Мартин на мама Шуши в МАЙските редици сладичко се гуши!

• 35 632
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Зимно кафенце за добро утро!

Велиса, дано е на по - добро и светло място любимият ви дядо. Бог да го прости. Flowers Rose Flowers Rose

Кате, разкошни снимки!!! И изпълнението, и моделите, естествено! Да ги нацелуваш, колко са порастнали само!!! Heart Eyes

rush, добре завърнала се Hug, знам колко ти е трудно първоначално, но повярвай - и да нямаше ревност, пак щеше да ти е гадно, докато свикнеш с новата ситуация и деленето на цялата ти обич и внимание на 2... Вели не е показвал (за казване знаете, че не може... Sad) ревност до момента, в най - лошите случаи, когато сме гушнали Елина идва и се насажда и той. Laughing Иначе много и взима играчките, особено тези, които са и наследство от него, като види че се е заиграла с нещо негово, стой та гледай.  Rolling Eyes Иначе и се радва, и е много предпазлив и внимателен с нея, гледа много - много да не я доближава, но и ние все му говорим, че е БЕБЕ, че е много мъничка, че я боли като я дърпа и т.н. Колко му увира канчето не знам Mr. Green, но поне на този етап с непреодолими трудности не съм се сблъсквала.
Чакаме с огроммно нетърпение снимки на малкия бебо. Heart Eyes

Любче, fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Нека много радост и усмивки ви донесе снежната белота навън, още повече, ако гледате на нея през детските очи! Nature Snowman

Нещо подобно е гледката от моя прозорец! People Santa

# 211
  • Плевен
Ехоооооо къде сте?

Олче Благодаря за кафенцето, нищо, че е от вчера  Wink.

По обяд бяхме навън с шейната, но Тери реши, че така не й е интересно и заора по корем. Ето малко снимки (от тук нататък са) http://lusmar.snimka.bg/children/trayana-2009g.341594.16478028.big

Люба сигурна съм, че всичко ще е наред  Hug. Очакваме новини от теб  Heart Eyes.

# 212
А,добре съм бе-цял ден виря крак и се местя от дивана на фотьойла и обратно.....и яко се дрогирам с Аулин/тоя път поне може/....лошото,е че все някое дете прелита с несъобразена скорост около бинтования ми крак,ама вече реагирам светкавично с отместването му,че още вчера Иво ме улучи....и стана страшно....
Ние сняг нямаме...,ама от вчера децата са в еуфория от коледното тържество и най-вече от подаръците-бяха толкова въодушевени и щастливи като се прибраха...а и факта,че днес все още играят само с подаръците/а и все още са здрави,като да не повярваш/е достатъчно показателен...надявам се и с втората партида да е същият ефекта/че направо ми минаха болките като ги видях снощи нахилени до ушите и с възторг в очичките/..Бях ги пременила с официалните костюми/но понеже беше студено отдолу бях ги подплатила с клинчета,че от чорапогащници се обиждат жестоко/ и се оказа,че само те двамата и една девойка от групата на Сами са били официални/тя била с "принцеска" рокля/....ще има и снимки,но ще ги показвам догодина,че чак след ваканцията ще си ги получим/тук да спомена,че  вече са във ваканция-понеже затварят филиалите,ще има сборни групи в голямата градина.....и ще си спестим ходенето до там...пък и ни предупредиха,че ако се запишем:ходим-неходим...ще се плаща пълна такса...и не заради таксата,но и без това се очертава да съм вкъщи-ще си ги гледам/
Велиска,моите съболезнования за дядото......дано да е на по-добро място.... Praynig
Кафето,може да е вчерашно,но и аз благодаря на Оля,че го е сложила....тамън се подсетих,да си направя едно топло/и днешно/...така,че след малко ще поподскачам на един крак до кухнята....

# 213
  • Велико Търново
МИМОЗ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ,КЪСМЕТ,ЛЮБОВ,ВЕРНИ ПРИЯТЕЛИ,ХУБАВИ ПЪТЕШЕСТВИЯ И ВСИЧКО НАЙ-ХУБАВО!ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!
моя скромен подарък :mrgreen:

Вели,моите съболезнования  Cry

# 214

Честит рожден ден Мимоза!
Да си жива и здрава,все така красива!
Да са ти здрави децата и послушен мъжа!
Весел празник!

# 215
Мимозка,честито и от мен-пожелавам ти освен здраве и късмет в големи количества,да си и все така положително настроена...и близките ти много да те радват и слушат!Пожелавам и много нови дестинации в програмата,че да има после къде да плакнем окото......

# 216
  • София
Честит рожден ден, Мимоза!
Много здраве, любов, положителни емоции ти желая и едно страхотно изкарване на този рожден ден !

bouquet

# 217
  • Русе
   Мимозка, Честит рожден ден!!!
   Много здраве на цялото семейство, веселие и празнично настроение днес и в предстоящите дни!

Люба, дано си по-добре вече! Освен болката имаш ли други неразположения? Аз си спомням, че след тази интервенция имах и температура за ден-два.
   При нас сви страхотен студ, цял ден ту вали сняг, ту спира, духа и вятър cold Днес не сме си подавали носа навън и в унисон с традициите на Игнажден само си почивахме и гледахме тв Simple Smile
Вчера Дари и тати излизаха навън с шейната, но понеже е много хлъзгаво, а семейният фотограф съм аз - нямаме снимки Confused (Тези дни не смея да излизам от нас.)
   В градината тържеството с Дядо Коледа е минало много добре, Дарито е доволна Simple Smile Диска ще ни го дадат чак в началото на януари, от утре започват сборни групи, които няма да посещаваме.
   Лека вечер на всички и успех през новата работна седмица!

# 218
Миме,имам сериозни нервни неразположения-гледам много лошо и викам като ненормална...ама вече се чудя къде да го заметна тоя крак,без да е изложен на риск някой да го настъпи,блъсне или поне закачи тичайки...ама полудяха тия деца вкъщи #Crazy.......а,пък и ние днес/незнаех,че е в унисон с традицията/ цял ден не сме свършили работа за 5стотинки.......лежане,ядене и филми.......та то и това оказва влияние на изнервеността,май.... newsm78
Аз,пък незнам как да тълкувам това,че днес никой не влезе вкъщи-нали какъвто човек ти прекрачи прага на Игнажден-такъв ще ти е късмета през новата година...та нашия какъв ли ще е в такъв случай?

# 219
Мимозке, честит рожден ден!

Пожелавам ти много щастие, късмет и много нови дестинации.

И при нас никой не е влизал цял ден. Само Ники тръгна на работа сутринта и се върна вечерта. В момента изобщо не се стига до тук.

# 220
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,МИЛА МИ ИРКА!ЖЕЛАЯ ТИ ОТ ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ ДА СИ МНОГО,МНОГО ЗДРАВА,ЩАСТЛИВА,ДА СИ ВСЕ ТАКА ПОЛОЖИТЕЛЕН ЧОВЕК И ВСИЧКО НАЙ-ХУБАВО!ЦЕЛУВКИ!
Един скромен подарък от мен тУй момче да ти помага в пакетирането на пратките Mr. Green

Да ви почерпя и виртуално,че днес моя сеньор става на 36 години GrinningПожелавам си да ми е жив и здрав и още дълги години да си поживеем така,както живеем в момента Blush

# 221
Честит рожден ден със закъснения на Мимозка!
Честито на Ирка!
И накрая (но не на последно място) честито и на страхотния ти съпруг, Сиска!
Всички да сте живи и здрави, много щастливи и много обичани!
Люба, радвам се, че всичко е минало добре. Дано да имаш възможноста да се възстановиш пълноценно и спокойно и да посрещнеш празниците усмихната и в добро настроение  Hug
Вчера излизахме на разходка в парка с Калоян. И вместо аз да го возя в шейната, ме накара аз да седна и той ме тегли  Grinning Не сам де, в помощта на баща си, че му е трудно да ме помръдне.
Калоян си започна коледната ваканция още от петък принудително с едни сополи и една прекрасна кашлица. Изкарва го сравнително леко. Но за съжаление този път зарази и Елица (тя досега не беше боледувала). И след като тя вчера цял следобед пищя и не млъкна за секунда, я заведохме на лекар и се оказа, че е пипнала вирусa от Калоян, само че (като по-малка) го изкарва доста по-тежко. Възпалени са й ушичките, иа едни сополи гадни и не може да диша, с температура и разстройство е. Изобщо - пълна програма. Та ако преди поне поспивах за час-два през нощта, тази и миналата нощ и толкова не съм спала. Вече наистина не знам на кой свят се намирам.
Но дано бързо се оправят и двамата:)
Приятен ден на всички и ако има други болнички - да оздравяват!

Последна редакция: пн, 21 дек 2009, 07:45 от Daniele

# 222
  • София
Даниеле,  Hug дано бързо им мине и на двамата! Аз за Ида купих една помпа за сополи, която се включва в прахосмучкаката - върши добра работа за чистене на нослето (друг е проблемът, че като са още толкова малки не могат да се сетят да преглъщата каквото им се стича в гърлото и се давят  Sad ).

Искам и специално да поздравя двете рожденнички Мимозата и Ирка, да са ни живи и здрави ипо-честичко да ни навестяват:

Siska, да ти е жив и здрав и твоя рожденик!

А за всички кафе и прекрасно начало на празничната седмица:

Готови ли сте с подаръците?

# 223
Даниеле,  Hug дано бързо им мине и на двамата! Аз за Ида купих една помпа за сополи, която се включва в прахосмучкаката

Кажи моля те, откъде я купи? Аз не мога да намеря...

# 224
Честит рожден ден на сватята Ирка и на сеньор Чемширов-на първата пожелавам да я слуша и глези мъжа,на втория-жените вкъщи...и естествено-много здраве и късмет!
/тук се замислих,Сиска като праща виртуални подаръци от мъжки пол и по мускули,какво ли се полага да пращаме ние на мосюто? newsm78/

Даниелка,дано бързо да оздравяват дечковците..и ти пожелавам наспиване...ама многочасово и непрекъсвано от нищо.... PraynigА,помпички такива май в Данет имаше....
Руми,готови сме отдавна/с детските...аз още се чудя за таткото......ама с това неизлизане от къщи,ще видим как ще стане,че ми се щеше да е изненада/,сега чакаме да видим-дали и там сме улучили поръчките....

Общи условия

Активация на акаунт