Мартин на мама Шуши в МАЙските редици сладичко се гуши!

• 35 642
  • 735
  •   1
Отговори
# 285
Радвам се че има раздвижване тук и снимки много снимки...нямам думи всички са пораснали и много сладки.
Радвам се че Дядо Коледа се е представил на ниво, на Таня че се разписа и че живота й се нарежда лека полека...ние сме тук за теб винаги...
Люба явно ще отложи хубавите обувки за новата година, но стискам палци да се оправяш по бързо.  Heart Eyes
Болничките да оздравяват, Страйп много гадно като всички сте болни, дано отмине вече лошото и да посрещнете новата година с усмивки и без носни кърпички  Praynig Heart Eyes
Да разкажа на бързо за нашите тържества, в детската писах че получиха еднакви подаръци и пак беше добър избора. На нашето фирмено парти, танцувах от 21 до 02 и понеже аз плащах уредих сметката и се тръгнах  Mr. Green а след мене всеки да си плаща  Mr. Green ама съм гадна, но до толкова издържах, при толкова мъже просто няма начин да седнеш...така че купона беше на шест.
Дремнах малко, защото се опитвах да не си разваля косата и на следващия ден изчаках да стане 9,30 вдигнах малката да й оправя косата и поех към офиса, взех кетеринга, наредих масите, гостите пристигаха, актьорите звъняха че не могат да ни намерят, забавиха се заради задръстване, истерията беше пълна. Стефан дойде с Мариса, децата почнаха да се изнервят, докато тия дойдат и се облекат...джуджанка ги забавляваше 15 мин само и един колега се провикна Хайде който иска да види Дядо Коледа как пристига да се облеча и навън....наредихме се покрай хангара...дойде хеликоптера той махаше от прозореца, веселба, слезна деца тичакт към него. После вътре ги занимаваше, гатанки, песни, докато дойде момента на подаръците. И така виях много щастливи личица, и това беше моята награда за труда ми. Стефан си замина с малката аз останах да дооправям и събирам посуда...така че 4 дена заслужено си почивахме в къщи. Ходихме на разходки и на едно кино без дете..

# 286
Снимки малко

Ето го и линка с още няколко:
http://galiushana.multiply.com/photos/album/50/Koledno_party_v_H … Air_-_23.12.2009#

А щом колегите донесат и снимките от фирмения купон ще ви покажа тоалета ми  Embarassed

# 287
Ей че готин Дядо Коледа с хеликоптер!  Laughing
Нашият фирмен банкет е днес! Ама нещо много ми е студено и хич не ми е празнично!

# 288
Добър ден, другарки!

Къде сте зачезнали?!
Не ми казвайте, че имате много работа и не ви остава време за писане...
Тука Галя ви докара дядо Коледа с хеликоптер за настроение (Галя, гледам организацията и на това парти е била на ниво! Що не се замислиш да си направиш собствена фирма за организиране на партита?! Справяш се супер успешно!)

Тази година нещо не виждам да продължаваме традицията с номинациите. Голямо мълчане, голямо нещо! Що така?
Ако вече не ви е интересна може да въведем друга традиция - всеки да си пожелае нещо каквото иска да му се случи през новата година и да си направи равносметка за старата...

Аз мога да започна с: искам да имам по-малко скука в живота си през идната година, да е по-пъстрър, заобиколен от верните ми приятели, независимо от разстоянието, което ни дели!
Пък ако кажете може и някоя и друга номинация да друсна за разкош!  Mr. Green

Весел и усмихнат ден от мен!

# 289
Хелоу,

аз си пожелавам да забравям по-бързо и да не приемам нещата твърде навътре.  И да имам търпение.

# 290
Г-жа Иванова,може ли да заимствам вашите  желания/само,че си пожелавам да съм по-малко търпелива...и да не давам повече от три възможности,на хора дето не го заслужават/..иначе искам да свършва по-бързо тая година,че нещо ми дойде в повече екшъна....,че то не бяха само болестите,ама да не се оплаквам-слагам чертата и се надявам да няма продължение.... Praynig
За Новата година/освен здраве/ си пожелавам и нова работа/пък и май ще трябва,че ми се падна/по-скоро ми я набутаха/паричката на Бъдни вечер/....пожелавам си да взема книжката,да си я ползвам на собствена кола......да свършва и гадната криза,че като се огледам всички наоколо са едни изнервени и озъбени...и само сметки правят....и си пожелавам една дълга,релаксираща и в приятна компания почивка/може и плануватана в Наречен,но не бих се разъсрдила и на още една,че тая ще е по-скоро лечение/...то,май се поулях в желанията...ама имам и още,но след като нахраня и приспя раята,че  положението е пак военновременно/хвърчат разни неща,прелитат ниско деца.....сега сме на вълна Бен 10 #Crazy/

Аааааааа,но да не забравя,да почерпя за здравето на половинката,че ми одъртява с още една година днес/и въпреки всичко пак остава по-млад от мен...да му се не види Mr. Green/:

# 291
  • Пловдив
Любче, честит ти рожденик - много да те слуша, глези и да те пази от майка си  Mr. Green Hug

Иванова, какво е това кратко разписване  Mr. Green
Иначе и аз се присъединявам към твоите желания, като добавям повечко здраве, да отделям повече време на детето и си пожелавам кротко, здраво и доносено бебе  Praynig

Галче, много ви е готин Дядо Коледа  Laughing Сигурно страшно се е вълнувала Мариса  Laughing

Кали тези дни си е на градина, въпреки, че са на сборни групи, аз съм на работа - т.е. на крак съм вече  Laughing
Калина все още не си е получила всички подаръци - тези дни общо взето през ден й даваме по някой подарък, че да не й омръзнат наведнъж всичките  Laughing Много е щастлива и доволна Laughing

Днес й купих една книжка с Франклин, който си имал вече сестриче, че напоследък само за това говори и казва, че вече била кака  Laughing Твърдо е убедена, че чакаме сестриче  Laughing , аз все й обяснявам, че и братче да е пак ще го обичаме, но тя си държи на своето  Mr. Green

Пловдивчанките, не успяхме да се видим по коледните празници, ама поне в първите дни на новата година да се организираме, а? Гледам Люба вече и на работа ходи, значи е партиспособна  Mr. Green С Ирката нещо не мога да се свържа, тя е трудна за откриване, ама сигурно не могат да обиколят родите сега по празниците  Laughing

# 292
Люба да ти е жив и здрав Асен!   bouquet И да си ви гледа и да се грижи за вас все така с много любов!

Аз за следващата година си пожелавам Дидо да ни заведе до Дисни ленд. И гласно си го пожелах пред него , но отговора беше, че до Дисни ленд не се годи с курабийки!  Mr. Green Та да видим ,дали ще ми се изпълни!

Ивко днес не е на градина! Мимозка позна за разболяването - уж нищо му няма, а тази нощ вдигна температура и вече е във ваканция!

# 293
Любче, честит ти рожденик - много да те слуша, глези и да те пази от майка си  Mr. Green Hug

Пловдивчанките, не успяхме да се видим по коледните празници, ама поне в първите дни на новата година да се организираме, а? Гледам Люба вече и на работа ходи, значи е партиспособна  Mr. Green С Ирката нещо не мога да се свържа, тя е трудна за откриване, ама сигурно не могат да обиколят родите сега по празниците  Laughing
Миленка,мерси за пожеланието........дано да хване място последното/ти поне знаеш,за какво иде реч Mr. Green/....На,тебе ти стискам палците да го преносиш това бебе Praynig
А,за партиспособността-способна съм и още как....стига да не Ви е срам да Ви придружавам по джапанки/че и само един чифт от наличните ми е удобен,пък са меко казано вехти...но пък имам готини чорапки,за отвличане на вниманието Wink/..А,Ирката няма да я коментирам,че по-несериозна от нея-няма Naughty
Ани,дано да ти се сбъдне желанието,че и покрай Дисниленд и околностите Европейски да пообиколите PraynigА,засега ти пожелавам здрав и спящ спокойно без памперс Ивко...

# 294
Ех размърдахте се, сутринта влезнах и нямаше писано повече от 12 часа...Танче, може и да почваме да се номинираме, но май за най-заспала тема  Mr. Green ...не се сърдете майтап бе Уили....
Ето една снимка от целия ми блясък на банкета  Embarassed

Аз се самономинирам за организатор на годината  Mr. Green а си пожелавам догодина да съм по скромна  Laughing
Ох извън кръга на шегата се присъединявам към Люба в частта й за края на кризата, защото безпаричието и несигурността са превърнали хората във вълци единаци, и това допълнително натрупва жлъц...ох без мрачни мисли ами споделете къде ще посрещнете Новата година 2010?

# 295
  • Varna
Люба, да ти е жив и здрав рожденика.
  Ако има номинации, Ани, аз си имам една обещана, ще си я търся, като завещана Mr. Green
  Ние Нова гоина ще си я караме в къщи,  поне засега, токива са плановете, аз се очертава преди това да съм на работа и по всяка верояятност ще отпътувам от хотела след като започне празнуването и всички са наредени и подредени по маси стаи  и столове. Предполагам, че до към 20 часа ще се носи народа и ще върви настанаването в стаите и в ресторанта ще се започне...
   Галче, много ви е хубав дядо Коледа.
  Весело и приятно посрещане на Новата година На всички

# 296
То като гледам е късно вече за номинации!  Аз още в началото на ноември подех,ама никой не подаде нови и кампанията затихна!  Grinning

Нова Година имахме планове да я посрещаме у нас с наши приятели. Но като гледам как се развиват нещата, може и сами да се окажем в Новогодишната нощ. Иван си вдига упорито температура. Не ми дава да я меря, но преди сън го убедих някак и видях че е 39.3. Сега го чакам да се изпоти хубаво та дано да поспадне още малко, че да си легна по спокойна.

# 297
Люба, честит рожден ден на съпруга ти!

Пожелавам и на двама ви да работите каквото харесвате и да ви се плаща добре, за да не се замисляте, а да действате за 3-то!

Ани, дано Ивко бързо пребори болестта.

Нещо не ми се пише.

Галя, снимките са страхотни - личи си, че всички са се забавлявали много. Определено заслужаваш приза за организатор на годината.

Ние ще имаме гости за Нова Година. Идеята с пожеланията е хубава.
Нека всички да сме здрави, да се разбираме помежду си - ако има нещо да се изясни и да продължим.
А за себе си - най-много искам да почна работа и да се махна от ежедневните проблеми и домашни задължения.

Весело посрещане на 2010 година. Аз може и да пиша тогава. Докато си почивам от готвенето и чистенето през деня.

# 298
Да Ви пожелая Весело Посрещане на 2010 година!
чакам разкази и снимки!
На Иночка да и е леко дежурството да може да се измъкне по рано и да е със семейството си.
Смайли само да кажа, че липсваш!
Страйпър - пожелавам ти нова разкошна работа и здраве на всички всички малки и големи!
По този повод на Люба най-хубавите обувки!
Ани нищо не каза за банкета, давай ти си по снимките! Ивко да се оправя бързо! Весело и на вас!
Хайде ще ви оставям, че ако тръгна поименно няма да ми стигне работното време  Mr. Green
На всички весели посрещане! Много здраве, милиони усмивки и положителни умоции през 2010 г.!
Обичам ви, вие сте моето голямо семейство с което вече почти 4 години живея виртуално....  bouquet
Благодаря Ви че, ви има!

# 299
Ани-съжалявам ,че познах за Ивко,дано пребори бързо вируса  Praynig А за памперсите като узрее ще ги махнеш  Hug
Пловдивчанки -Ирка е добре,убедих се на място неделя,понеделник и вторник.Времето беше много малко и не стигна доникъде.Ирка и домочадие са добре ,тя се е уредила с добра свекърва,браво   bouquet Гледа децата даже да издам направиха си младоженчески ден и пр на Велинград  Grinning  Елла и Миа са пораснали,сладури ,а Миа е кротанче добричко.

Галче-браво за организацията.Дадо Коледа-вашия е супер ,прииска ми се и на мен.Блазе ви!
Направили сме много интересни снимки с Ирка на девойките ,да видим кой ще сколаса пръв да ги покаже  Flutter
За пожеланията-аз искам здраве и кризата да изчезва  Peace
Люба-да ти е жив и здрав мъжа   bouquet
Смайли-да вземе да се разпише,че ни забрави!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт