Отговори
# 615
небойте се мами на 31г. съм 1 си дете родих на 16 а второто на 27 няма страшно само парички да има са ги гледаме и да са ни живи и здрави децата

# 616
Аз съм на 25 и имам само едно детенце. Много искам още едно, и много се притеснявам че съм закъсняла.....Разликата им ще стане голяма, а парите ужас...няма........Притесненията и страховете - много големи.....
А искам и 3-то ! Sad
Аз имам две-едното  на 9г, а другото е на1г. и 3м,с първото много трудно получавах майчинство ,все нямаше.За второто си виках е поне не са много парите ама редовно ще ги давата, ато какво стана.......... ooooh!  #Cussing out

# 617
niama_me хич не си закъсняла мила,аз съм на 40 имам 3 момчета на 22г на 16г и на 9год Това са моите слънца(и внучката-2мес.)Според мен децата са най-хубавото нещо,което може да се случи на една жена!

# 618
Да така е...парички да има но....няма............а толкова много искам още деца!
С мъжа ми имаме собствен бизнес и поради факта че обората рязко намаля и кризата ни удари ...от януари се осигурявам на половин щат.....тоест ко сега примерно забремения, колко майчинство ще вземам??? Защото нали вече не се гледа 6 месеца назад а една година...
Сори че обърнах темата от детски към майчинство ама нали са все пари които мамка му не стигат........

# 619
  • София
Аз съм на 25 и имам само едно детенце. Много искам още едно, и много се притеснявам че съм закъсняла.....Разликата им ще стане голяма, а парите ужас...няма........Притесненията и страховете - много големи.....
А искам и 3-то ! Sad
Аз имам две-едното  на 9г, а другото е на1г. и 3м,с първото много трудно получавах майчинство ,все нямаше.За второто си виках е поне не са много парите ама редовно ще ги давата, ато какво стана.......... ooooh!  #Cussing out

И аз имам две  едното на 10месеца,другото на 15г. и половина Simple SmileТе са най хубавото което имам...Парите и при голямата стигаха ама сега е много трудно Sad

# 620
niama_me хич не си закъсняла мила,аз съм на 40 имам 3 момчета на 22г на 16г и на 9год Това са моите слънца(и внучката-2мес.)Според мен децата са най-хубавото нещо,което може да се случи на една жена!
Да знам, така е, но аз съжалявам че не съм родила до сега от гледна точка на това че може би вече няма да са толкова задружни като расте и разликата....
А малкия миличкия като каже : а аз с кого да си играя и ми се насълзяват очите. Незнам защо така съм го приела......аз съм сама, много ми е трудно!

# 621
Затова и не се надявам на по-ранен превод  Peace
Миналият месец ги получих към 28-9 число и занапред ще проверявам към края на месеца;
Явно е ,че с този номер ще минават.
Егати правителството.Дано на пенсионерите от хорска срама да дадат нещичко,че е срамота!

# 622
В Разград все още няма. Cry
Аз чакам и социално майчинство и вече ми се плаче. #Cussing out И днес няма да мога да купя Пентаксима на дъщеря ми и се чудя какво да правя.

# 623
В11.00ч проверявах в Горна О smile3515ряховица - нямааааааа!!!!!!!!!!!!!

# 624
Боже,Боже,колко мъка има в тая държава...И моя мъж вика да имаме още едно-да ама не-две стигат...Като ми носи достатъчно голям доход-тогава....Нямам намерение да родя и да гледам как страда   33uu  People No Good Не мога така...Писна мииииии....И аз искам синче,но  Naughty Когато се оправи държавицата ни

# 625
Боже,Боже,колко мъка има в тая държава...И моя мъж вика да имаме още едно-да ама не-две стигат...Като ми носи достатъчно голям доход-тогава....Нямам намерение да родя и да гледам как страда   33uu  People No Good Не мога така...Писна мииииии....И аз искам синче,но  Naughty Когато се оправи държавицата ни
Хе-хе,по-хубаво като искаш дете си роди и разчитай на себе си и на мъжът си.Не разчитай да се оправи държавицата,аз не виждам как ще стане това Laughing

# 626
до кога ще продължава това безобразие Shocked,да няма пари за дечицата

# 627
и в Пещера пак нямаааааааа..... #2gunfire #Cussing out smile3515 #Sniper писна ми вече.Това вече е безобразие,знаят че всички чакаме парите и въпреки това не ги пускат  smile3512

# 628
И аз имам две дечица(момчета) големия е на почти 7г., а малкия на 1г.5м. И вчера като си идва от градина и ми казва,че ще имат театър дай 2,50лв. Добре,че нашия тати  взе заплата,ако разчитаме на детските НЯМА театър,НЯМА ПАРИИИИИ... newsm61 smile3514 smile3511

# 629
А искам и 3-то ! Sad
Аз родих на 19 дъщеря и на 31 родих син.Сега съм на 35 и искам трето ама.....падна джакпота на тотото   Laughing.И децата ми искат бебе.Кураж!!!Не си закъсняла!

Общи условия

Активация на акаунт