Мартин на мама Шуши в МАЙските редици сладичко се гуши!

• 35 634
  • 735
  •   1
Отговори
# 240
  • Русе
  Ирка, честит рожден ден!
  Много здраве на Сеньор Чемширов и на двете болни госпожички!!!

Змейко и Люба, дано да сте по-добре вече! Simple Smile

# 241
Честит рождсен ден на Мимозка, Ирка и съпруга на Сиска на патерици. Д а сте живи и здрави.  bouquet
Болничките да оздравяват.
Нямам много време да пиша. Кате, Олче Hug Добре, че засега не съм сама, но от събота ще видя как ще се оправям.
Ето ни-цък

# 242
Сисе, като те чета добре се справяш със ситуацията! Доверен педиатър трудно се намира. Всички са ЕТ!!!

Шуши, аз съм за ДК в къщи!  Peace Аз поръчах на Ивко за у нас Дядо Коледа и Снежанка. Те ще му поднесат подаръка, който ние сме му купили. Сега му е времето да си мисли, че Дядо Коледа наистина идва да посети всяко дете в дома му.

Ръш, много ти е сладък Иван! Пу-пу да ви е жив и здрав!

# 243
и на патерици-Честит рожден ден на господин Чемширов-да си гледа и глези жените!
Честито на Ирка -да е жива и здрава и все така усмихната!
Ръш много ти е сладък Иван,ама снимка с баткото не видяхме  Simple Smile
Дядо ви Коледа е посетил днес нашата градина и имам доволно дете,с голяяяяма пушка.
Сигурно няма да спи тази нощ ,или поне ще и търся място в леглото му  Mr. Green
Нищо не ми е наред на мен,ама днес съм тка ухилена,че не мога да се позная-някой да знае на какво е  Laughing
Змейке,Люба оправяйте се,че празници ви чакат,и още детска беснотия  Simple Smile
Сиска,да ти оздравяват красавиците ама много бързо  Heart Eyes
Усмихтата и щастлива вечер!
(сетих се-циклофренията ме е ударила сигурно)

# 244
Ето поздрава на Иван за Дядо Коледа: http://www.youtube.com/watch?v=8qyYgmVoKGo

# 245
Дядо ви Коледа е посетил днес нашата градина и имам доволно дете,с голяяяяма пушка.
Портокалке, блазе ви. Пък нашият батко си беше поръчал от Дядо Коледа кукла русалка пееща, ама след дълги разговори постигнахме компромис - кофа с четка и парцал за под Laughing
Ръш, сладур ти е Иван, да го нагушкаш! Hug

# 246
  • София
Ирка, честит рожден ден! (на патерица) Много здраве, любов, верни приятели и послушни деца ти желая!

Сиска, Даниеле, дано бързо да оздравяват дечицата, че и вие да се успокоите и наспите Hug
Браво на Ивко, че е такъв инициативен!
Ръш, стискам палци да няма много проблеми като се съберат децата Praynig

Днеска Дядо Коледа и през нашата градина е минал и Румен (а и татко му) вече се радват на влакче с релси Simple Smile.

# 247
Ивко днес отиде в страхотно настроение в детска градина. Дано и след това да е в настроение, че мнението му за подаръци се мени всеки ден според рекламите.  Mr. Green

А най-интересното е, че иска днес Дядо Коледа да му донесе Пинокио от рекламата на Българската Коледа: говорящ и да му расте носа! Обясних му че такава играчка няма, но той е убеден че като си е поръчал това - това ще му е подаръка!

# 248
  • Бургас
по повод рекламите- ето една статия, която много ми допадна: http://www.segabg.com/online/new/articlenew.asp?issueid=4618& … =5&id=0000702

# 249
  • Русе
   ЛаДиДа, статията е страхотна! И много тъжна разбира се, защото е абсолютно вярна Sad
   Дари вече замени любимата си песничка за зайченцето бяло с песента от рекламата за BabyDuDoc-боледуващото куче. Другата ни любима песен е "Мила кукла Барби", научена в детската градина....

# 250

Олче, Hug Heart Eyes  bouquet жива и здрава да си...и наспана!

За рекламите.....моите уж не се впечатляват,но преразказани от децата в ДГ,вече са със статут на задължително за научаване...и имане/добре,че се залъгват с малко..,колкото да имаме нещо по модата...че иначе незнам/

# 251
  • Бургас
Олче, честито и от мен!  Hug

# 252
  • Русе
   Олче, Честит Рожден Ден!
   Весел празник и много подаръци днес и утре!

# 253
Честит рожден ден,Олче!
Да си жива и здрава,усмихната и много щастлива!
Весел празник!

# 254
Честит рожден ден, Олче! Да си много обичана, винаги усмихната и невероятно щастлива!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт