® E-bay - тема 41

• 32 031
  • 763
  •   1
Отговори
# 45
  • Sofia
незнам дали има доставка до Бг
До Англия е безплатна

# 46
Здравейте,момичета.Преди малко ми се случи нещо много странно,наддавах за една детска книжка на Втех,предварително бях питала продавача за доставка до Бг,отговори ми че няма проблем и доставката е 3 лири.Пуснах аз снайпера BiddingScheduler ,слад малко свършва търга като е спечелен с по-ниска цена от моята,която бях заложила newsm78Поглеждам аз в снайпера-обяснението е:
Bid was not submitted, reason is: Buyer Requirements
This seller has set buyer requirements for this item and only sells to buyers who meet those requirements. You are unable to bid on or buy this item because: You are registered in a country to which the seller doesn't post to.
Егати,за първи път ми се случва,при положение,че продавача ми е отговорил утвърдително за шипинга.На някой случвало ли му се е?Интересна ми стана тази ситуация...

# 47
  • София
Колко е тук тази Барби москетарка?А бебето Чу-чу дето му расте зъбче,че цял ден за такова ме тормозят Crazy Купих го за 14паунда надявам се да не съм се минала

Барби е около 50лв.

# 48
  • Sofia
Колко е тук тази Барби москетарка?А бебето Чу-чу дето му расте зъбче,че цял ден за такова ме тормозят Crazy Купих го за 14паунда надявам се да не съм се минала

Барби е около 50лв.
мерси  Hug

# 49
  • Варна
Момичета сигурно не ми е точно за тук въпроса ми,  но понеже има връзка с китайски стоки и Пейпал  та да ви попитам - на 12.10 си поръчах от Кравичката една възглавничка и платих през Пейпал , но до днес така и не пристигна, писах им преди седмица казаха че щяла скоро да дойде. Та въпроса ми е мога ли да направя нещо въобще- парите могат ли да ми върнат или нещо друго  newsm78
Благодаря ви много , предварително  Hug

Зинаида, нещата от кравичката, които се нуждаят от изработка, пристигат минимум след 1 месец, така че тия дни можеш да си получиш възглавничката. Моят съвет е да изчакаш до последния възможен момент и едва тогава да пуснеш диспут. Peace

# 50
  • Варна
Момичета, помагайте моля. Искам да намеря колие като това или това

Страшно много ми харесват. /от сериала The Vampire diaries, с участието на нашето момиче Нина Добрев/[/size]
Прерових почти всичко от бижутата, но не мога да намеря нещо поне подобно на тези. Моля някой, ако попадне на такива да подсвирни.

# 51
  • Пловдив
Момичета сигурно не ми е точно за тук въпроса ми,  но понеже има връзка с китайски стоки и Пейпал  та да ви попитам - на 12.10 си поръчах от Кравичката една възглавничка и платих през Пейпал , но до днес така и не пристигна, писах им преди седмица казаха че щяла скоро да дойде. Та въпроса ми е мога ли да направя нещо въобще- парите могат ли да ми върнат или нещо друго  newsm78
Благодаря ви много , предварително  Hug

Зинаида, нещата от кравичката, които се нуждаят от изработка, пристигат минимум след 1 месец, така че тия дни можеш да си получиш възглавничката. Моят съвет е да изчакаш до последния възможен момент и едва тогава да пуснеш диспут. Peace

Благодаря ти Чоки, така ще направя  Hug
Само  ме притесни факта че в един ден пуснах 2 поръчки - една картина и една възглавничка- картината дойде преди 2 седмици , а възглавницата я няма  Rolling Eyes

# 52
  • Варна
Зависи от срока на изработка. Peace Сега погледнах, аз чакам една книжка, поръчана на 11.10., а на същата дата имах и снимки, които получих преди 10 дни поне.

# 53
  • Бургас/Пз
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120490348 … ame=STRK:MEWNX:IT

Това получих току що. Много съм доволна и дойде много бързо за 6 дни, направо не мога да повярвам. А нещата от Хонг Конг още ми ги няма , а са от 27.10  newsm78 newsm78

# 54
  • Шумен
Здравейте,момичета.Преди малко ми се случи нещо много странно,наддавах за една детска книжка на Втех,предварително бях питала продавача за доставка до Бг,отговори ми че няма проблем и доставката е 3 лири.Пуснах аз снайпера BiddingScheduler ,слад малко свършва търга като е спечелен с по-ниска цена от моята,която бях заложила newsm78Поглеждам аз в снайпера-обяснението е:
Bid was not submitted, reason is: Buyer Requirements
This seller has set buyer requirements for this item and only sells to buyers who meet those requirements. You are unable to bid on or buy this item because: You are registered in a country to which the seller doesn't post to.
Егати,за първи път ми се случва,при положение,че продавача ми е отговорил утвърдително за шипинга.На някой случвало ли му се е?Интересна ми стана тази ситуация...

Отговора е на първа страница (от Kölsches Mädel) Peace.

ani_d, рано е още за Хонг Конг  Peace.

# 55
  • София
Момичета, помагайте моля. Искам да намеря колие като това или това

Страшно много ми харесват. /от сериала The Vampire diaries, с участието на нашето момиче Нина Добрев/[/size]
Прерових почти всичко от бижутата, но не мога да намеря нещо поне подобно на тези. Моля някой, ако попадне на такива да подсвирни.

http://www.promod.fr/bijoux/colliers/index.html newsm78

# 56
  • Варна
Рима,
Много ти благодаря. Не знаех за този сайт. Сега ще прегледам по-обстойно.
 Hug

# 57
  • София
Рима,
Много ти благодаря. Не знаех за този сайт. Сега ще прегледам по-обстойно.
 Hug

Доставят до БГ, даже имаше тема в която момичетата правеха обща поръчка. Промод вече има в София, между другото!

# 58
Вместо запис, похвал  Simple Smile

# 59
И аз да се похваля:

За дънките даже използвах код за 10%намаление, който ми изпратиха от и-бей  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт