Мартин на мама Шуши в МАЙските редици сладичко се гуши!

• 35 626
  • 735
  •   1
Отговори
# 195

Добро утро!
Сиска,много са ти сладки циганетата  Heart Eyes
Люба,ще стискаме де що можем палци това да ти е рязане за последно и да си на крак за празниците и танците  Simple Smile
Добавих ви в Фейсбука и подаръци пращам по няколко на ден  Mr. Green
Моето дете е болно разбира се и е на бабино отглеждане,за да успее поне за тържеството да отиде .Тъкмо се надявах тази зима да е по-добре,ама то просто не му бил дошъл сезона на гадната сливица  Sad
оффф,нещо ми се скапа настроението и ви оставям.
Бъдете здрави и се усмихвайте! Heart Eyes

# 196
  • Пловдив
Уна, много сте сладки и тримата  Hug
Сиске, девойките ти са такива бонбони - като ти гледам снимките ми се приисква да е момиченце и второто  Blush Heart Eyes

Любче, стискам силно палци да мине възможно най-леко  Praynig За парти винаги сме готови - когато кажете можем да се организираме в детски център примерно - децата да ги гледат и играят ние да се набърборим. Още повече, че и Ирка от вчера трябва да е тук та задължително трябва да се съберем  Laughing

Нашите подаръци също са купени вече - в понеделник е тържеството и е голямо вълнение  Laughing

Във вторник бяхме на ехограф семейно тримата, но гащите на  бебенцето остават изненадка  Mr. Green Всичко му е наред, развива се нормално, само плацентата ми била ниско и на неподходящо място, та дано се вдигне  Praynig

Всички болнички да оздравяват, за да могат да се порадват на празниците  Hug

# 197
Аз уж писах вчера, но нищо не съм публикувала.

Ние се разболяхме. Аз, Криси, Ема и Макси. Засега само Ники се държи.

Макси днес става на 8 - по този случай искам да ви почерпя. Жалко, че няма да празнуваме сега. Ще изчакаме да се оправим първо.

Хубав ден на всички!

# 198
На Ръш честит рожден ден /на патерица/ и мъжете в нейната къща много да слушат и да я глезят   bouquet  bouquet
Снимките от партито са страхотни,не познах 1-2 деца,а един татко обърках с мъжа на Румя,но няма значение  Grinning
Шуши с тая руса коса едвам те познах,добре,че беше детето  Laughing а как си приличате  Grinning
Галюшана браво за пратито,голяма работа си свършила и елхата ти много ми хареса  Peace

Люба-стискам ти палци ,колкото може по-леко да мине,само като ти четох поста и настръхнах  Shocked
На Ирка добре дошла на родна земя,а партито в Пловдив ако е около 26-27 може и аз да се включа  Flutter

Милена  -изглеждаш чудесно и децата са много сладки   bouquet Даниеле също ,на първите снимки на Елица си викам -ау колко прилича на баща си ,а Калоян на теб ,но сега вече мисля,че май и двамата ще приличат на теб  Grinning

Олче-много големи деца край Вели браво,  че е оздравял и е отишъл на тържеството.Живот и здраве и Жули ще заведа понеделник.
Благодаря за комплимента   bouquet

И ние сме готови с подаръците даже май дойдоха в повече ,че ще отделим някои за рожденния ден.. Laughing
Само баткото не е още готов,че хич не ми се купуват играчки за тоя дънгалак,дето уж гадже има пък иска играчки  Joy

Сисе не знам колко си напълняла,в лице изглеждаш чудесно.  PeaceА двете девойки са като кукли..

Честит празник на Макси -мноооооого здраве  и весели игри и да е послушен батко   bouquet  bouquet

# 199
Привет!Ако си мислите,че сте се отървали от мен сте в голяма заблуда...и днес ще досаждам,щото принципно съм хоспитализирана,ама сутринта си направих изследванията/за пореден път тая година ме наснимаха,провериха ми сърцето,набодоха ме,разпитаха ме,наподписах един куп листи.....та още технически преглед минах,че май не бях правила тоя месец:mrgreen:/...И утре сабахлен-с песен/или поне с крива усмивка...ще отивам....Одеве отклоних и любезната покана на свеки,да дойде с мен....както и да идва вкъщи да помага после-щото тоя филм вече съм го гледала и съм мерси....яд ме е само,че май ще пропусна да видя блясъка в очите на дечковците,че утре ще идва градинския дядо Коледа.
Портокалова,мерси/за пожеланията за танци,ама май ще пропусна,но още отсега заплаших половинката,че като се оправя ще ми купува елегантни обувки.....естествено скъпи ще гледам да са,че да му държи спомен/.....Гледам ти си напред със селскостопанската дейност.....аз вече съм малко отегчена,ама дребните земевладелци ме тормозят/хеле Иво като закърши пръсти и като почне да смята имаме ли паНи/разбирайте пари/,нямаме ли,за да купим нещо.....Сега зора е за оранжерия/да му имам мераците/.А иначе да ти кажа,че там дето ще ме оперират/болница"Каспела"/ знам че са много добри в махането на сливици...та ако се налага-ще се радвам да ви посрещнем в Пловдив/макар,че предпочитам да е без такъв повод/
Миленка,мен това ме устройва идеално...пък и скоро не съм водила дребчовците на детски център,но само да живна и да мога да обуя обувки......А,за цвета на гащите-нали знаеш,че то вече е готова работата.....каквото е направил тати Змей,това ще си гушкате после....а пък и нека да има момент на изненада....
Ели,да ти е жив и здрав рожденика,а всички вкъщи да се оправяте бързо и без последствия! Praynig

# 200
  • София
Здравейте. Тържеството на Евка в ДГ мина вчера. Само децата, събраха ни по 5 лв (от които част бяха за Дядо Коледа, друга част за лакомства) + подарък купен от родителите. За снимки не знам, ако кажат че има ще поръчваме. Вчера и аз бях на Коледно парти, та днес малко се успахме сутринта, но общо взето нямаше закъснели. Много добре изкарахме, отдавна не съм си прекарвала толкова весело.
Сиске, много са сладки Божа и Мина. Много пораснали. Да ги нацелуваш и намачкаш от нас.  bouquet

# 201
Леле какво раздвижване, колко много снимки и прекрасни деца пу-пу.
Благодаря за комплиментите все още гледам пишете за мен и ми е много приятно...парти май и догодина ще има живот и здраве, че пак да ме хвалите толкова  Mr. Green а за елхата е моята гордост тази година....
Сега чакам другата седмица тогава на 22 ще идва дядо коледа в детската дано тоя път не избяга Мариса от него (както направи на форумското парти), а вечерта мама е на фризьор и фирмено парти, но най се вълнувам за следващия ден когато спала не спала към 10ч. излизаме от вкъщи и се замъкваме семейно към фирмата за детското коледно парти което, организирах и нямам вече търпение. Тук в един шкаф събирам подаръците от колегите за децата им и само като го отворя и се усмихвам от шарените пакети и усмивките които ще има...събраха се над 30 деца и около 50 възрастни отделно сигурно и служители ще дойдат на зяй пазар, абе....дано мине добре..че много се вълнувам за първи път ще е и искам да е на ниво.  Praynig
За детската на нас нищо не ни искат и предишни години и било така подарявам еднакви неща на всички момичета нещо момичешко а за момчетата момчешко и така да няма сърдити всеки излиза с едно и също, но пак е нещо. Е имат някакъв коледен театър които е 10 лв. ох този месец там съм оставила над 100 лв...ужас добре че не винаги е Коледа. Heart Eyes
Люба стискам палци, и дано всичко мине благодополучно и никога повече да не ти се налага да се сещаш за това! Да получиш после най красивите обувки и разбира се да се похвалиш тук да обсъдиме ние избора ти  Mr. Green (обожавам обувките те са моята слабост, та поне заради мене да ги снимаш хахаха).
Честит рожден ден на Макси! Много да слуша мама да расте здрав и умен младеж!

Последна редакция: чт, 17 дек 2009, 16:04 от galiushana

# 202
  • Русе
   Честит Рожден Ден на Макси!
   Да расте здрав и да помага на мама и тати за отглеждането на Криси и Ема!

Страйпър, дано скоро да оздравеете всички и да си направите един хубав Коледен празник!
   Люба, стискам палци за утре! Дано лекарите да си свършат работата както трябва и да не ти се налага да преживяваш повече подобни интервенции! Praynig Възхищавам се на смелостта ти, че не искаш помощ за "после", ама ти си знаеш най-добре.
   Нашето тържество в ДГ е утре, ще бъде без родителите, но сме поръчали ДВД и снимки. Дарито всеки ден ме пита кога ще идва Дядо Коледа, дано да й хареса празника.
   Сисе, голяма хубавица се очертава и Минето, много са сладки двете госпожици!
   Бързо да се оправят Алекс и всички болни дечица, че идват много празници! Simple Smile

# 203
  • София
Страйпърче, да ти е живо и здраво голямото момче! Да расте все така чаровен и да ви кара много да се гордеете с него, винаги!

Уна, Сиска, много са ви красиви бебоците! Heart Eyes И каките, разбира се.

Галче, приятно и весело изкарване на всички мероприятия и чакаме снимки! Hug

Ето поздрав и от мойта мома, че май само баткото показах оня ден... Thinking
http://media.snimka.bg/5078/016412343-big.jpg
http://media.snimka.bg/5087/016430226-big.jpg
http://media.snimka.bg/5087/016430060-big.jpg

П.С. Дени къде се загуби? newsm78

# 204
Честит рожден ден на Макси!

Да расте много здрав и щастлив!

Сиска, Мина е голяма чаровница, а Божа също не отстъпва  Heart Eyes!

Уна, много е сладък малкия бебок!

Люба, стискам палци всичко да мине благополучно  Praynig!

Сега да ви покажа Килиан и Силия
http://farm3.static.flickr.com/2650/4192251441_ff057ccfea_m.jpg
http://farm5.static.flickr.com/4004/4178494526_2487a08c79_m.jpg
http://farm3.static.flickr.com/2774/4192245797_d23337d176_m.jpg

# 205
Честит рожден ден на Макси!!! Да е жив и здрав и много щастлив!!!

Момичета благодаря ви от все сърце. Heart Eyes Ние сме си вкъщи, но купона е пълен. Баткото уж обича бебето, но една мечешка обич. Иска да не му давам да суче, че имало зъби и ме боляло. Обяснавах, говорих, но не. Има ревност и добре, че ми помагат бабите сега. Пък после ще му мисля, дано свикне дотогава. Не иска да нося и гушкам бебето и само с него да играя. Бебето  да е при бабите. Оня ден го хвана за косата да го скубе, добре, че е мъничка и не успя да дръпне.
Като имам време ще пусна снимки. А искам и вашите да разгледам, но дано успея.
 Люба, имаш и моите стиснати палци Praynig

# 206
Добра нощ приятелчета,
Кате,разкошни снимки,Олче и твоите са сладури усмихнати-виждаш ли че успяхте за празненството,а ти така се беше отчаяла...
Добре завърнала се на мама Ръш и много прегръдки-представям си колко е гадно това с ревността,но всичко ще мине ,само любов и здраве да има.
И на Уна снимките бяха наслада,ама как и завидях за абстрактния шал.... Simple Smile
Моят ден се скапа от сутринта и макар,че уж бяхме подготвени пак боли-отиде си тази вечер на Цеци дядо му.Няколко години живяхме заедно,добър човек беше....Бог да го прости  Cry
Сега не мога да заспя.
На вас лека и мека,а утре ще стискам на Люба палци  Heart Eyes

# 207
Портокалка, съжалявам за дядо ви! Колкото и да си подготвен за такова нещо, винаги боли, права си. Но пък остават хубавите спомени за прекрасния човек, споделил дните ни. Hug
Кате, страхотни са двамата сладури. Снимките са уникални, както винаги!
Мимозка, като прочетох твоя постинг, се сетих нещо. Ама да не ме биеш много, моля те! Другият път ще се поправя, обещавам!
Та в края на лятото (началото на септември) бяхме на море на Албена четиримата. Един ден решихме да се разходим в Балчик. Вървяхме си по онази крайбрежната алея и видяхме един от онези надуваемите батути. Калоян веднага отида да скача, а ние го чакахме отстрани. Та по едно време се появи ти с Жули (тя също отиде да скача). Аз те гледам, но си казвам - виждала съм я само на снимка, ако не си ти, ще се изложа. И не ти се обадих. Ама съм сигурна, че беше ти. Даже съм 100% сигурна. Обещавам, че другия път като те видя, ще се обадя Simple Smile
Олче, много е сладка Елина  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 18 дек 2009, 09:49 от Daniele

# 208
Вели , моите съболезнования за дядо ви!
Нещо се вдъхнових от ника ти и се разтърсих за картинки на аватари преди да прочета за дядо ви. Не знам дали ти е до това, но аз ще си ги пейстна: http://www.tialoto.bg/images/photos/0000007548-article.jpg http://smeshen.com/files/images/portokal.jpg http://1.bp.blogspot.com/_8pF6_A8t3U8/Sr8aP46gmoI/AAAAAAAAAjQ/Ih … 400/freshlogo.jpg http://interior.moiatblog.com/wp-content/uploads/2008/11/orange-slice1-thumb.jpg http://napravisam.bg/forum/files/orange_203.jpg http://images.ibox.bg/2008/03/06/jena/519x389.jpg http://svejo.net/img_story_custom/33/339648.jpg

Ели да ти е жив и здрав Макси!  Hug
Кате , пак разби със снимки!
Олче, Уна и вашите сладури са радост за окото. Уна, представих си те как караш лудо по пистите тази година с две на гърба си!  Laughing

# 209
Велиса, моите съболезнования и от мен  Hug!

Олче, сега видях чак снимките на твоята красавица. Много е сладка ухилена с двата зъба  Heart Eyes!

Ръш, при нас нямаше много ревност, аз бях подготвила до колкото мога Килиан, също му давах да участва в къпането, сменянето на памперса и др. Като кърмех можехме да гледаме книжка или някаква игра, която той да е най-вече в действие. Дано баткото ви да свикне бързо с новата ситуация! (След като ме изписаха от болницата, отидохме до магазина и купихме на батковците подаръци, че са слушали докато ме е нямало в къщи.)

При нас има 10 см. сняг и сега мисля да облека Килиан и да го пратя да си играе, а аз да се опитам да посвърша нещо.

Общи условия

Активация на акаунт