Цената на истината - тема 6

• 29 478
  • 748
  •   1
Отговори
# 480
Ох не исках да пиша повече, но пак не се сдържах
Г-н Стоянов казва "Аз се бях ангажирал с случая само с темите убийството на Грозьо Хубенов и предлагането на подкуп за саботиране на полиграфа." Това означава ли, че за оценка на отговорите на  другите въпроси, вкл. детството на Борислав са използвани полиграмите правени от Тома Томов, а заключенията на Людмил Стоянов са използвани само при отговорите на въпросите свързани с убийството?
Защото ако е така на мен ми звучи по следния начин: на първото изследване отговорите за убийството са излезали в „неопределеност” и следователно е нямало как да бъдат използвани, а това е щяло много да намали интригата в предаването – хора с трудно детство вече доста е имало там, но несправедливо осъден за убийство си е чиста сензация, на продуцентите им е трябвало „истина” или „лъжа” потърсили са втори консултант и Л. Стоянов  им дал каквото са искали, според  неговата преценка на доказателствата по делото и разговорите с Борислав (а по каква причина изследваният и изследователят си говорят по телефона - това разрешено ли е newsm78. )
Лично на мен информацията за тежкото детство на Борислав ми се струва достоверна, вижда се колко гняв се е натрупал у този човек спрямо майка си,  колко подтискан, пренебрегван и дискриминиран  се е чувствал на фона на доста голямата си суета, а и това с гоненето с нож  е пълно безумие  – едно е да гониш дете с пръчка да кажем (което също не намирам за правилно),  но с нож!!! И  да си толкова дебелокож и примитивен, че дори не можеш да осъзнаеш какво нередно и шокиращо има в това...
Обаче за убийството обясненията му ми се виждат изсмукани от пръстите... надявам се утре да се сложи точка на съмненията, макар че не вярвам  това да може стане в едночасово предаване, а който не иска да вярва и запис от тази нощ да му пуснат пак няма да повярва...

# 481
Ох не исках да пиша повече, но пак не се сдържах
Г-н Стоянов казва "Аз се бях ангажирал с случая само с темите убийството на Грозьо Хубенов и предлагането на подкуп за саботиране на полиграфа." Това означава ли, че за оценка на отговорите на  другите въпроси, вкл. детството на Борислав са използвани полиграмите правени от Тома Томов, а заключенията на Людмил Стоянов са използвани само при отговорите на въпросите свързани с убийството?
Защото ако е така на мен ми звучи по следния начин: на първото изследване отговорите за убийството са излезали в „неопределеност” и следователно е нямало как да бъдат използвани, а това е щяло много да намали интригата в предаването – хора с трудно детство вече доста е имало там, но несправедливо осъден за убийство си е чиста сензация, на продуцентите им е трябвало „истина” или „лъжа” потърсили са втори консултант и Л. Стоянов  им дал каквото са искали, според  неговата преценка на доказателствата по делото и разговорите с Борислав (а по каква причина изследваният и изследователят си говорят по телефона - това разрешено ли е newsm78. )
Лично на мен информацията за тежкото детство на Борислав ми се струва достоверна, вижда се колко гняв се е натрупал у този човек спрямо майка си,  колко подтискан, пренебрегван и дискриминиран  се е чувствал на фона на доста голямата си суета, а и това с гоненето с нож  е пълно безумие  – едно е да гониш дете с пръчка да кажем (което също не намирам за правилно),  но с нож!!! И  да си толкова дебелокож и примитивен, че дори не можеш да осъзнаеш какво нередно и шокиращо има в това...
Обаче за убийството обясненията му ми се виждат изсмукани от пръстите... надявам се утре да се сложи точка на съмненията, макар че не вярвам  това да може стане в едночасово предаване, а който не иска да вярва и запис от тази нощ да му пуснат пак няма да повярва...

Л. Стоянов е отишъл да изкара някой лев, без да се ангажира. Говорили са си с Боби като колеги. Трябва да направят малко усилие срещу малко пари. Друг въпрос е, че Боби май няма нужда от пари и се чувства (и изглежда) напъло осигурен. Нормално ми се вижда и изостреният нюх на бившият следовател (и настоящ адвокат) Цанев да надушва пачка, като намира слабостите на своите колеги.
Много мръсна история.

# 482
Ох, саксийно цвете, а? Ако знаеш колко неща са ми минали през главата, ама още не съм загубила човешкия облик, нито съм си оставила детето в дом, въпреки че ми се налага да го гледам сама! И не си мисли, че мъжа ми ме е изоставил!
Всеки с проблемите си. Като отгледаш детето си, тогава съди другите майки и бащи!

# 483
"Първият сезон на хитовия световен формат ще завърши у нас с три извънредни живи предавания тази седмица - във вторник, сряда и четвъртък от 20:00 часа по Нова телевизия. Епизодите на шоуто във вторник и сряда се запазват и ще бъдат излъчени от 21:00 часа
Първото извънредно лайв-издание утре вечер ще е вид равносметка, която гостите в студиото ще направят за това какви са положителните и отрицателните страни на формата. В специално интервю председателят на Българската асоциация на полиграфистите, психологът Росен Йорданов, ще  коментира случая на Борислав Илинов и всички гледни точки около проведените полиграфски изследвания. Лайв предаването на 24 ноември ще хвърли светлина около най-разтърстващата история в „Цената на истината”. Ще бъдат разкрити и подробности за това кога и как ще се проведе последният полиграфски тест на Боби.
Над 1 млн. и 200 хил. зрители станаха свидетели на прякото включване и заключително становище на световноизвестния украински полиграфолог проф. Андри Волик миналата седмица. В жива скайп връзка той анализира резултатите от трите полиграфските изследвания на Илинов."

# 484
Цитат
Не обиждайте възпитаниците на домовете за деца. Повечето от тях са достойни хора.

Ти май не познаваш много деца, расли в домовете. Или въобще не си наясно с психиката им. Те пред обществото се представят такива, каквито иска да ги види обществото. А въобще не са такива. Просто са си изградили една защитна маска за пред хората. Толкова са чувствителни, раними и нещастни.Толкова са неуверени в себе си. Но затова си има много причини. Уплашени, неуверени и без всякакво самочувствие хора трудно могат да бъдат достойни.

# 485
Какво става тук, да не би да сте се наострили едни срещу други нещо? newsm78
Само да попитам, нали утре вечер е лайфа с Боби и онзи руснак, защо майка ми твърди че гледала реклама за "най-смешното шоу ЦИ"?

# 486
И такава реклама имаше (аз без да искам ги виждам- все различни анонси)  Laughing Руснакът не е ясен- нито утре, нито по-късно... hahaha

# 487
  • в моя свят
И такава реклама имаше (аз без да искам ги виждам- все различни анонси)  Laughing Руснакът не е ясен- нито утре, нито по-късно... hahaha
Явно последния лайф с евентуалната развръзка на случая с Боби ще бъде изненада  Laughing

# 488
и ще сложи край на сериала с умопомрачителен,сложен и изненадващ сценарий.
всичко е режисирано няма какво да се лъжем.

# 489
Явно последния лайф с евентуалната развръзка на случая с Боби ще бъде изненада  Laughing

Не знам кой с каква нагласа гледа подобен род реалити  продукции. Лично аз в "Цената на истината"  не съм си и помисляля , че ще разбера ,пък и почти не ме интересува истината на някакви  непознати , още по- малко  пък и нейната цена. В края на краищата , не аз ще плащам тази цена. Гледайки отделни серийки от предаването , щото аз съм заета жена и признавам си , не успях да отделя време за всички истории , по скоро се фокусирах върху някои истини за себе си и каква цена аз съм склонна да платя, разголвайки се така пред толкова много хора. А пък големия купон стана , когато преди две  вечери в приятелска компания , с питие в ръка , си спретнахме наша си "Цена на нашата си  истина " и осъмнахме в разговори . Дълго спорехме върху това , кое е определящо за характера на човек , наследствеността или възпитанието , дали всички ние не  се раждаме потенциални убийци и кое кара човешката мисъл да тълкува и определя по различен начин едно и също действие. Ставаше въпрос конкретно за видовете убийства. Защо например убийството на много хора по време на война се смята за геройство и за това те удостояват с военни почести , а за убийство при защита на достойнство например, след гавра с теб ,което те докарва до състояние на афект, получаваш 14-20 години затвор. Та искам да попитам. Замисляли ли сте се , ако живота ви постави в ситуация да избирате дали да спасите живота на детето си или да убиете , кое бихте избрали ? И което и от двете да изберете -  как ще живеете след това ?
Затова след предаването с Боби често се улавям ,че  в кратките минути отдих в забързания ми , истеричен делник се моля да не ми се налага никога да правя този избор, защото ще бъда искрена докрай с вас , не съм сигурна как ще постъпя.

# 490
Аз съм сигурна- ще убия в името на детето си, даже не само за него- за моят собствен живот, за живота на други близки, дори приятели, ако животът им е непосредствено застрашен от конкретен човек и то няма да е като самоцел, а в изблик на гняв и в опит за защита на най-ценното и милото, което имаме- животът и свободата...Даже напоследък покрай нашумели случаи, при които хората попадат в затвора след самозащита, често си говорим с мъжа ми, че ако недай си Боже някой си позволи да нахлуе в дома ти или на улицата си позволи да застраши живота ти нима нямаш право да се защитиш, пък било то и с цената да го убиеш, едва ли човек, чийто живот е в опасност ще се замисли в момента за живота на онзи, който го напада или как да не го нарани, но да се измъкне, мобилизираш се, това инстинкт и стигаш понякога до крайности , ако е необходимо...Ей този момент според мен не е правилно застъпен в законите, ако изобщо е застъпен...   Peace

# 491
  • София

И аз съм на това мнение...
Не знам кой би се изложил така пред близките си и цяла България, за някакви си пари  newsm78

# 492
Аз не вярвам всичко да е предварително решено и режисирано.
Режисирано е за мен дотолкова, че са подбрани хората, в които са открили нещо нетипично, дори ненормално. И са успяли да извадят наяве подобни "черни" страни от човешката същност.
А дали за пари би се изложил някой - Божеее, в кой свят живеете, разбира се, че има такива хора и те са ужасно много.

# 493
  • София
То и това с Изневерите не беше режисирано, ама после се доказа, че е пълна боза!
Естествените предавания са много по-вълнуващи.
Дори цената на истината да не е режисирана...мен ме е срам да го гледам  ooooh!
Дразня се от безумието на хората, които отиват там!

# 494
Ааа, това за изневерите беше комично просто  Laughing
Защо теб те е срам да гледаш, като тези, които отиват, би трябвало да се срамуват  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт