Хотели, в които допускат домашни любимци

• 104 342
  • 253
  •   1
Отговори
# 165
Оферти за южното черноморие за хотел, близо до плажа?

Ние резервирахме в къща Резвая-с. Резово,за Август,не се доплаща за кучето.

# 166
  • На земята, която е всъщност звезда.
Преди 4-5 години бяхме с куче в една от тези вили. Намират се точно срещу плажа при устието на река Велека. Хубаво беше, бих повторила, ако някога отида отново на нашето Черноморие.

http://vilaveneta.bg360.net/

# 167
Изморих се, две седмици звъня и пиша запитвания на вили/къщи/бунгала, в които пише, че приемат кучета. Или току що решили, че няма да приемат, или от миналата година взели това съдбовно решение, защото гостите се сърдили, или пък нещо друго - кучето ми било голямо беше другия хит. Само с пинчери ли може да отидеш на квартира? Не търсех хотел точно затова. Силно се надявам, че дамата, с която последно говорихме за една вила в Черноморец, няма да се отметне когато провери какви са размерите на акита като порода.

# 168
Тук също сме били с куче и нямаше проблем:

http://www.apartmentsbulgaria.bg/bg/hotel/santa-marina-sozopol

Но плажът на комплекса е малък и не бих го водила там, наблизо са Созопол, Градина, Златна рибка и пр., дори пеша може да се отиде. Като цяло отлични впечатления имам от курорта, но пък да уточня, че не е и евтино. Повечето собственици са заможни руснаци, а руснаците по принцип обичат кучета и много им се радват. За мое учудване сами идват и бутат малките деца и бебета в косматката, няма го това охкане, ахкане, дърпане и гледане изпод вежди на българския родител, ако случайно кучето е на по- малко от пет метра от българското дете. 

# 169
  • София
Оферти за южното черноморие за хотел, близо до плажа?

Ние резервирахме в къща Резвая-с. Резово,за Август,не се доплаща за кучето.

За съжаление не е съвсем близо до плажа Sad
Предлагат ли храна?

# 170
Няма храна,но има условия за готвене+барбекю.Има и някакви ресторанти,ще ги пробваме.Плажът на Резово и без друго не струва,ще ходим с колата.

# 171
Момичета и момчета,
Ние май ще се ориентираме към по планинските райони за почивка тази година. Гърция май ще остане за по-нататък.
Остава въпроса къде да отидем в началото на септември с бебе и куче пък да има и къде да се хапва
Цените и условията на Банско миналата година бяха много изгодни, но басейнът им е само вътрешен и се чудя как ще е ако е топло  Thinking
Давайте идеи. Къде сте били с куче на балкан

# 172
  • София
Банско, хотел "Олимп". Но пък басейна е само външен. Ако не е хубаво времето, не може да се ползва.

# 173
  • София
Елпида Спа в Серес
Вила Екатерина във Вакарел
И на двете места казаха, че пускат с йоркита, не знам дали ще са съгласни за големи кучета.
В хотела в Серес настаняват хората с кучета на първия етаж. От стаята се излиза директно на поляната. Предлагат и кучешки къщички пред вратата към въпросната поляна.

Във Вакарел какви забележителности има, може ли да се направи там почивката?

# 174
  • София
Елпида Спа в Серес
Вила Екатерина във Вакарел
И на двете места казаха, че пускат с йоркита, не знам дали ще са съгласни за големи кучета.
В хотела в Серес настаняват хората с кучета на първия етаж. От стаята се излиза директно на поляната. Предлагат и кучешки къщички пред вратата към въпросната поляна.

Във Вакарел какви забележителности има, може ли да се направи там почивката?

Нямам представа какво има във Вакарел. Аз бях на парти в тази вила и питах собственика.

# 175
2 години подред бяхме в един хотел в Равда: http://ravda.hoteli.iop.bg/%D1%81%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%B5%D0%BD- … %D0%B0/hotel-2512
Собствениците имат също кучета и кучето ни беше добре прието, а и не бяхме единствените с кучета и двата пъти. Ако търсите супер лукс, това не е вашето място, но на нас ни хареса. в центъра на Равда е, плажовете са на 15 мин. от хотела.

Но в момента сме и с 3 месечна котка и честно казано не знам какво ще ги правим двете лятото... Ако някой от Вас може да препоръча къща за гости някъде сред природата, близо до река или язовир, ще съм му благодарна.

# 176
Здравейте, следя темата с интерес, защото стане ли въпрос за почивка и вече не ми се занимава като знам какво ме чака. Казвам почивка в хубав ,нормален хотел, а не море-занималня за кучето - т.е. бунгало,каравана и всякакви такива... Simple Smile Имам немски шпиц - 4,5кг. и никъде не ни искат Grinning Но пиша за тези,които все още ходят на Слънчев бряг на море - за 3-ти път ще бъдем в хотел Астория - Орел , не е бунгало или дупка в края на курорта - напротив,на главната е и е доста приличен хотел . Таксата е 5лв. на нощувка за кученце и много добре се държат с нас,само в ресторанта естествено не може с него. Самия хотел има чадъри на плажа(но са малко и трябва от рано сутрин да се запази) и там никой не ни е правил забележка, за във водата нз-тази година ще пробваме да го цопнем за първи път Simple Smile Ако искате повече инфо с радост ще помогна, а пък аз ще чакам и някое друго хубаво хотелче да изникне тук, защото честно казано вече не съм голяма фенка на циганийката в Слънчев бряг  newsm78

# 177
за инфо Форумка от темата в Обзор писа, че в къмпинг Зора в Обзор може с куче. Но нямам идея дали се плаща можете да питате.

# 178
търся спешно инфо на места за отдих където е разрешено и домашни любимци от едри породи...За предпочитане на планина ...Предварително Благодаря!!

# 179
http://www.pets359.com/

Общи условия

Активация на акаунт