Мартин на мама Шуши в МАЙските редици сладичко се гуши!

• 35 636
  • 735
  •   1
Отговори
# 255
Честит рожден Олче!
Много щастие никакви болести и тревоги, само красиви спомени!

# 256
  • София
Много благодаря за хубавите пожелания и цветята. Покрай цялото внимание, което получих днес се чувствам богата. Heart Eyes

# 257
  • София
Олче, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК и от мен с най-хубави пожелания!

# 258
  • София
Честит рожден ден, Олче!
Желая ти много здраве, сбъднати мечти и вълнуващи преживявания!

И на мен статията ми допадна. Не само ние, но и децата ни са жертва на постоянното рекламиране на най-различни играчки, символ на мода и престиж при по-големите май. А най-много ме е яд, че са и доста скъпи, а не винаги качествени #Cussing out. Затова съм решила да сведа купуването до минимум, че да може да им се радва.

# 259
Олче честит рожден ден-много обич и внимание и да чуеш в най-скоро време от Вели-Обичам те  Hug    bouquet
Ла ДиДа -статията е много хубава и вярна за съжаление.Такива да и моите мисли и притеснения,че обществото и съответно децата ни стават невероятно консуматорски настроени...Нъпраке,че нямахме изобщо толкова или такива играчки  и техн. джаджи сме имали страхотно детство,което за съжаление те май нямат.

# 260
Честит рожден ден, Олче, Ирка, Мимоза и сеньор Чемширов!
Да сте живи и здрави, усмихнати и много щастливи!  Heart Eyes

Моето дете си пожела от Дядо Коледа, бонбони  Shocked попитах я искали още нещо а тя отговори, че си имала достатъчно играчки и не искала нови Shocked Все пак я подложих на щателен разпит и си призна че иска и детски лаптоп и понито старсонг.  Така че това са нашите подаръци тази година. Писахме писмо на дядо Коледа и сега чакаме да видим дали ще се сбъднат желанията ни.

Ани относно снимките ни от Витоша.  Grinning колкото и да съм луда не бих понесла малкия на гръб.  Laughing Макар че падам на сезон един път, а понякога изобщо не падам пак не бих рискувала. Иначе и тази година компанията ни пак се стяга за Чепеларе, но ние ще си вземем и баба за да гледа децата  Blush

Ето малко снимки от 90-те год. на дядо ми : http://unar.snimka.bg/other/yuli-2009.401481.16546381    парола 1111

# 261
Уна да е жив и здрав дядо ти!

И ние се стягаме за Пампорово! Браво на вас - не пропускате година! Ей това са ентусиасти. Ще се радвам да се засечем по пистите!  Peace

Весело посрещане на празника, момичета!

# 262
  • София
Весело посрещане на празниците Момичета. Много сбъднати мечти ви пожелавам!  bouquet

# 263
  • Бургас
Здравейте на всички,
От мое име и от името на Жасмина искам да ви пожелая весело посрещане на коледните и новогодишните празници. Пожелавам ви много късмет и щастие на вас и вашите семейства!

Много ми е мъчно за вас, но за съжаление в последната година и половина нямам достъп до форума. В момента съм на гости на майка ми и просто не устоях на изкушението  Simple Smile. Ние с Жаси сме добре. Беше ни много трудно в началото, но полека започвам да си стъпвам на краката. Жасмина ходи на детска градина, аз все още работя това, което харесвам и то от 8 до 5, така че ми остава време и за нея. Тази седмица ни беше и първото коледно тържество: Жасмина беше най-прекрасната снежинка и много се разчувствах. Не мога да повярвам колко бързо порасна ...
Квартирата също ми стана като дом, а нали знаете, щом човек се чувства уютно и добре в къщи всичко се нарежда. Вече гледам доста по-бодро на нещата и вярвам в собствените си сили и възможности. Вече знам, че мога да се справям с трудностите, дори без подкрепата на близките си.
Знам, че съм пропуснала безброй събития около вас, раждането на братчетата и сетричетата на нашите май-чета и няма как да наваксам. Надявам се, че скоро ще дойде ред и на компютър и интернет в нашия нов дом и тогава ще ви покажа и снимки на моето пораснало момиченце  Simple Smile
Весели празници и целувки от нас с Жаси! Heart Eyes

# 264
Мила Таня, направо ме разплака! Не вярвах, че ще дойде ден да се разпишеш! Много целувки на теб и на Жаси!
Момичета, от мен също весело посрещане на празниците и много сбъднати мечти. И поне една несбъдната, за да има за какво да мечтаете!  Hug Hug Hug

# 265
Весела Коледа!

Надявам се всички да са намерили под елхата много здраве,щастие,късмет и прекрасни подаръци!
Целувки на всички  майски дечица и техните семейства!

# 266

Пожелавам Ви много здраве и късмет и много поводи да се чуствате щастливи!
Хайде,докладвайте как са дечковците-доволни ли са от подаръците?Моите са супер доволни,но вече сме на 50% фира...както и имаше малко бартер на играчки.....

Танче, Hug радвам се,че се разписа..и се радвам ,че сте добре ...ще се радвам и ако продължиш да разписваш.

# 267
Честито Рождество Христово!

Желая ви много щастие, здраве и късмет!

Олче, честит рожден ден (на патерици)! Много здраве, радост и любов ти пожелавам!

# 268
Весека Коледа - щастие, любов и късмет нека следват ви навред и виетлемската звезда нека ви засипе с чудеса, с радост, здраве и пари, нека Господ ви дари!

Дядо Коледа преди малко мина през нас! Не мога да ви опиша каква радост беше... А Дядо Коледа и Снежанка толкова добре се представиха - с пожелания, с късмети и най вече с внимание към детето, че другата година няма как пак да не го извикаме. Аз пиша набързо, че заминавамe към следващата дестинация!
Целувки!

# 269
  • Varna
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО И ВЕСЕЛА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ ВАС И ВАШИТЕ СЕМЕЙСТВА. ПОЖЕЛАВАМ ВИ НАЙ-ВЕЧЕ ЗДРАВЕ, ДРУГОТО ИДВА ОТ САМО СЕБЕ СИ!!!

Общи условия

Активация на акаунт