Цената на истината - тема 6

• 29 484
  • 748
  •   1
Отговори
# 435
Едно бегло търсене из нета откри книжка, която е посветена на спекулациите посредством полиграфските изследвания и методите за защита:

http://antipolygraph.org/lie-behind-the-lie-detector.pdf
Цитат
POLYGRAPH "testing" has no scientific basis: it's entirely dependent on your ignorance and fear. Educate yourself. In this book, you will discover the trickery on which polygraph "testing" depends, and learn how to make sure you pass your polygraph "test."
"Тестването" с ПОЛИГРАФ няма научна основа: то изцяло зависи от вашето невежество и страх. Образовайте се!
В тази книга ще откриете хитрините на полиграфските "тестове" и ще научите как уверено да преминавате "тестването" с полиграф.

# 436
Два дни не съм влизала в тази тема, доста съм изтървала. Виждам, г-н Стоянов се е появил, но липсва Боби. Имам предложение към г-н Стоянов, покажете му темата, нека и той се включи, та картинката да е пълна. Предполагам имате негови координати.

Та да го погната от ЦИ за неспазване на договора и да му праснат глоба от няколко хиляди лева?!
Да добавя, че днес имам работа и няма да влизма повече във форума.
Ама вече, с новата клавиатура се доближавам до най-добиря стандарт за писане във форума! 

Иначе знам координатите му, но включването му едва ли е добра идея.

# 437
Бих искала да попитам Людмил Стоянов от къде е научил за нашия форум и   евентуално знае ли дали и сценаристите на ЦИ четат тук?

# 438
Два дни не съм влизала в тази тема, доста съм изтървала. Виждам, г-н Стоянов се е появил, но липсва Боби. Имам предложение към г-н Стоянов, покажете му темата, нека и той се включи, та картинката да е пълна. Предполагам имате негови координати.

Та да го погната от ЦИ за неспазване на договора и да му праснат глоба от няколко хиляди лева?!
Да добавя, че днес имам работа и няма да влизма повече във форума.
Ама вече, с новата клавиатура се доближавам до най-добиря стандарт за писане във форума! 

Иначе знам координатите му, но включването му едва ли е добра идея.
Не бой се! Voltarena спокойно си писа във форума и преди и след излъчването й. Не се е оплаквала някой да й е правил проблем за това.
Впрочем, и аз не приветствам идеята Боби да изманипулира още една възторжена аудитория...

# 439
  • София
    Кики Hug бързо говориш, по-бързо от мисленето, но това са ти "професионални изкривявания" от километри личи кой точно си ти....Както и да е, чети внимателно, още след първия лайф дадах своето по-различно мнение и не само аз, а и още 2-3 "женски"ника.

Хм, само аз ли не знам кой точно е QIQI?
Може ли да споделиш, че ми стана много интересно.

# 440
Ако въпросният Боби реши да пише тук,кое точно от договора с ЦИ ще наруши?И в какво му се изразява договора -да не говори с никой относно нещата,които са му се случили(не са му се случили) през живота ли newsm78

# 441
 На мен Боби ми е много симпатичен- умен, сдържан... Искрено се надявам да не е той убиеца. На мен лично не ми прилича на такъв, но само той си знае каква е истината...

# 442
По рекламите на Нова не споменаха за live във вторник. Людмил Стоянов дали не знае нещо по въпроса?

# 443
  • България Сливен
Споменаха и то няколко пъти, от 20 часа. Без да съм Людмил Стоянов!

# 444
Споменаха и то няколко пъти, от 20 часа. Без да съм Людмил Стоянов!

Сега го гледах и аз  Peace В предишните реклами даваха бъдещите участници само

# 445
Понеже не съм попадала на рекламата-казват ли какво ще има на лайфа?Украинци-полиграфисти,едно-друго??

# 446
  • София
Понеже не съм попадала на рекламата-казват ли какво ще има на лайфа?Украинци-полиграфисти,едно-друго??

Не, нищо не се казва за украинеца.

# 447
Та кой е QIQI в кайна сметка?

# 448
Та кой е QIQI в кайна сметка?
Аз знам какво е:
добър, бял и пухкав, т.е захарен памук  Wink
Прибавям и сладък  Joy

За предаването и да кажат, не е сигурно, че ще гледаме това, което съобщят  Laughing А на рекламите чувах за вторник, но имаше и за петък  Crazy

# 449
  • София
За първи път гледах това предаване,защото историята ме заинтригува.

Чух,че рекламират извънреден лайф във вторник.

Общи условия

Активация на акаунт