подсъзнанието може всичко 19

• 82 451
  • 712
  •   1
Отговори
# 330
Мили момиче , отскоро  ви открих , явно не случайно. Пиша ви сега за да ви БЛАГОДАРЯ  bouquet
Синът ми е студент в Холандия , имаше проблем с квартирата . Реших да приложа метода с ВА на хазяина  -
човек който никога не съм виждала  и така около 10 дни. Днес разбрах , че нещата се нареждат добре .
БЛАГОДАРЯ ви мили момиче , че ви има . newsm51
БЛАГОДАРЯ  и на хазяина да е здрав и щастлив ! newsm10

# 331
Desss   в по -сторите темички мисля че в №10 беше качила снимки на различни йероглифи.Като  се поразрових в нета за да си ги намеря, и попаднах на  два форума, където  символи за щастието  бяха различни .Възможно ли е наистина да имат много символи за една област и за това да има такава разлика в картинките newsm78

# 332
  • София
Здравейте момичета
искам да споделя нещо с вас.Днес сутринта докато си взимах кафе от едно заведение вървеше по БТВ една интересна тема която и нас ни вълнува всички тук.Потърсих го в нета и може да го видите от Тук
интервюто е много хубаво  Hug
КАК ДА МОДЕЛИРАМЕ СЪДБАТА СИ

Благодаря ти, беше ми интересно   bouquet

# 333
  • Universe
Специално за зрителите на bTV астрологът Гал Сасон   разкри една от "щастливите" дати този месец, която може би не трябва да изпускате. "21 декември 2009 г..е един много специален ден, защото три планети се събират. Това е нещо като конференция на планети. Това е важно време, в което човек може да излекува себе си. Много хора ще пропуснат тази възможност, а това е сякаш да пропуснеш обаждане от Господ.
Ако имате конфликт със свекървата, отидете и говорете с нея. Ако съседът ви иска да ви съди, отидете и говорете с него. 21 декември е добър ден да отидете на лекар и да си направите скенер. Ако го направите на този ден, дори да имате проблем, той може да бъде хванат рано и да бъде поправен"
, посъветва Гал Сасон.

Възприех го не само като време за лечение, но и време за прошка  Peace
Не открих нищо за тази дата в Гугъл, поне на български  Shocked

http://kibea.net/bg/seminars/gal-sason-prez-dekemvri-v-bulgariya
7 декември, понеделник, 2009 от 19:00 до 21:00
Магическо пътуване през Астрологията на 2010 - Семинар на Гал Сасон
Най-важните астрологични аспекти за 2010-та година!
Лекцията ще се проведе в "Дом на архитекта", София, ул. "Кракра", № 11
Информация и записване:                (+359 2) 988 01 93         - Мариана Ганчева
Цена: 10 лв.

Много прилична цена  Peace, блазе на софиянки  Wink
Amitola    bouquet

# 334
    Hug

Лени, все така неуморна!    Hug

# 335
Лени, супер си!

Мили момичета тук съм, но не съм писала че много емоции ми се събраха напоследък. Тези дни ще си наваксам с четенето.  Hug

Докато се рових за инфо за скъпоценните камъни, открих ето тази статия за лечение с балгородни метали и камъни. Стори ми се интересна:
http://www.beinsadouno.com/articles.php?id=240

Желая ви прекрасни почивни дни!  bouquet

# 336
Писка Лиска ,честита ти лентичка! Hug
Здрава,спокойна и щастлива да си в тези най-сладки седмици  bouquet

# 337
  • Tам през Атлантическия океан
Desss   в по -сторите темички мисля че в №10 беше качила снимки на различни йероглифи.Като  се поразрових в нета за да си ги намеря, и попаднах на  два форума, където  символи за щастието  бяха различни .Възможно ли е наистина да имат много символи за една област и за това да има такава разлика в картинките newsm78

Wink Да, зависи какви са йероглифите китайски или японски  Hug

п.п. следя ви  Mr. Green

# 338
Писка Лиска, благодаря за линка.   bouquet Наистина е интересно това, което Дънов казва за камъните. Аз имам цялата книга за здравето и твоя линк ми даде повод да я разтворя отново. За което ти благодаря още веднъж.   bouquet[
Дънов препъръчна самородното злато.Но от друго страна казва да се постави една златна монета във вода и да се пие водата. Препоръчна и носенето н едни злтен пръстен със скъптоценен камък.Според мен обаче  Златните пръстени и златото въобще е носител на информация от предишен собственик и дори и от този, който го е обработвал. И тади информация според мен е много силна. Аз имам усещането, че моите пръстени   носят лоша енергия , когато си ги сложа и всечко тръгва назад. Е, винаги съществува опасност да си внушавам, но все пак е добре да се изчисти по някакъв начен златото според мен, когато е обработено. Жалко,че Дънов не дава препоръки в тази посока.

Това "с цялата си душа" е много вярно. Мисля, че всичко, което съм постигнала някога в живота си е било точно пожелано "от цялата душа". Половинчатите и несигурни желания водят до половинчати и несигурни резултати. А най-трудно е да решиш със сигурност какво точно искаш и да му се отдадеш изцяло. И на мен тази мисъл "много ми залепна"  Heart Eyes
Отдала съм се с ц я л а т а  с и  д у ш а на една моя съкровена мечта(не е половинчата или още повече пък несигурна),уви не ми се получава... Sad Все още търся отговорите,и се радвам,че открих темата.Надявам се да ги получа,скоро!Поздрави! Hug

Мамче и аз така, но тази мисъл ме накара да си помисля, че може би не ползвам цялата си душа и все още разсъждавам върху това.Мисля да приложа малко истински пост

Последна редакция: сб, 05 дек 2009, 15:45 от darena

# 339
  • la Città Eterna
Отдала съм се с ц я л а т а  с и  д у ш а на една моя съкровена мечта(не е половинчата или още повече пък несигурна),уви не ми се получава... Sad Все още търся отговорите,и се радвам,че открих темата.Надявам се да ги получа,скоро!Поздрави! Hug

Mam4е , никой не е казал, че нещата ще станат ВЕДНАГА! Но ако си се отдала изцяло, рано или късно ще станат. Не съществува друга възможност - просто трябва да постигнеш други неща преди това явно (не винаги знаеш какви).

Аз моята дъщеря я чаках 9 години, през които нито за миг не се съмнявах, въпреки всичките сцени и опити за самоубийство или да убие и двама ни на бившия ми съпруг, въпреки всичките доктори, които твърдяха, че е НЕВЪЗМОЖНО, дори въпреки неколкократния отказ за инвитро... Опитвах отново и отново, сменяхме доктора и лекарствата, правехме нови изследвания и процедури... И накрая стана. После се разведох...

Мечтаех за собствен дом, исках го от цялата си душа. Сменили сме повече от 10 квартири, включително общежития с бившия ми съпруг, дори роднини ни изтеглиха кредити и ни дадоха на заем (12 000!), за да нямаме кредити на наше име и да ни отпуснат по-лесно ипотека, които кретена пръсна по неизвестен за мен начин, но нищо не купихме. Накрая се разведох и в най-трудния за мен момент, точно след развода, когато бях в дълбок стрес, с бебе в ръцете и по майчинство, по средата на аспирантурата ми, майка ми продаде една къща в провинцията и с шестте хиляди, които ми даде и съдействие от агента по недвижими имоти, се сдобих с много хубав двустаен апартамент в София. Е, това провокира след това един куп други промени в живота ми, защото за да изплатя кредитите за апратамента и заемите към близките ми, които бившия ми профука, ми се наложи да сменя два пъти работата, но и стана катализатор да задвижа бизнеса си....

За бизнеса ми мечтаех 4 години преди да започна да правя нещо, после се чувствах несигурна и се опитвах да балансирам между работа по трудов договор и някаква дейност. После се реших да напусна всичко и се посветих само на това. После отново зарязах всичко и се омъжих в Италия. Сега отново ми се отваря възможност да започна. И пак съм изпълнена с несигурност и съмнения - дали да остана в Италия или да се върна в България, дали ще издържа на глупавите скандали с мъжа ми или е по-добре да се разведа отново и да си върна свободата на действие, защото брака е едно огромно ограничение на всичко за мен. Знам, че един ден ще имам много успешен бизнес, но явно не съм дозряла за това и ще страдам, докато не узрея. Искам да ускоря нещата, но "насила хубост не става" - явно трябва да поработя доста по отношение на семейните си отношения, на разпределението на времето между в къщи и работата, на отношението си с хората и какво ли още не. Така че за себе си съм сигурна, ще стане, когато го заслужа. Единственото, което трябва да правя дотогава е, да не се отказвам и да работя по детайлите, които в момента стоят на пътя ми. Имаше една притча, за човекът, който искал да стигне до града на мечтите си, но по пътя му непрекъснато изниквали препятствия. Когато стигнал до поредното, срещнал едно дете, което му казало, че препятствията ги е нямало, преди да се появи той - т.е. сам си ги е създал в мислите си и съмненията си... Та и моята история е такава....

Имам една приятелка, която роди след 10 години лечение и огромен брой спонтанни аборти, при това в САЩ, където медицинските услуги са толкова скъпи, че с мъжа й работеха само за да плащат за лечението й. И все пак успя...

Бившият ми съдружник, въпреки че се разделихме по много нелепи причини, е пример за постигане на "невъзможното". Станал е инвалид на 8-10 месечна възраст, отгледан е в диво балканско село, без подобаващи медицински грижи, с много агресия от баща му, учил е като частен ученик, в смисъл - четял си е в къщи и веднъж в годината са го карали да държи някакви изпити в някакво селско училище... Отгледан е по мъчителен и унизителен за него начин, бил е на легло, за всичко е бил зависим от другите. Освен парализираните крака, цялото му тяло е сгърчено по немислим начин, зъбите му са в окаяно състояние, дори не може да говори разбираемо. На около 30 години е решил да избяга от село, отишъл е в София и е започнал да учи. Получил е общежитие и си е намерил работа, за да се издържа (плюс инвалидната пенсия, която в последствие подарява на роднините си - тя се получава при тях, не при него). В началото са му плащали символично или дори с месеци не са му плащали. Въпреки това завърши Информатика в СУ, ходи с бастун (трудно ми е да ти опиша как си придвижва краката, в смисъл - те са свити в коленете и реално все едно двата му крака са едната опирна точка, бастуна - другата, но въпреки това не желае повече да седне в инвалидна количка). Сега работи като програмист в много престижна фирма и с много голяма заплата. Единствено не знам как ще се осъществи неговата мечта, която желае "от цялото си сърце", защото още не е узрял как да го постигне. Опитах се да му помогна и да му дам съвети, но той се вкопчи в мен и реши, че трябва да ме ожени за себе си. Това и стана повод да се разделим и да прекратим общия си бизнес. И за мое съжаление, не прие нито един от съветите ми, без които, аз като жена не виждам как друга жена би го допуснала до себе си. Има доста работа върху поведението и отношенията си да извърши и ще отнеме доста години. Никой не знае колко. Просто за да получи нещото, което желае "от цялото си сърце" трябва да извърви други пътища, които досега не е извървял и всяка съпротива само отлага във времето постигането на целта му.

Както бяха обсъждали момичетата преди няколко теми, това не е "казана на магьосницата", че каквото си поръчаш, да стане веднага. Сигурно е, че ще стане. Но не е сигурно кога. Вероятно трябва не само доста да се постараеш в писането на утвърждения и разни други ритуали, свързани с желанието, но и да поработиш, за да изградиш необходимите условия за "ставане" на нещото, което желаеш (не винаги са очевидни и какви са тези условия)... Та това имам предвид - нито се хваля, че съм кой знае колко "успешна", нито казвам, че някой друг не успява, защото не го желае истински, "с цялата си душа". Твърдя, че е сигурно, че ще стане, но има и други фактори, които отнемат от "цялото" на душата. В моя пример с бизнеса, бракът се оказва по-важен фактор от липсата на капитал, липсата на офис, юридическите въпроси, икономическата среда, липсата на опит или непознаването на пазара. Всички те са преодолими и знам как да се справя с тях, но не мога да се справя с емоционалната страна на нещата и семейните скандали, които ежедневно ме отклоняват от пътя ми и ме дърпат назад от постигането на мечтата ми. Може би и в твоя случай има някакви странични фактори, които нямат пряка връзка с желанието ти, но очевидно са пречка по пътя ти. Огледай се и ги отстрани. Зареди се с вяра и търпение и продължавай в желаната посока. Нещата ще станат! Аз вярвам в това! Имаш и пълната ми подкрепа!

Последна редакция: сб, 05 дек 2009, 12:09 от x-x-x

# 340
  • Перник
Здравейте, момичета Hug
И моят ред дойде да ви благодаря, че ви има Heart Eyes
Преди време писах, че много неочаквано останах без работа, веднага след края на майчинството ми. Много бях разстроена. Благодарение на вас осъзнах, че когато нещо се случва, то има защо. Ето, че новата ми работа вече е факт Party Сега се радвам, че стана така. Много, много исках тази работа, с цялото си сърце, непрекъснато мислех за нея и се молех да стане, отправях послания. За всичко се вдъхновявах от вас.
Искам да пожелая здраве, успех и късмет на всички вас Heart Eyes Рано или късно птичето на щастието ще кацне на всяко рамо Grinning

# 341
  • la Città Eterna
nadiad79 , честито! Много късмет и сполука в новата работа! Вярвай в себе си и се радвай на успехите!   bouquet

# 342
x-x-x,много ти благодаря за отделеното време за този изчерпателен постинг,и за моралната подкрепа!  bouquet  Много е мъдро.Надявам се скоро да се похваля тук с постигането на мечтата си.(като гледам от лентичката ти, децата ни са на една възраст) Praynig
nadiad79,честита нова работа!Много професионални успехи ти желая! Hug

# 343
  • Universe
nadiad79,  честита нова работа, с пожелание да е лека и доходна  Peace

Писка Лиска, Demi, лека и безпроблемна бременност  Praynig    bouquet

# 344
  • la Città Eterna
Писка Лиска, Demi, лека и безпроблемна бременност и от мен!   bouquet

Mam4е , ако имаш нужда да споделиш, може и на лични. Не твърдя, че непременно ще ти момогна, но поне мога да ти дам пример с някой, който е преодолял твоята "безизходна" ситуация, защото изходи със сигурност има и то много. Само дето понякога сме твърде заслепени от единствения, който в момента ни е обсебил. Поне за мен, винаги, когато съм споделила, че имам проблем, съм получавала отвън съвети, които никога не са ми хрумвали или са ме вдъхновявали за собствени мисли, че решенията после изглеждат толкова очевидни..... А има и нещо друго - много по-лесно се виждат проблемите на друг човек и се дават съвети, когато не си замесен. Отвътре нещата винаги изглеждат по-различно, отколкото отстрани. Така че страничния поглед дори да не помага, не вреди. Допринася за доизянсяване на проблемната ситуация, което също може да доведе до намиране на решение. Успех отново!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт