Мартин на мама Шуши в МАЙските редици сладичко се гуши!

• 35 640
  • 735
  •   1
Отговори
# 270
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!
Желая ви много късмет, щастие, здраве и благополучие. Запазете топлината в семействата си и усмивките на лицата си!
  Hug

Весела Коледа!

Ники е изключително щастлив от получените подаръци. Получи кухня и готви в нея цяла сутрин... Подаръкът от дядо Коледа не го уважи много. Явно кухнята му "взе акъла"  Laughing

Весел празник!  Hug

# 271
Честито Рождество!

Пожелавам ви много здраве и радост!

Ние всички сме болни. С някакъв гаден вирус. И само повръщане, разтройство... ужас.

И нашите подаръци бяха харесани. Криси много хареса количката и куклата на Ема. И освен, че си играе със стандартния влак, разхожда и куклата от стая в стая.
Да се учи да е добър татко в бъдеще Simple Smile
Хубавото е, че и Ема си играе с куклите.

Весело изкарване на всички.

# 272
  • София
Честита Коледа, момичета! Много любов, здраве и усмихнати детски личица около вас!

Румен е много доволен, че вече си има личен лаптоп.
Таня, на вас с Жаси пожелавам скоро да си имате компютър и интернет и нещата да се развиват още по-добре за вас.

# 273
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО НА ВСИЧКИ ! ЖЕЛАЯ ЗДРАВЕ, БЛАГОДЕНСТВИЕ И МНОГО СБЪДНАТИ ЖЕЛАНИЯ !

Аз доста отдавна не съм се разписвала, но нещо хич ме нямаше последния месец - явно някаква предколедна депресия, но сега съм живнала.  Mr. Green

Честито на Ирка и Олчето и новородените бебчета на всички. Да сте живи и здрави.  Heart Eyes

Искам да ви поздравя за всички прпуснати поводи с тази ангелогласна музика :
http://www.youtube.com/watch?v=ADrEUUxniAw

Скоро пак ще пиша. Иначе сме добре, а Гери получи къща за кукли и Барби, но предстоят още от баби и дядовци.  Laughing

# 274
  • Русе
   ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!
  МИР И ЛЮБОВ НА ВАШИТЕ СЕМЕЙСТВА!

Ние днес активно почиваме, радваме се на подаръците и на това, че тати си е вкъщи при нас! Grinning
   Ето малко снимки:
   http://mimidari.snimka.bg/children/2009.325956.16568724

Страйпър, това нов вирус ли е или още стария не ви пуска? Дано бързо да го надвиете Hug

# 275
  • Плевен
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО! МИР, ЗДРАВЕ И БЛАГОДЕНСТВИЕ НА ВАС И СЕМЕЙСТВАТА ВИ!

При нас празниците минаха много весело. Траяна получи много подаръци и е изключително доволна  Grinning. Като кача снимки ще ви я покажа.

Страйпър дано скоро преборите вируса, че и аз чух че е много гаден.
Траяна е настинала на Коледното им тържество в градината, защото на другия ден ми се оплака, че й се е схванало вратлето. На следващия ден точно от същата страна й беше подут лимфния възел, а гръбчето й сковано цялото. Вчера вдигна и температура, оплаква се от гърлобол. Надявам се да оздравее скоро.

Весели празници на всички!

# 276
Ние пък тази нощ се върнахме към нощния памперс. От известно време всяка нощ се напишва и рядко успявам да го хвана преди да се е напишал да го събудя и всяка нощ сменям чаршафи. Но вече се предадох и сложих памперса. Дано не е за дълго!
И на Тери пожелавам да не я борят болките дълго!  Heart Eyes
Ние заминаваме за Варна!

# 277
Честито рождество-много здраве,късмет и семен уют   bouquet
Таня-радвам се,че се разписа и нещата почват да се подреждат  Hug Hug
Ани това вашето може и да е признак,че Ивко се разболява ,настива и пр...На някои сеца това е първия симптом..
Ние трябваше вече да сме у Ирка,а вместо това се мъдря тук,Жули се разболя,но насявам се овладяхме нещата и утре да можем да отидем  Praynig Praynig

# 278
Честит рожден ден на всички, който съм пропуснала. Да са живи, здрави и много обичани!   bouquet Hug Heart Eyes

Честито Рождество Христово! Желая ви, много здаве и дълголетие!

Танче, радвам се да прочета, че вече гледаш по-ведро на живото и се и справяш с всичко и  сама. Дано нещата ви се наредят и се чувствате така щастливи.  Praynig Hug

# 279
Здравейте Simple Smile
Днес една специална виртуална почерпка за именния ми ден:

Надявам се след НГ да осъществим и реална почерпка  Mr. Green и да проведем едно състезание по надпиване за здраве.   Blush

Болните! Няма да се давате! Я бързо по една греяна ракия или червено винце!  Hug
Ани, моят син хич и не иска да чуе да му махам памперса - ни обеден, ни нощен.  newsm78 Сигурно остана единствения дънгалак все още ползващ памперс. Като го питам за какво му е този памперс като след следобедния му сън е сух и той ми отвръща: "ами да си пикам вътре"  Crazy и ми се хили...

Таня, хубаво е че си толкова силна и успяваш да се справиш с всичко сама!  Hug Вярвам, че това скоро ще бъде възнаградено.

Весел ден ви желая!

# 280
  • София

Скромно да почерпя за здравето на моя син.
Танче, Честит Имен Ден. Късмет и щастливи мигове ти пожелавам.
Честито и на рождениците и именниците от последния месец!
Честито Рождество Христово!

# 281

на всички именници днес! Да са ви живи и здрави имената!

Дано не се разболява моя пикльо! Той не че е спирал да се напикава нощно време някога, но поне пропуските бяха по 1-2 на седмица и ми се виждаше допустимо. А сега се почна всяка вечер. Мислех, че като му предложа памперс, това ще го обиди и ще откаже и ще се стегне, а той го прие на драго сърце и вече втора нощ си пикае на воля в него, въпреки , че обещах изненада, ако е сух на сутринта!

# 282
Честит Имен Ден на всички именици.

Да сте здрави, щастливи и да имате един чудесен празник!

Нашите неволи свършиха. Мъжът ми е почивка 1 седмица и ще въведе ред набързо.
Грипът наистина е ужасен. Същия е от преди коледното парти. Само минава от една фаза в друга.
Дано и всички болни да оздравеят бързо.

Ани, само временно е. Скоро ще се стопли и ще махнете памперса. А и ти му казвай, че другите деца, ти и баща му не ползвате памперси.

# 283
Честит имен ден и от мен на нашите именници-Танчето/убий ме,ама днес си преброих сто пъти колко именника имам за честитене-теб все те пропусках.....та дано и злото да те забрави/,Стоянчо на Недка и Стефчо на Мрънчо.....дано не съм пропуснала още някой....а и на Анна половинката-също да се чуства поздравен от мен.Та на всички празнуващи:да са живи и здрави и много късмет да имат,им пожелавам!
А аз бя на работа вчера и днес/чаровно пошляпваща по джапанки...ама обувка не мога още да обуя,че съм все още обинтована,като ветеран от войната/ и цял ден съм си комуникирала с къде по-леко,къде съвсем сериозно почерпени клиенти....та ме пишете на две малки/само от изпаренията/....и за да не си остана само на алкохолни пари,отивам да вдигам краката,да си сипя едно  питие и да пия за здравето на именниците....

Ани,според мен памперс се маха,когато детето е готово за това.....за мчен е по-добре сух и здраво дете,отколкото настинало поради това,че е спало напикано без памперс.Няма да остане вечно с него.....но  трябва да свикне да стиска....

# 284
ЧЕСТИТА КОЛЕДА, МОМИЧЕТА!
На семействата ви по случай Коледа пожелавам: много здраве, любов, пари и много сбъднати мечти. Щастливи деца, които да ви радват всеки ден, истински приятели, които винаги да ви помагат!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!

При нас празниците минаха бурно, бързо и безпаметно. Сега ми е едно свинско, едно винско... Добре, че Динко тръгна тази вечер на път, та да си почина малко и да си видя детето, че и то горкото се ошашави от всенародните ни тържество. Иначе е доволно - получи си поръчаните подаръци от Дядо Коледа, че и доста отгоре, ама така е. Аз се клех, че тази година играчки много няма да купувам, ама като влязох в детския хипермаркет - стой та гледай: луд с къртечница.  #2gunfire И понеже тази година напазарувах рано-рано, даже някои играчки бях забравила, че съм ги купила. Луда работа!  Crazy Сега идва проблема с жилищното пространство, че само ги прескачаме, ама аз съм си виновна.
На празнуващите - весело прекарване на празника, на останалите - лека и спокойна нощ!

Общи условия

Активация на акаунт