Отговори
# 630
и в Пещера пак нямаааааааа..... #2gunfire #Cussing out smile3515 #Sniper писна ми вече.Това вече е безобразие,знаят че всички чакаме парите и въпреки това не ги пускат  smile3512
защо да бързат ,те нали имат какво да плюскат и не се чудят от къде да вземат пари да купят на децата,хич не им пука за нас... #2gunfire

# 631
и в Търговище още няма а детето цяла сутрин реве искам вафла ,бонбони банан писна ми вече превъртам ще им е..... м....ката мръсна #Cussing out  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire

# 632
  • гр. Шумен
niama_me хич не си закъсняла мила,аз съм на 40 имам 3 момчета на 22г на 16г и на 9год Това са моите слънца(и внучката-2мес.)Според мен децата са най-хубавото нещо,което може да се случи на една жена!
Да знам, така е, но аз съжалявам че не съм родила до сега от гледна точка на това че може би вече няма да са толкова задружни като расте и разликата....
А малкия миличкия като каже : а аз с кого да си играя и ми се насълзяват очите. Незнам защо така съм го приела......аз съм сама, много ми е трудно!
Ако имаш възможност, не се чуди! МОите двечките имат разлика 11(!) години. Много е, прекалено много. Голямата е на 14, дребната - на 3 - нерде тийнейджърка, нерде почти-бебе. КОлко години се ослушвах и се оправдавах с трудния живот (щото сега е много лесен, рийш!).
КОлкото до темата, няма ги детските още, ама добре ми преведоха заплатата - че то ако разчитам на хер Флик, трябва камъчки да ядем! #2gunfire

# 633
В ямбол няма все още изгубих надежда ,че ще ги преведът тази седмица абе ако трябва до 30 ще чакам но поне за напред да не се получава така сега сигорно и майчинство и детски ще взема на куп ма каква файда като ще трябва да връщам половината

# 634
АЗ ВЕЧЕ ВЗЕХ ДА СЕ ЧУДЯ ДАЛИ, ЩЕ МИ ПРЕВЕДАТ И МАЙЧИНСТВОТО,ЩОМ НЯМАЛО ПАРИИИ... ЗА ДЕТСКИТЕ ЗНАЧИ НЯМА И ЗА МАЙЧИНСТВОТО

# 635
аз си проверявам осигуровките по интернет и гледам че още не са ми ги внесли така че и майчинство немога да чакам.Писна ми #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 636
На всички, които се чудят за второ детенце казвам - Действайте смело и не го мислете! Общо взето първото дете изисква повече пари - все ви е останала количка, легло, дрешки, корито и т.н. и няма да има нужда от подобни покупки за второто. Най-добрия подарък, който можете да направите на детето си е да му подарите братче или сестриче....Докато искате и можете.....Че идва един период, в който искате, ама няма да можете! Не бройте години разлика, не бройте пари, не преекспонирайте трудностите.......Защото да - парите не са маловажен фактор.

Напротив - осъзнавам,че всичко се плаща с пари - ток, вода, храната  в България е скъпа, но........Не гледайте на децата само като разходи и трудности. Погледнете на тях като една красота и радост, на всички пари като най-скъпа инвестиция в бъдещето, инвестиция, която ще ви се отблагодари по много, много начини. А и ако оставим това, самите вие ще се обогатите чрез вашите деца, ще ви е пълна душата, ще се развиете и ще се учите заедно с децата си. Оставете предразсъдъците и етикетите за правилен и нормален начин на живот. На мнение съм,че истинска мизерия не сме видяли. А и още едно дете е невероятен стимул за да се търсят нови и нови начини за развитие и изкарване на пари. И може да се окаже,че в един момент вие сте по-добре финансово с 2 деца, отколкото сте били с 1. Нищо не се знае.

Палачинката се върти, няма нищо постоянно, но.....децата и радостта от тях си е единственото постоянно изживяване, което си заслужава на 100% - вкл. и като разходи, като лишения, като жертви, като време......Действайте смело......Независимо от детските, еднократните, държавата и пр. Живейте заради децата си! Нищо че държавата ни не заслужава нашите деца.

Кой ще се похвали пръв с превени детски?

# 637
Sessilly, За Хер Флик не бях чувала! Laughing

# 638
В Асеновград ей сега преди малко гледах .. няма още преведени пари.. напрво незнам какво ще се прави дано да ги преведат неска или утре телефона трябва да си платя ... направо се подиграват с хората!

# 639
Цоцоланке, плача сега.
Никога не съм виждала в детето си разход....господ ми е свидетел. Виждам нужди..., които искам да посрещна спокойно. Но наистина в момента психиката е тази която ме подтиска по някакъв начин в момента - не парите.

# 640
  • Panagyurishte
Момичета, погледнете последните мнения http://www.facebook.com/group.php?v=wall&gid=72017038011#

# 641
Цоцоланке, плача сега.
Никога не съм виждала в детето си разход....господ ми е свидетел. Виждам нужди..., които искам да посрещна спокойно. Но наистина в момента психиката е тази която ме подтиска по някакъв начин в момента - не парите.

Нужди.......Проучване доказва, че това от което детето истински има нужда е родителското внимание и време, а не материални неща. Често пъти нашата философия е точно обратната....Съревноваваме се един вид кой е по-по-най-........И възпитаваме в децата си едни потребители и консуматори само, които само са свикнали да получават, но не и да дават. Берем плодовете от това - погледнете агресията, тя идва от нашето, на родителите възпитание. Всички ние големите сме виновни за тази агресия. Понякога бъркаме капризите на децата ни с нужди. Темата е дълга, но знам едно - за всеки един проблем разрешението е по-скоро вътре в нас, отколкото извън нас. Скоро чух една мисъл - Махнахме робските окови, но остана робското мислене.

Само ще кажа един пример от моя живот......С първото дете имахме идеални финансови възможности, добри и дори много добри. И знаете ли в какво се превърнах аз - детето ми виждаше в мен само едно двукрако портмоне, един посттерминал, който винаги пуска пари. Нямаше връзка между нас, имаше само пари и задоволеност, и презадоволеност! Лекарството - раждането на дъщеря ми! Тя възпита и мен, и големия син!

За детските - факт е,че по-добра алтернатива от детските, това е въвеждането на подоходно облагане. Проблема не е  в детските, проблема е въобще в социалната ни политика. Тя трябва да се промени. Държавата трябва да свикне да се грижи и да не пречи за отглеждането на бъдещите и данъкоплатци....ако иска тези данъкоплатци да остават в България........

# 642
Боже,Боже,колко мъка има в тая държава...И моя мъж вика да имаме още едно-да ама не-две стигат...Като ми носи достатъчно голям доход-тогава....Нямам намерение да родя и да гледам как страда   33uu  People No Good Не мога така...Писна мииииии....И аз искам синче,но  Naughty Когато се оправи държавицата ни
Хе-хе,по-хубаво като искаш дете си роди и разчитай на себе си и на мъжът си.Не разчитай да се оправи държавицата,аз не виждам как ще стане това Laughing
мммммммм,да...и с една заплата и някви нищожни държавни пари ще се гледаме умно-на свещи сигурно  Laughing за ядене няма да споменаваме-шшшшшшшшшшшшштттттттттттттттт  Naughty 5 човека ще станем и ще духаме супата   Laughing Laughing Laughing Laughing

# 643
Аз съм на 25 и имам само едно детенце. Много искам още едно, и много се притеснявам че съм закъсняла.....Разликата им ще стане голяма, а парите ужас...няма........Притесненията и страховете - много големи.....
А искам и 3-то ! Sad
Аз родих на 19 дъщеря и на 31 родих син.Сега съм на 35 и искам трето ама.....падна джакпота на тотото   Laughing.И децата ми искат бебе.Кураж!!!Не си закъсняла!
Изтървахме го-джакпота...Сега ядец  Laughing Laughing Laughing

# 644
Боже,Боже,колко мъка има в тая държава...И моя мъж вика да имаме още едно-да ама не-две стигат...Като ми носи достатъчно голям доход-тогава....Нямам намерение да родя и да гледам как страда   33uu  People No Good Не мога така...Писна мииииии....И аз искам синче,но  Naughty Когато се оправи държавицата ни
Хе-хе,по-хубаво като искаш дете си роди и разчитай на себе си и на мъжът си.Не разчитай да се оправи държавицата,аз не виждам как ще стане това Laughing
мммммммм,да...и с една заплата и някви нищожни държавни пари ще се гледаме умно-на свещи сигурно  Laughing за ядене няма да споменаваме-шшшшшшшшшшшшштттттттттттттттт  Naughty 5 човека ще станем и ще духаме супата   Laughing Laughing Laughing Laughing
rotfImao hahaha скици

Общи условия

Активация на акаунт