Какво правят жените в менопауза когато....

• 680 302
  • 1 118
  •   1
Отговори
# 765
  • София
Никой не може да ми каже кога ще настъпи този момент. Имам колежка която казва че вече  10 год има вълни и продължават. Друга моя приятелка въобще нямаше никакъв дискомфорт, просто и спря и е добре изглеждаща жена, слаба, няма бръчки. Явно всичко си е до физика.

# 766
Не пия нищо и няма и да пия , пред алтернативата да си докарам нещо сериозно , я рак я друго Cry. Много ме е страх от странични ефекти , при всяко хапче ги има , пих нестероидни противовъзпалителни за периартрит на рамото и сега лекувам гастрит. Така , че за вълните за сега нищо не правя , лятото обаче много ми намаляха даже не ги усещам , свикнах им вече Joy. Подкрепям напълно Моргана Peace

# 767
Не пия нищо и няма и да пия , пред алтернативата да си докарам нещо сериозно , я рак я друго Cry. Много ме е страх от странични ефекти , при всяко хапче ги има , пих нестероидни противовъзпалителни за периартрит на рамото и сега лекувам гастрит. Така , че за вълните за сега нищо не правя , лятото обаче много ми намаляха даже не ги усещам , свикнах им вече Joy. Подкрепям напълно Моргана Peace
        И аз не пия предписаха  ми Оргеметрил или  нещо такова ами пих го три дена -имах цикъл и на следващия месец не    съм го пила  и  пак имам цикъл сега  ще видим  другия месец.Но нищо няма  да пия .Няма смисъл   -ако  ще  спира да спира

# 768
        И аз не пия предписаха  ми Оргеметрил или  нещо такова ами пих го три дена -имах цикъл и на следващия месец не    съм го пила  и  пак имам цикъл сега  ще видим  другия месец.Но нищо няма  да пия .Няма смисъл   -ако  ще  спира да спира

И аз съм на същия принцип. Ако ще спира, да спира, нямам намерение да го поддържам изкуствено и то с хормонални таблетки.  Peace
Лошото е, че от време на време получавам кръвоизливи, които се повлияват от оргаметил...  Sad

# 769
Пипи, а абразио правили ли са ти? При мен се оказа, че са от полипи.

# 770
Здравейте.  Heart Eyes
Като че ли и аз съм за тази темичка.  newsm78
Вече 2 пъти  в рамките на 10 месеца ми се случва да не ми започне менструацията въпреки, че гълтам контрацептив.   newsm78 Предният случай беше след операция на херния. Възможно е тогава да се е получило хормонално ошашкване на организма. Тогава гинекологът ми предизвиква с Оргаметрил за 3 дена.
Този месец пак ми се получи. Направих си тест. Не съм бременна. Докторът каза  да изгълтам още една опаковка от конрацептива и ако и след нея не настъпи менструация, да отида да ме види и да решавал какво да прави.  Thinking
На 43 години съм.  Wink

Последна редакция: чт, 08 авг 2013, 16:54 от chibi

# 771
Пипи, а абразио правили ли са ти? При мен се оказа, че са от полипи.

Не, не са. При последния гинекологичен преглед се оказа, че всичко е наред, за малко се разминах с кюртажа обаче.

# 772
  • Добрич
.....
На 43 години съм.  Wink

А аз на 41. yes   Но го приемам спокойно и философски. Без хормонална терапия. Взех си само добавките. Така или  иначе този момент е неизбежен - дали по-рано или по-късно. Все ще настъпи. Погледнато от икономическата страна - по-малко години ще давам пари за превръзки. Mr. Green

Последна редакция: сб, 10 авг 2013, 15:04 от Вела

# 773
  • София
Погледнато от икономическата страна - по-малко години ще давам пари за превръзки. Mr. Green
+ хапчета за обезболяване щото се бях натровила с нурофени и подобни  ooooh!

# 774
Прави сте.  Peace Този момент е неизбежен.  Hug
И у нас се шегуваме, че ще икономисаме от превръзки и обезболяващи.  Joy

# 775
Като последно гледах един руски филм за ягоди , малини , капини , боровинки и т.н. ...Значи те съдържат като най-ценна съставка бензоева киселина / тя действа подмладяващо / И напърво място малините , а на второ къпините : плодове за храна , листа и сушени плодове за чай са полезни при удължаване на фертилната възраст и облекчаване на менопаузата . На трето място по този въпрос се нареждат дивите ягоди , които пък са на първо място за подобряване на зрението . Боровинките пък са си полезни по принцип за всичко . Гроздето го дават за регулиране на биополето .
 Simple Smile

# 776
t_, много ценна информация.  Peace
Аз снощи хапнах много грозде. Къпините по принцип много не ми харесват като плод, но имам у нас и ще ги уважа довечера.  Wink
Най-неприятното за момента е това, че ми прилошава, особено сутрин, като на бременна.  ooooh! Дано не се стоваря някъде по улиците , отивайки на работа.  newsm78

# 777
t_, много ценна информация.  Peace
Аз снощи хапнах много грозде. Къпините по принцип много не ми харесват като плод, но имам у нас и ще ги уважа довечера.  Wink
Най-неприятното за момента е това, че ми прилошава, особено сутрин, като на бременна.  ooooh! Дано не се стоваря някъде по улиците , отивайки на работа.  newsm78

Ами виж да не ти се сближават горна и долна граница на кръвното . Това е най често причината да имаш чувството , че ти се повръща като на бременна

# 778
Ами виж да не ти се сближават горна и долна граница на кръвното . Това е най често причината да имаш чувството , че ти се повръща като на бременна

Ще проверя - благодаря.  Heart Eyes

# 779
А как се справяте с напълняването?
Аз съм също като вас на 48 г. от януари  не ми е идвало и като започна едно пълнеене..нямам думи.
Този месец ми дойде за 2 дни и това беше,но пък ми спряха вълните ooooh!
Ако има някой опит с регулирането на теглото моля пишете и не се притеснявайте!
За това сме тук за да си помагаме Hug

Общи условия

Активация на акаунт