Цената на истината - тема 6

• 29 395
  • 748
  •   1
Отговори
# 720
  • На земята, която е всъщност звезда.
На 19.12 ще се разберат резултатите от теста на хърватина.Как ще издържа и как ще спя до тогава не знам ! Mr. Green Joy
Ако не съм забравила до тогава вече Mr. Green

Дотогава всички ще са забравили кой е този Борислав и какво е направил. Баси излагацията на Вонята на истината. Joy

# 721
Предаването си свърши работата - детектор, излъчване, лайф после.
Това, че се предизвика огромен интерес от страна на зрителите - и сега се опитват да задоволят интереса, като разбира се печелят от тая гледаемост - е хубаво, но пък надали са били готови за подобна развръзка.
Мен лично никак не ме вълнува хърватина, защото вече казах, че това е дума срещу дума - на българина и на другия хърватин. Няма да  повлияе по никакъв начин на моето мнение, което вече имам.
Но да си призная - предпочитах сезон на Биг Брадъра, пред това предаване Naughty

# 722
Но да си призная - предпочитах сезон на Биг Брадъра, пред това предаване Naughty

Еее,нищо не може да се сравни с ББ Grinning

# 723
BB5 през март  Flutter

# 724
Аз не искам просто БИГ Брадър , а ВИП Брадър. Laughing

# 725
Вито е на стола на истината при Венетка в Горещо Peace

# 726
И говори пълни глупости - детекторът бил почти 100% надежден, но единствената причина да не го приемат като доказателство в съда, била, че адвакатите щели да останат без работа. Laughing

# 727
дано това бъде единствения му сезон ,
или , ако има втори , предаването да се излъчва от 23 часа , както препоръча СЕМ .

# 728
А има ли информация за втори сезон и кога може да се очаква?! Rolling Eyes

# 729

Ооооооо, как ме зарадва, ако знаеш.

# 730

Ооооооо, как ме зарадва, ако знаеш.

Що? Да не си решила да участваш  Laughing

# 731
# 732
ПО добре късно отколкото никога  ooooh!
Близо седмица, след като първият сезон на предаването „Цената на истината" приключи и.д. председателят на Съвета за електронни медии Мая Вапцарова подписа разпореждане, според което „Нова телевизия" трябва да прекрати излъчването на предаването преди 23 часа. Разпореждането е с днешна дата.

В документа, подписан от Мая Вапцарова, е записано, че разпореждането следва да се връчи на „Нова телевизия", а тя от своя страна може да го обжалва в 14-дневен срок.

Според председателя на СЕМ с излъчването на „Цената на истината" „Нова телевизия" нарушава текстове от Закона за радио и телевизия, защото допуска предавания, насочени към увреждане на физическото, умственото и моралното развитие на малолетните и непълнолетните

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=442904

# 733
Цитат
„Нова телевизия" нарушава текстове от Закона за радио и телевизия, защото допуска предавания, насочени към увреждане на физическото, умственото и моралното развитие на малолетните и непълнолетните

В тази връзка искам да питам колко от излъчваните екшъни, комедии, шоута и т.н не постигат същия ефект...

# 734
  • София
Последни новини около шоуто:

"Смърт в "Цената на истината"

Общи условия

Активация на акаунт