Отговори
# 675
Малката ми щерка утре има имен ден,а аз нямам пари един бонбон да и купя,не да почерпя smile3518

# 676
Малката ми щерка утре има имен ден,а аз нямам пари един бонбон да и купя,не да почерпя smile3518
newsm17дано ги приведат,мила!  bouquet

# 677
нещо взех да губя надежда вече

# 678
мама на Александра  
Аз събирам за Разград подписи явно не сме се засекли по центъра аз от 13 до 17 часа съм пред театъра

# 679
някои знае ли има ли в Габрово пусната подписка и къдее ако има цялата рода ще събера да се подпише

# 680
Поздрави от Русе, преди малко влязох в сайта на НОИ и видях че са пуснали майчинството ми дано с него ми пуснат и детските. Надеждата ми взе да се връща Peace Praynig Hug
Поздрави Гери

# 681
здравеи ,искам да те попотам как го проверяваш ?и може ли да ми обясниш?

# 682
здравейте от ново сега проверих и в Пещера няма #Cussing out

# 683
да ти е жива и драва именничката утре и дано са ти пуснали децките че да можеш поне на нея да купиш бонбонче.Съчувствам ти много защото ако нашия тати не беше взел заплата днес и ние с синчето щяхме да сме като теб и Търговище още няма децки,а направо се чудя как ще я караме от януари когато родя и второто си детенце Cry Cry Sad

# 684
Поздрави от Русе, преди малко влязох в сайта на НОИ и видях че са пуснали майчинството ми дано с него ми пуснат и детските. Надеждата ми взе да се връща Peace Praynig Hug
Поздрави Гери

майчинството се превежда от нои,а детските от социалните

# 685
Поздрави Гери

ПОЗДРАВИ И ОТ МЕН.КАЖИ В КОЙ САЙТ СИ ПРОВЕРЯВАШ МАЙЧИНСТВОТО И АЗ ЧАКАМ newsm17. КАЖИ МОГА ЛИ И АЗ ДА СИ ПРОВЕРЯ...  ЧРЕЗ  ЕГН-то ли,МОЛЯ!!!

# 686
Поздрави Гери

майчинството се превежда от нои,а детските от социалните
ама и аз се надявам утре да има детски ,то до 30-ти остават още 3 работни дена #Cussing out

# 687
Майчинството може да се провери май в сайта на НОИ, но само ако имате персонален код .... Така съм чувала, но със сигурност знам, че по ЕГН не може. Отива се в НОИ и там се пита къде да ти издадат такъв номер с който  в сайта им да си проверяваш дали са ти внесени осигуровките, а те като ти внесат осигуровките и на другия ден имаш и майчинство Simple Smile

На мен преди 1 год. и 8 месец ми искаха 5 лева за този код, а в последсвите разбрах, че е без пари и за това им се ядосах и не го извадих  Wink

# 688
здравеи ,искам да те попотам как го проверяваш ?и може ли да ми обясниш?

Не съм Гери,но и аз мога да ти обясня-влизаш в сайта на НОИ /www.noi.bg/,кликваш в/у справки,след това в/у Справка за изплатени парични обезщетения и помощи от ДОО чрез НОИ по ЕГН,после Continue to this website (not recommended).С-мата ще ти иска ЕГН и ПИК

# 689
Да вярно е че можете да проверите в сайта на НОИ но преди това трябва да отидете в НОИ да ви извадят персонален индификационен код ПИК и след това е много лесно. Ваденето става за 2 сек. много лесно и бързо, но трябва да отидете лично. Това е!!!!

Общи условия

Активация на акаунт