ПОМОГНЕТЕ НА МАЛКИЯ ВАЛЕРИ

• 7 107
  • 86
  •   1
Отговори
# 15
# 16
Ох....

Идват ми едни нелицеприятни мисли в главата.......

# 17
При поставяне на клапа ,клапата се заплаща от пациента! Peace
Колко струва клапичката на Валери!
Кой неврохирург оперира Валери в Пирогов!
Дано не е това ,което предполага специалиста разчел ЯМР то! Praynig

# 18
клапата се заплаща от пациента струва от 3000-5000лв. в зависимост каква е, престоя в болницата, медикаментите са за сметка на болница

на мен ми стана странно че детето тичало, играе футбол, виждала съм дете с хидроцефалия беше минало 1г. и беше нещо кошмарно, това което знам за тези деца е че прохождат по късно, и имат много проблеми

чудно ми е защо се пуснаха три теми, съжалявам за неверието но сами виждате какво става, темата в клюкарника си седи, но имаше тема и в" деца с увреждания"  там една жена беше пуснала тема и банкова сметка, оказа се че банковата сметка не е набирателна а на частно лице

Последна редакция: нд, 29 ное 2009, 15:33 от ЛАРА КРОФТ (rut)

# 19
Какво ще е лечението на детето,доколкото разбирам от епикризата туморът не е чак толкова голям,изчистен ли е или само е взета проба за хистология?Има ли оферта от чужда държава за операция?Освен това в момента фонда за лечение на деца в чужбина взе да работи...поне засега..подайте молба и там.Напишете нещо повече как се чувства детенцето засега,дано да е доброкачествена  Praynig

# 20
  • Варна
Ох....

Идват ми едни нелицеприятни мисли в главата.......

Затова и аз си написах въпросите снощи... за съжаление, след историята във ФБ, всички ще сме доста по-подозрителни... Rolling Eyes

viktoriq77, виждам, че си била активна във форума днес по обяд, можеш ли да отговориш?! Thinking

# 21
# 22
Цитат
етето премина през тази операция и през втора, още по-сложна и животоспасяваща мозъчна интервенция, след която е възможно да се наложи химиотерапия-резултатите от пробите взети от детето все още не са готови.
За какво точно се събират пари? Доколкото разбирам детето вече е преминало през животоспасяващата операция, което е много добра новина и му пожелавам бързо да се оправи.  Simple Smile Пари за семейството ли се събират? Бих помогнала, но нека всичко е малко по-ясно.

# 23
  • Варна
Напълно подкрепям Лара. Peace Защо и в другата тема не ми се отговаря на въпросите?! Thinking

# 24
  • някъде там и аз незнам
клапата се заплаща от пациента струва от 3000-5000лв. в зависимост каква е, престоя в болницата, медикаментите са за сметка на болница

на мен ми стана странно че детето тичало, играе футбол, виждала съм дете с хидроцефалия беше минало 1г. и беше нещо кошмарно, това което знам за тези деца е че прохождат по късно, и имат много проблеми

чудно ми е защо се пуснаха три теми, съжалявам за неверието но сами виждате какво става, темата в клюкарника си седи, но имаше тема и в" деца с увреждания"  там една жена беше пуснала тема и банкова сметка, оказа се че банковата сметка не е набирателна а на частно лице
                                                                                                                                                                                                                  Здравейте мили мами,не съм писала скоро тук защото исках да изчакам резултата от биопсията,но вероятно тази седмица ще излезе.Клапата на Валето струваше 4000лв., оперираха го д-рГабровски и д-р Захаринов.За другите форуми незнам кой ги е пускал и идея си нямам съжалявам.А по въпроса за това че детето е тичало и играело футбол да така е,защото допреди да влезе в болница нямаше никакви симптоми за каквото и да е ,а хидроцефелията е вследствие на тумора който му откриха.Още веднъж се извинявам , а за втората операция пак са го оперирали същите д-ри Габровски(БАЩА И СИН) и  д-р Захаринов.

# 25
А за какво по точно ще се събират паричките! Rolling Eyes
Къде смятат родителите да продължат лечението!
Каква част от тумора е отстранена ,има ли направен 2ри контролен ЯМР!

# 26
  • някъде там и аз незнам
Операцията за премахване на тумора се състоя на 19.11 и за момента не е правен контролен ядрено магнитен резонанс,защото е много рано.Отстранена е по голяма част от тумора но е останал още в него за което лекарите чакат биопсията.резултати ще се пратят и в онко болницата в дървеница и в една клиника в германия.За точна сума за сега не говоря защото не знаем колко точно ни трябват.Пуснах зова за помощ защото лекарите казаха че ще са необходими.Ако някой до момента е дал БЛАГОДАРИМ,и има уверението в това че те ще стоя в сметката до момента в който не ни потрябват,а ако не ни трябват веднага ще бъдат препратени на друг нуждаещ се.

# 27
За да се избегне злоупотреба с парични средства ви е необходима оферта от чуждестранната клиника и договор от банка за Благотворителна сметка! Peace
Биопсията е вземане на материал,а това ,което очакват лекарите е хистологичния резултат! Peace
Дано не е това ,за което е изказал мнение специалиста разчел 1рвия ЯМР! Praynig

Очаквам мнение по темата лично от доц. Габровски -завеждащ неврохирургия ,,Пирогов"

# 28
  • някъде там и аз незнам
За да се избегне злоупотреба с парични средства ви е необходима оферта от чуждестранната клиника и договор от банка за Благотворителна сметка! Peace
Биопсията е вземане на материал,а това ,което очакват лекарите е хистологичния резултат! Peace
Дано не е това ,за което е изказал мнение специалиста разчел 1рвия ЯМР! Praynig

Очаквам мнение по темата лично от доц. Габровски -завеждащ неврохирургия ,,Пирогов"
За това казах че за момента сме на изчакване.А какво  мнение е казал специалиста(аз не разбирам от тези неща Embarassed)

# 29
http://bg.fotoalbum.eu/valerizlatkov/a384391/00000010
Това е ЯМР ,правен на 27.10.2009г. Така пише в самото изследване ,поставено в направен фотоалбум на Валери!
Всеки може да прочете ,заключението!

Ако подържате връзка с родителите е добре да ги посъветвате да вземат диск със цялостния запис на изследването ,ако не са им дали разбира се!

Общи условия

Активация на акаунт