Отговори
# 645
вчера в Асеновград Общинска банка нямаше днес незнам дали има смисъл да ходя да проверявам Cry

# 646
На всички, които се чудят за второ детенце казвам - Действайте смело и не го мислете! Общо взето първото дете изисква повече пари - все ви е останала количка, легло, дрешки, корито и т.н. и няма да има нужда от подобни покупки за второто. Най-добрия подарък, който можете да направите на детето си е да му подарите братче или сестриче....Докато искате и можете.....Че идва един период, в който искате, ама няма да можете! Не бройте години разлика, не бройте пари, не преекспонирайте трудностите.......Защото да - парите не са маловажен фактор.
И аз съм на този принцип Peace

# 647
Май ще има и тема 3 ако и днеска не ги преведат тези детски.Подиграват се с децата,но сит на гладен не вярва #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 648
Такааа,пиша за да ви държа в течение за тези,които наистина ги е грижа.Писах на "Часът на мама" чакам резултат.Дано отговорят и да идем да участваме,за да дадем гласност.Искам да кажа,че съм крайно разочарована.Всеки само реве,че няма детски,но малко хора откликнаха на това да се заемем с подписки.За София сме САМО 2 мами.За Пловдив-НЯМА НИКОЙ.Така,другия месец ще ги преведът преди 24,за да си приключат годината,не защото на някой му пука за нас.А от Януари форума пак ще се напълни с възмущения и стрелящи човечета и пак всички ще ревът,че няма детски.Аз се заех с много отговорна задача,дано има ефект.Дано постигнем нещо,макар за някои на готово.Следващата стъпка е ,като ми се върнат подписките да уредя среща с мин. на социалните помощи,да поканя ТВ и да ида да ги дам лично.Това е трудната част.Ще се изложа като кифладжийка,сама отишла там,за да дава някаква си подписка.БЛАГОДАРЯ  ooooh!

И сега наистина:БЛАГОДАРЯ на всички майчета,които полагат усилия,които не ги е страх да се борят за правата си.БЛАГОДАРЯ ви,че ми помагате и че се борим заедно.Едно мамче даже довечера ще ми пише дали може да дойде до София,ако се обадят за участие.Благодаря й,че ще направи всичко възможно,ще се грабне,ще пътува сума ти километри и ще дойде да ме подкрепи.Би било добре да има майка с дете с увреждане,защото искаме да се насочим и към тези помощи,да са по-високи,защото и за тези деца са по-високи нуждите.Понеже аз не съм на ясно ще е добре,някой който е,да отдели от безценното си време и да дойде.Аз също имам работа,аз също имам дете,но ще намеря време,както и всички майки,които се заеха сериозно.И една малка статистика.За цяла БЪЛГАРИЯ подписи по улиците събират 10-12 майки  Shocked Много сме,така ще успеем  ooooh!

# 649
  • Panagyurishte
Перличка само кажи до кога ще събираме подписките. Дано се намерят още майки от София, които да те подкрепят. Като има някакво развитие пищи отново Hug

# 650
Боже,Боже,колко мъка има в тая държава...И моя мъж вика да имаме още едно-да ама не-две стигат...Като ми носи достатъчно голям доход-тогава....Нямам намерение да родя и да гледам как страда   33uu  People No Good Не мога така...Писна мииииии....И аз искам синче,но  Naughty Когато се оправи държавицата ни
Хе-хе,по-хубаво като искаш дете си роди и разчитай на себе си и на мъжът си.Не разчитай да се оправи държавицата,аз не виждам как ще стане това Laughing
мммммммм,да...и с една заплата и някви нищожни държавни пари ще се гледаме умно-на свещи сигурно  Laughing за ядене няма да споменаваме-шшшшшшшшшшшшштттттттттттттттт  Naughty 5 човека ще станем и ще духаме супата   Laughing Laughing Laughing Laughing
rotfImao hahaha скици
нали...взехме да откачаме вече  newsm62

# 651
Ako mojeh da doida do sofiq i az bih vi podkrepila no nqmam vazmojnost finansova.Ho tova 4e ima hora kato vas e mnogo pohvalno

# 652
и аз на драго сърце бих дошла едното ми детенце е болно и получавам интеграционни за него но и тях не са ми привели лошото е че съм в ямбол чак много далече и малката няма на кой да оставя

# 653
и в. търново още ги няма

# 654
 #Cussing out #2gunfire КОГА ЩЕ СИ ПОЛУЧИМ НАШИТЕ ПАРИ ТОВА КОЕТО НИ СЕ ПОЛАГА НЕ СТИГА ЧЕ ЗА НИЩО НЕ СТИГАТ АМИ ГИ БАВЯТ

# 655
И в Стара Загора няма превод,звъннах в Инвестбанк да питам,казаха да питам социаните,кога ще ги преведат #Cussing out

# 656
Подписки смятам да събираме 1-2 седмици  Peace

# 657
  • Под Сините камъни
и в Сливен сутринта нямаше детски.Направо се подиграват с децата ни.Не стига че взимаме смешни детски надбавки,ами и ги бавят  #2gunfire.И аз ще се подпиша.

# 658
и в Пещера още няма общинска банка #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 659
и в Пещера още няма общинска банка #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
има време нали срока е до края на месеца

Общи условия

Активация на акаунт