Цената на истината - тема 6

• 29 381
  • 748
  •   1
Отговори
# 15
Много интересно стана след днес.. Mr. GreenСъмненията на повечето от нас относно Борислав май не са толкова безпочвени.
Ако се окаже,че наистина е излъгал,продуцентите ще се измъкнат лесно-предаването не е фарс,просто той е от онези 2% хора,които могат да излъжат детектора.. Mr. Green
Интересно е какво ще се окаже аджеба. Peace
Иначе днес майка му беше много нахакана..вече не молеше за прошка. Thinking
Вуйчото се оказа негов набор.. Thinking
Боби нещо се опитвал да се договори с вуйчото преди предаването...
Пък и украинеца твърди,че лъже..
Много объркано стана! #Crazy

# 16
май всичко намирисва на режисьори,,,,,

# 17
ако се окаже че лъже ще си съсипят рейтинга и никой няма да ги гледа по нататък аз мисля че ще извъртят нещата

# 18
Едно не ми е ясно как така нашите от три теста не разбраха че лъже , а този украинец му пратиха са мо някъкви листчета и разбра че лъже и то като се има напредвит че въпросите според него не са зададени както трябва.

# 19
ако се окаже че лъже ще си съсипят рейтинга и никой няма да ги гледа по нататък аз мисля че ще извъртят нещата

Все пак за случая на БОБИ е ползван ВТОРИ специалист и НЕГОВА е грешката! Както украинецът каза, ТОЙ НЯМА забележки към първия си колега!! А там отговорите са били НЕОПРЕДЕЛЕНОСТ!! Съответно досегашните участия не се анулират.

Досегашните участници са били изследвани от човека, към когото дори украинецът няма забележки.

# 20
да де ще извъртят нещата че на правилните въпроси не лъже и пак ще ни замажат очите

# 21
Трабва,че от тука нататък при всеки отговор "лъжа" участниците ще търсят и те второ мнение-щом за Боби може,ще да не може и за други Mr. Green

# 22
да де ще извъртят нещата че на правилните въпроси не лъже и пак ще ни замажат очите

Ами не е замазване на очите... дори да се окаже, че "правилните" въпроси са грешки, то е грешка на втория специалист, а не онзи, който досега е тествал всички други участници.

# 23
Аз си мисля че все пак Боби казва истината.
А останалото Нова са го съчинили за рейтинг , защото пък като този каза че е излъгал полиграфа , Боби ваобще не се изненада .

# 24
Боби е доста хладнокръвен тип, и единствено изгуби контрол, когато се обади съкилийникът му и го нарече "Борислава". Тогава дори се изпоти, видях го по челото му.

Личното ми мнение е, че не е замесен само той, но има сериозно участие.

Жалко наистина за такива хора, личи си, че има бая потенциал... при други обстоятелства. Все пак е човек, който не си е губил времето в затвора, а е чел и се е образовал. Това е буден ум.

# 25
Трабва,че от тука нататък при всеки отговор "лъжа" участниците ще търсят и те второ мнение-щом за Боби може,ще да не може и за други Mr. Green

Ама вие честно ли вярвахте до сега на този псевдодетектор?  ooooh!

А майката днес дори седеше на разстояние от Боби и гледаше в друга посока. Някой чувал ли е нещо за тази Валя? В кой театър играе?

# 26
добре де нали втория специалист уж бил по точен и по подробен  

# 27
коя е тази Валя май съм изтървала нещо

# 28
добре де нали втория специалист уж бил по точен и по подробен  

Е никой не го е определил като по-добър... май се оказва единственият в България, който не е отказал да съдейства на "Цената на истината"...  Laughing Т.е. "еди кой си" в опашката от специалисти - варианти за "Цената на истината".

# 29
коя е тази Валя май съм изтървала нещо

Защитничката на изрода-майка Маргарита. Мен би ме било срам да защитавам такова чудо на природата като майката на Боби.  ooooh!

Момичета, а дали и трите теста на Боби са пратили на Волик?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт