стискам палци всичко да се развие по най-благоприятния начин.

Хайде да ви развеселя малко http://elfyourself.jibjab.com/view/uq0KJRnAkivyzM4u?cmpid=ey_fb_self

# 191
  • Велико Търново
Любе стискам палци всичко да се развие по най-благоприятния начин.

Хайде да ви развеселя малко http://elfyourself.jibjab.com/view/uq0KJRnAkivyzM4u?cmpid=ey_fb_self

Ох,Люсиндо ще пукна от смях Hug

Любе,стискам палци да се разминеш без намесата на ножа HugЩе ти се обадя по-късно,а пък ,ако искаш ме покани за приятелка във фейсбук Crazy

Гледах снимките от купона всички деца са много пораснали,а Даниеле ми събра погледа.Аз изглеждам като 4-ри Даниелета слепнати/да не казвам 5/.Поради тази причина съм в депресия.Георги каза,ако спра да ям пък току виж съм отслабнала Mr. GreenПоследния за Коледа ще ми подарява вибратор Crazy-Божа го каза на баба си и бабай ме пита що Shocked

После ще си дописвам Crazy

Ето малко снимки на циганетатаhttp://www.facebook.com/photo.php?pid=148701&op=1&o=glob … amp;id=1396395314

# 192
Хаха! Сисе, умори ме от смях с твоя подарък  и ситуацията ,която е създала Божа!
Люси, тез ловните джуджета няма ли да тропнат един танц!?

Любе, теб ще си те мислим и стискаме палци да мине възможно най-леко и окончателно!
А сега да ти разясня защо се събират по три лева за ушички ( че и аз съм от майките активистки  Mr. Green): специално ние събираме по един лев повече от определената сума, защото винаги се намират майки тарикатки дето не дават нищо, та да има резерв. А после ако останат някакви пари ги ползвам за закупуване на нещо за което примерно ще трябва да събирам някакви стотинки от родителите. И обикновено винаги доплащам от себе си, та да ти кажа в наща група активистките на са облагодетелствани хич.  Wink В яслата пак се бях включила в тази групичка, но директорката ни канеше на мероприятия, които се провеждат обикновено без родители, а сега няма такъв филм.
За сценично облекло не са ни задължили. Програмата в градината ще бъде с цел децата да се забавляват , а не децата да забавляват някого. Поканили са артисти от кукления театър. Събират по 3лв за това. После Дядо Коледа ще раздаде подаръците ,които ние сме занесли предварително, във всяка група. Снимките не са задължителни, но който иска ще има обща и индивидуална по 1.50лв са. Не ни предлагат нищо записано на диск. Аз предложих да изпратя моя фотограф, но се отказах , като разбрах че децата ще гледат само програма.

П.П. Сисе , тоз Чемшир много ги изписал! И аз искам поне едно такова!  Laughing А Божи с тел ли си епилира краката?!  Joy

Последна редакция: ср, 16 дек 2009, 14:14 от А н и

# 193
Здравейте,

пак се по загубих, но в къщи имаше период на "всичко се чупи" първо се счупи единия лаптоп, ходи на 2 места докато успеят да го поправят, междувременно и моя "служебния" нещо му стана и той замина на ремонт, купихме нов и тъкмо го подкарахме и ни се счупи рутера и нета спря, купихме нов и докато мъжо подкара всичко наново, мина доста време.  ooooh! сега си имаме 3 лаптопа и 2 рутера  ooooh!

Пропуснала съм толкова много неща. Страх ме, че ако почна да изброявам ще пропусна някои.  Embarassed
Разгледах всички снимки, дечицата ни са толкова пораснали и красиви  Heart Eyes Да са ни живи и здрави  Praynig

Разбрах за коледното парти много късно  Sad  нямах купен подарък и заради това не дойдох. Реших, че ще е неприятно ако за някое дете няма подарък, а то е ясно че щеше да е Ралица /щях да настоявам/.  Без това си има братче в къщата, не ми се искаше да и обяснявам защо тя няма подарък.
Разгледах снимките и още повече ме хвана яд, че не можахме и ние да присъстваме.

Ралица милата ще пропусне и тържеството в ДГ. Педиатъра ни посъветва да изчакаме малкия да стане поне на 2м. така че тя евентуално Януари ще тръгне пак на детска.

Имахме пита за 40 дни. Малкия се държа перфектно. Гласеца не му се чу и като кака си многото хора изобщо не го изнервиха. Спа си и на питата и след това в къщи.
ето малко снимки от тържеството - http://unar.snimka.bg/other/yuli-2009.401481.16395359             парола: 1111   
а тук има и малко наши снежни снимки - http://unar.snimka.bg/?album;aid=401481;pid=16394545   парола: 1111

ooooh! свърши ми свободното време, събудиха се двете ми съкровища  Heart Eyes

Люба, ще стискам палци  Peace

# 194
Командвам: "Свободно!"...ама само до петък сутрин...тогава ще ме резнат....и после поне десетина дни ще си лежа вирнала крак пред компа/или по скоро под..тоя дето измислил лаптопите,да знае,че го благославям сутрин,обед и вечер/
Сисе,поканих тЪ....ако и други желаещи има-да свиркат/хеле ,ако фермерстват и са склонни да пращат подаръци-съвсем да не се ослушват/......а,за вибратора-ако искаш да мине тънко Чемширов/и да му останат парици за друго/,да ти пратя един ....,че не се знае кога моите момци ще го намерят и ще ме докладват на свеки/макар,че тя моЙта е модерна,та може и да не предизвикаме особен ефект/
Ани,ти нашите активистки не ги мисли....че то все за нещо събираме и все е с остатък...ако някой не даде,ако нещо изскочи...ама ме дразнят с престараването си....пък и с претенциите/насрочват ден и час да даваш парите и ,ако не успееш тутакси и на момента,после има приказки ooooh!......не ти е работата,отделно,че ме поставиха и пред свършен факт още в началото на годината-решила едната,купила подаръци на госпожите и лелите за първия учебен ден...и после-дай......видял,невидял какво,що...тя била дала и трябва да си възстанови парите/
Уна,радост за очите ми сте...щом вече и по пистите го водите бебо......много са сладки и двамата с Рали,ама ако продължавате с тия снимки/че тя и Сиската със снимките на Мина ме размисли/.....ше взема сериозно да тормозя мосюто да правим третото/то и сега не  съм спряла...ама временно не е на първа точка в приоритетите/
Пловдивчанки,ние нещо ще правим ли за Коледа?Че то не остана......аз само искам да е с достъпна за куцащи среда,мястото...и ако може с активни занимания за децата,че много си ги обичам,ама предпочитам да се видим на спокойствие.....

Общи условия

Активация на акаунт