® E-bay - тема 41

• 32 100
  • 763
  •   1
Отговори
# 525
Малко спам за разведряване на обстановката  Crazy

Нали сме на английска вълна, та ето ви един урок по английски  Mr. Green

# 526
Някой може ли да ми каже как да търся магнитна дъска за писане,че нещо не ми идва на ум smile3537

# 527
  • морето
Moмичета, може ли още един въпрос? Малко е завързан ама не намерих отговор.

Понеже темата се завъртя за обувки - в случая със Шуу, когато се касае за негови търгове от 0'99£ продавачът не изпраща до България. Докато търговете с "Buy it now" - изпраща. В такъв случай трябва да си сменим регистрационния адрес от български на английски. Добре, ама аз нямам роднина, който да живее в Англия и да ползвам евентуално неговият адрес.

Бихте ли ми казали какъв английски рег. адрес използвате, за продавачите, които са обявили, че не пращат до България? Или просто ползвате някаква посредническа фирма?

Благодаря много   bouquet

# 528
Ползваме посредници!
Аууу, аз си мислех, че само аз съм карък тая седмица, а то било заразно, аман от вируси Mr. Green
Как така не ви пращат обувките, аз кола спечелих и мисля да я платя даже с ония купон от 10%,  остава сега и да ми откажат да ми я дадат.... Rolling Eyes искам си я моя си е и струва колкото часовника на мъжа ми  Twisted Evil Twisted Evil

# 529
И на мен ми пратиха писмо , че нямат в наличност и ми дадоха 10%.   Сега да не се мъча да наддавам за други  newsm78  Аз спечелих 3 чифта за 0.99 да ги плащам ли или не, то нали остава като неплатено. Бясна съм  #Cussing out Оценка ще слагате ли ? Mr. Green

# 530
  • София
Alyona, тези, които спечелих вчера ми дава да платя, даже мога да използвам и техните извинителните 10% намаление (от обувките, имам предвид, не от ибей), утре ще изчакам още търгове за ползвам само едни пощенски разходи. Но от оня ден всичко спечелено, дори и скъпо, не ми дава. А оценка непременно ще сложа. Както ги попрочетох вчера техните отрицателни, не им е за първи път.

# 531
Moмичета, може ли още един въпрос? Малко е завързан ама не намерих отговор.

Понеже темата се завъртя за обувки - в случая със Шуу, когато се касае за негови търгове от 0'99£ продавачът не изпраща до България. Докато търговете с "Buy it now" - изпраща. В такъв случай трябва да си сменим регистрационния адрес от български на английски. Добре, ама аз нямам роднина, който да живее в Англия и да ползвам евентуално неговият адрес.

Бихте ли ми казали какъв английски рег. адрес използвате, за продавачите, които са обявили, че не пращат до България? Или просто ползвате някаква посредническа фирма?

Благодаря много   bouquet

Добро утро !

Аз , както и повечето тук, ползваме посреднически фирми и сме сложили техните адреси. Може , обаче да налалстваш и просто сменяш адрса с английски за да заобилокиш рестрикциите и след като си спечелил да попиташ мило и любезно продавача, дали може да изпрати до България! Някои се съгласяват, но някои не !

Мацки, и аз влезнах да погледна обувките на Шуу-то, ама нали съм си наложила вето откъм обувки, и не гледах много ,много!
Обаче на ваше място такива отрицателни ще му натряскам, че свят да му се завие. Ще влезна след няколко дена да му видя профила! Айде действайте ! Няма да си оставяте каруцата я калта я!
И поне като се извинява, да ви пусне 50 % отсъпка! К'ви са тези мизерни 10 % , ааамаха!  Naughty

# 532
Нали сега стои неплатено, как сега трябва да развалим сделка?  Kölsches Mädel аз така и смятам да направя  Crossing Arms

# 533
  • В сърцето на ММ
Момичета,през тази вечер сигурно 20 ,да не казвам повече човека са наддавали.Ако всеки е спечелил по 5 чифта обувки,това прави 100 чифта на 20 човека.И всички тези 20 човека живеят и са регистрирани на един адрес.И аз да бях ,и аз нямаше да ги пратя.
Според мен ,по-добре не пишете оценки,защото ако продавача иска отмяна на оценките и се намеси ибей,мисля че ще стане по-лошо.
Мое мнение. Peace

# 534
Здравейте.Бихте ли ми помогнали?Искам да пусна едни стоки за продажба в Ибей, обаче не можах да се ориентирам какви са таксите за това и кога се заплащат?Другото, което не ми е ясно е кое е по-добре-да се регистрираш като магазин/фирмено лице или като физическо лице да си продаваш?Много ви благодаря

# 535
Спечелих и аз онази вечер 3 чифта обувки. Сега са ми върнали парите за всичките. Според мен не е заради цената ,защото моите едните бяха за 54 лири;
Защо ми връщат с 2-3 лири по-малко?

Последна редакция: пт, 27 ное 2009, 10:57 от Наоми

# 536
# 537
Аз пък мисля, че не е редно да пишете отрицателни оценки. В края на краищата винаги може да се появи технически проблем, не може ли да има малко толерантност  Thinking Вярно, аз не съм от потърпевшите, но след като хората се извиняват и ви дават отстъпка би трябвало да им влезете в положение. То цял ибей се срина за два дни и само с 10% извинение минаха и то не на всички, а като чета колко народ е наддавал за обущета от по 0.99 само от тук пишещите, ами как ще издържи системата?!  newsm78

# 538
  • varna
търга е за ваучер който ти дава 30лири отстъпка за този телефон,не е за телефона а за ваучера.

# 539

Общи условия

Активация на акаунт