Месце си хапвам със Дюкан, а пийвам си водичка и айрян - 217

• 45 854
  • 766
  •   1
Отговори
# 600
Ще се хваля - мръднаааах! 59,600кг! След 5 дни бетонно тегло от 59,9кг  Mr. Green
Много ми е кеф! Чудя се сега колко да пиша на линийката. 59,5 ли..  newsm78

Зори, ако има проблем с кирилизатора от сайта, ето ти един, който ползва Немското цветенце . Само пиши, че много липсваш  Hug

# 601
здравейте,момичета,
Мис Марпъл  newsm20 огромен респект към теб и това,което си постигнала. Успех до края!
Аз застопорих на 86 кг, че и се върнах 300гр нагоре Cry но сме двама болни и пия разни на оза,ама да оздравеем пък ще им видя сметката
След почти четири месеца с вас се реших на снимков материал(малко изрязан,ама след още 10 кг ще спра да го режа  Embarassed ) въпреки че моите резултати не са така впечатляващи,но суетата не ми е чужда и аз да се похваля  Blush http://bright71.snimka.bg/experiment/dyukan-i-az.450280.16243230  ако иска парола 7777
Поздрави на всички и специални  Hug  на Мименсита,Гардения и Мис Марпъл

# 602
Включвам се за малко,само по повод на това за кирилизатора.Мастъре мила,тук ако Уиндоса на Зори е на гръцки няма кирилица дори и като влезеш във форума.Аз нали седях 2 седмици така без кирилица и само ви четях,докато не ми инсталираха кирилица.Лек и отслабващ ден!А тя Зори е толкова далечееееееееееее от мене и незнам кога ще се видим нито дали ще мога да се видя с другите Дюканки от Атина.Почивам само 1 ден ден на седмицата и нямам възм.да отида да ги видя все пак са 400км.отиване и връщане до Атина от мястото където съм аз!Сори за спама!  bouquet

# 603
bright71 , ми то си е за хвалба   bouquet
Зори, ако нещата са по-дебели, както казва  Рени67 , защо не си инсталираш кирилица от  тук. Този линк го беше дала Дженуша    Hug

# 604
Здравейте момичета,
днес ми е последният 5ти ден от протеиновите първи дни.От утре включвам зеленчуците(голяма радост) Laughing
Обаче май съм отслабнала само 1кг SadА толкова стриктно я спазвам.
Вече ми се повръща от пилешко,от кашкавал и риба. Confused
Възможно ли е пълнолунието да подува жената?
Пия вода,но може би не е толкова много колкото трябва Rolling Eyes
Много ще се радвам да дойда на тази среща с подарък Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet

# 605
mamma_mia какъв е този кашкавал в менюто ти ?!?!?!?!?!

# 606
  • Варна

Вече ми се повръща от пилешко,от кашкавал и риба. Confused

Кашкавал - не. Може едва в трета. Дани, писали сме едновременно.

Брайт - мноооого голяма промяна, браво! Колко си висока, изглеждаш много добре на тези килограми. А пък на 7 пейка ще бъдеш направо манекенка.

Зоритка, Филюдка, Рени - поздрави. Зоритка, чакаме подробен, не комиксов отчет, макар, че емотиконите ми се видяха много положителни.

Женуша, браво за минусчето. Много добре се държат килограмите ти. Варират, но в нормата. Мименсита - какво става с твоя асансьорен техник. Засечи за известно време как се движат обиколките.

Приятни почивни дни на всички момичета!

Последна редакция: пт, 04 дек 2009, 19:17 от кали 08

# 607
mamma_mia какъв е този кашкавал в менюто ти ?!?!?!?!?!
Нали е млечен продукт Confused

# 608
  • София
Млечен продукт, ама е много маслен. Naughty Нали млечните трябва да са обезмаслени. В България няма нискомаслени кашкавал и сирене, които да стават за нашия режим!

# 609
значи за това съм свалила само 1кг

# 610
  • София
значи за това съм свалила само 1кг
Сигурно!

VIII. Обезмаслени млечни продукти - имат ограничение до 1 кг дневно!!!
кисело мляко 0,1%, извара и сирене Excuisa FitLine 0,2%
Това го пише на първа стр. - това са ти разрешените млечни в 1 и 2 фаза. Ако не си свалила книгата, дръпни си я от линка на първа стр. и я прочети хубаво.
И ще висиш тогава какви резултати ще имаш. Peace

# 611
Абе аз имам книгата,но съм я чела преди 2 години Laughing
Никъде не прочетох за кашкавала,ама..хайде.Язък за усилията ми Sick

# 612
Здравейте и от мен.Включвам се вече активно за почивните дни и идущата седмица ,пак съм в неплатена ама кво да се прави да я избутаме тая зима и работа да има ,че е ужас иначе . #Crazy
Ще чета назад дано варненки са писали за среща ,че смятам таз седмица да се наредя и аз  Flutter Embarassed.
mamma_mia,и аз да кажа :Язък наистина за ударния,ама то затова все пишем :Да се чете поне първа страница на темата!За да няма такива гафове точно когато е атакуван организма.
Айде няма да ти мърморя повече ама като видях тоз кашкавал(ние даже ги зачеркваме забранените неща ) и се втрещих. newsm78 Ще си знаеш вече преди да хапнеш нещо да видиш дали е разрешено и ако не е в списъка ,просто го пропускаш. Naughty
Марпълче,душко много ти се радвам да знаеш.И за половинката се радвам ,дано е стриктен като теб и толкова спокоен !  bouquet Hug
Gardenia-поздравления .С теб сме наравно и аз поддържам сутрин 59,400 ,вечер до 60 и нещо си ,след гала 61 и после пак .  bouquet Само така ще ги морим килцата.С упоритост и наблюдение над себе си. Party
*АДРЕНАЛИНКА*,моите адмирации за потока на мисълта ти.Нямаш си на идея как ми прочете мислите. Hug
Айде да хапнем сега и после ще ви чета надълго и нашироко. Hug Hug Hug

# 613
Гардения благодаря  Hug
Кали висока съм 167 см и дано от твоите пръсти в Божиите уши  Praynig
Много се чудих как да си наглася нещата да ви видя всички на коледната среща , но уви няма да ми се отвори парашута  Cry Виртуално ще съм с вас

# 614
Ето забравих да поздравя bright71 (ако това 71 е годината  ти на раждане ,значи сме наборчета  Party)-костюмчето ти седи страхотно.Браво! smile3501

Общи условия

Активация на акаунт