Радвам се че Дядо Коледа се е представил на ниво, на Таня че се разписа и че живота й се нарежда лека полека...ние сме тук за теб винаги...
Люба явно ще отложи хубавите обувки за новата година, но стискам палци да се оправяш по бързо.

Болничките да оздравяват, Страйп много гадно като всички сте болни, дано отмине вече лошото и да посрещнете новата година с усмивки и без носни кърпички

Да разкажа на бързо за нашите тържества, в детската писах че получиха еднакви подаръци и пак беше добър избора. На нашето фирмено парти, танцувах от 21 до 02 и понеже аз плащах уредих сметката и се тръгнах
Дремнах малко, защото се опитвах да не си разваля косата и на следващия ден изчаках да стане 9,30 вдигнах малката да й оправя косата и поех към офиса, взех кетеринга, наредих масите, гостите пристигаха, актьорите звъняха че не могат да ни намерят, забавиха се заради задръстване, истерията беше пълна. Стефан дойде с Мариса, децата почнаха да се изнервят, докато тия дойдат и се облекат...джуджанка ги забавляваше 15 мин само и един колега се провикна Хайде който иска да види Дядо Коледа как пристига да се облеча и навън....наредихме се покрай хангара...дойде хеликоптера той махаше от прозореца, веселба, слезна деца тичакт към него. После вътре ги занимаваше, гатанки, песни, докато дойде момента на подаръците. И така виях много щастливи личица, и това беше моята награда за труда ми. Стефан си замина с малката аз останах да дооправям и събирам посуда...така че 4 дена заслужено си почивахме в къщи. Ходихме на разходки и на едно кино без дете..
/

И да си ви гледа и да се грижи за вас все така с много любов!
/..А,Ирката няма да я коментирам,че по-несериозна от нея-няма