® E-bay - тема 41

• 32 100
  • 763
  •   1
Отговори
# 540
  • varna
Аз пък мисля, че не е редно да пишете отрицателни оценки. В края на краищата винаги може да се появи технически проблем, не може ли да има малко толерантност  Thinking Вярно, аз не съм от потърпевшите, но след като хората се извиняват и ви дават отстъпка би трябвало да им влезете в положение. То цял ибей се срина за два дни и само с 10% извинение минаха и то не на всички, а като чета колко народ е наддавал за обущета от по 0.99, ами как ще издържи системата?!  newsm78
подкрепям мнението Peace
шуха са много коректни.и такива дето търга им почвал с 0.99 не доставяли а другите дет били на байт нау доставяли до бг са пълни глупости.2 сайта са единия schuh.co.uk доставя до бг за 6 лири на чифт,за всеки допълнителен +3лири.а другия който гледате е ибейския сайт,който е аутлет-той не доставя  до бг и колкото да се молите  да се пробвате да плащате номера няма да мине. Peace

# 541
И аз имам извинение от Шу и 10% отстъпка. Но бях спечелила само едни обувки за 99 пенса и се чудех дали ги искам при положение, че трябва да плащам доставката (то нищо не е останало в сайта за купуване в рамките на 5 дни!), после доставката до България и доставката до нас.
Така че, аз май по-скоро се радвам.

# 542
Здравейте.Бихте ли ми помогнали?Искам да пусна едни стоки за продажба в Ибей, обаче не можах да се ориентирам какви са таксите за това и кога се заплащат?Другото, което не ми е ясно е кое е по-добре-да се регистрираш като магазин/фирмено лице или като физическо лице да си продаваш?Много ви благодаря

На първа страница има линк, почети там, може да ти се изясни. Аз лично не съм продавал нищо.

# 543

АМи няма уловка Laughing, написали са си всичко - телефонът го дават с договор към T-mobile  Wink

# 544
Отбелязах сама че са платени, надявам се че това е достатъчно. Щом не пращат нищо за разваляне на сделка  Thinking

# 545
Спечелих и аз онази вечер 3 чифта обувки. Сега са ми върнали парите за всичките. Според мен не е заради цената ,защото моите едните бяха за 54 лири;
Защо ми връщат с 2-3 лири по-малко?
И защо сега влизайки в ибей, ми дава чене съм платила едни от обувките?
Значи печеля 3 чифта и ги плащам накуп.
Връщат ми парите с 2-3 лири разлика.
Сега искат да платя отново едните от тях.?!

# 546
  • виртуално
На мен са ми върнали същата сума, при плащането на стоката в евау ми пише - your payments has been refunded

# 547
Според мен си заслужават отрицателни оценки. Някой може да се е отказал или изпуснал други търгове заради техните. Системата пуска уж фалшиви търгове, ама няколко дни никой ли не забелязва и не предприема нищо да оправи проблема?

# 548
Аз също не смятам да им поставям отрицателна оценка, все пак е станала техническа грешка. Хората се извиниха, върнаха ми парите бързо, пратиха ми код за отстъпка и са ми сложили положителна оценка. След като те са коректни, не виждам защо аз да им отговарят с обратното. И не е заради цената, защото маратонките които спечелих бяха доста над 0.99 лири.

И да попитам - колко време след като ми върнат парите трябва да се появят в картата?

Последна редакция: пт, 27 ное 2009, 11:55 от kasito

# 549
Аз лично, мисля да поставя отрицателни оценки, защото тези търгове бяха листнати от 5 дни. Няма начин никой да не е забелязъл Thinking И още нещо, част от спечелените от мен обувки, които в последствие ми бяха отказани защото ги няма в наличност, в момента са листнати отново Peace Можеше да ме компенсират по някакъв начин, а не да ми замажат очите с тези 10% Grinning

# 550
Стана ми любопитно и го разгледах техния сайт - ами нито обувките им ми харесват (само едни ми хванаха окото ако ходя скоро на сватба стават, ама не се очертава ), нито цените на обувките, нито шипинга е разумен.

Има американски сайтове със страхотни обувки ....

# 551
Аз лично, мисля да поставя отрицателни оценки, защото тези търгове бяха листнати от 5 дни. Няма начин никой да не е забелязъл Thinking И още нещо, част от спечелените от мен обувки, които в последствие ми бяха отказани защото ги няма в наличност, в момента са листнати отново Peace Можеше да ме компенсират по някакъв начин, а не да ми замажат очите с тези 10% Grinning
Интересно!!

# 552
# 553
Харесала съм си детска количка, няма доставка до България, трябва да се вземе от адрес и да се плати при вземане. Посредническите агенции примерно Е. имат ли такава практика и някой от вас знае ли как да се процедира в случая?

# 554
  • varna
сложете си кой каквито оценки пожелае,сайта е имал проблем с търговете между 19.30 и 21.30ч тяхно време,другите търгове за деня са наред.
аз никого не защитавам и мен ме е яд за обувките който не спечелих Sad

Общи условия

Активация на акаунт