Отговори
# 660
 И тука още няма.  Cry Хора ние нямаме какво да ядем.

Цитат на: nameika-31
нещо не се връзва,как така една община ще има друга да няма.всички се отпускат на един път,друг е въпроса,че много от общините си вършат работа с тях.така прави и карловска община,плащат си сметките с детските на хората
Това истина ли е или само предположение?

# 661
  • В една Дупка.
И в Кюстендилска област ги няма.....

# 662
Вярно е. В някои общини има а в други не.  #2gunfire

# 663
  • Под гъбата
И в Свищов ги няма, но поне са казали 29 или 30 число????? #Crazy newsm78Добре че месецът няма 35 дни защото тогава щяха да ги бавят до 34 дата. Как не ги е срам броени пари да бавят и да се молиш за тях!!!

# 664
на мен всеки ден ми казват УТРЕ. Идва утрето и пари пак няма

# 665
Момичета, давам едно предложение.......

Който има време защо не пусне един имейл до БНТ, бТВ, Нова или ПроБг като кротко се обясни,че за пореден път се бавят детските. И да се попита защо това е така. Да, пише до 30-то число, но до сега никога не се е чакал последния срок. Моята разпечатка от интернет показва,че винаги или на 15 или на 16-то число са ми превеждали детските. Т.е. били са винаги от редовни по-редовни. Защо в последните месеци се получава такова забавяне. И друго......ББ е помолил депутатите да подкрепят ракията, ами кой ще помоли за детските да бъдат превени навреме? Днес цял ден ме ядосват новините,че се занимават с акциза за алкохола, а нито дума за децата. ББ е казал,че не бива да се спъват хората, които гледат лозя. Ами бива ли да се спъват хората, които гледат деца? Ето и линк към думите на ББ, който ще праща писмо - да ги използва - http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2595311

# 666
Трябва да направим нещо по въпроса.Не стига че са само35 лв. ами и ги бавят

# 667
В Разград още няма. #Cussing out
Какви са тези подписки, аз по цял ден съм по центъра, но никъде не видях човек, който да събира подписи. newsm78
Петицията също не е подкрепена от много майки, аз успях да събера към 50 гласа от мои познати, но са много малко. Tired

# 668
ГЛАСУВАЙТЕ НА ТОЗИ ЛИНК:http://bgpetition.com/za-decata-ni/index.html Praynig

# 669
От пощата в Русе ми казаха че утре сигурно щели да ги пуснат за Русе и че тази вечер можело да има по банкоматите.Може и да е само слух ooooh!

# 670
Здравейте аз съм от Шумен. Да не би някой от този град да си ги е получил?

# 671
И тука още няма.  Cry Хора ние нямаме какво да ядем.

Цитат на: nameika-31
нещо не се връзва,как така една община ще има друга да няма.всички се отпускат на един път,друг е въпроса,че много от общините си вършат работа с тях.така прави и карловска община,плащат си сметките с детските на хората
Това истина ли е или само предположение?
Предположение е,аз съм от Карлово и детски все още няма.

# 672
От пощата в Русе ми казаха че утре сигурно щели да ги пуснат за Русе и че тази вечер можело да има по банкоматите.Може и да е само слух ooooh!

Дано да не е слух,а истина  Praynig

# 673
Взема да ми писва с това тичане на банкомата по два три пъти на ден като една луда..немога да разбера на какво се далжи това забавяне и защо всички мълчат и никои не се вдига ... коя дата е само хората разчитат на тези пари все пак!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 674
Странно,снощи тук прочетох че има вече дадени в Плевен?Да не са ме забравили мен тогава Joy

Общи условия

Активация на акаунт