подсъзнанието може всичко 19

• 82 340
  • 712
  •   1
Отговори
# 480
Яница, Hug прекрасно е

# 481

Прекрасно е  Hug Това ми дойде точно навреме... Напоследък нещо хич ме няма, нещо все ме притеснява, а не мога да уловя това нещо какво е т.н. Благодаря ти   bouquet

# 482
Qnitza  прекрасно е това   bouquet

lenny_pld         Hug Hug Hug lovekiss

# 483
Четох, четох и сега в главата ми е една каша ...
Сигурно е нормално ,материята е сложна и обширна .
Продължавам да чета .

# 484
По въпроса за желанията - преди време бях в чужбина и си пожелах да се върна с някакви пари от там. Е, върнах се с пари, но не бяха мои, а една приятелка ги прати по мен да ги дам на майка й. Laughing

Една приятелка си харесваше едно момче и си пожела "*** да се влюби в нея. И *** се влюби в нея, но не този, за когото беше желанието, а съвсем друг ***. Laughing

# 485
Alexa JT ,да много трябва да се внимава как и какво се пожелава. Simple Smile

# 486
Така е.
Имаше един филм по Хърбърт Уелс, където ставаше дума точно за формулировката на желанията. Един плешив човек си пожела да му расте коса и тя започна да расте, но без да спира, та затова тряваше постоянно да я подстригва. А един дебел си пожела да загуби тегло и съответно стана лек като балон и трябваше да се привързва с тежест към земята.  Laughing
Откакто го гледах и аз уж все внимавам точно как си изразявам желанието, но все някъде се получи някое двусмислие и естествено получавам съвсем друго.  Mr. Green

# 487
  • Universe
http://nyamamideya.blogspot.com/2009/02/blog-post_7866.html
Внимавай, какво си пожелаваш !
01 февруари 2009, неделя
Преди три дни, се събудих в лошо настроение. Всички ме болеше, не ми се правеше нищо. Знаех причината – тогава беше последния ми почивен ден и след 24 часа започваше работната седмица. Както всички нормални хора предпочитам да скучая в къщи, пред това да ми е интересно в работата. Чувството да си господар на времето си е прекрасно.
Тогава се замечтах, какво ще бъде ако коледната ваканция е по-дълга. Примерно до март месец. Обаче нереалните мечти не са любимото ми занимание и бързо отпъдих тези мисли.

Седмицата започна нормално и вече примирен бързо започнах да влизам в ритъм.
Днес обаче с отиване на работа, получих новина.
Молбата ми е била, чута и като се е взело под внимание, че рядко съм искал нещо от живота е изпълнена с малко закъснение, по причини от бюрократичен характер . Наистина не напълно, но на харизан кон зъбите не се броят нали ?Коледната ваканция продължава до понеделник 12 март!

Ето и самото известие за новината в оригинал:

От 3:30 ч. тази сутрин са прекратени доставките на природен газ на украино-румънската граница към «Булгаргаз», както за българския пазар, така и количествата за транзит към Гърция, Турция и Македония.
http://society.actualno.com/news_210845.html

Заводи спират, запечатват метан-станции
06 януари 2009 / News.dir.bg

В момента съм малко объркан. Аз ли криво се молих, или молбата ми беше криво разбрана?

Внимавайте, какво си пожелавате!!!!

06.01.2009год.

Thinking Thinking Thinking

# 488
Здравейте дами да споделя и аз нещо с вас.Миналата седмица баща ми си изгуби протмонето с всички документи и служебни пари,много се беше шашнал ,направо плачеше милия,но аз не бях изгубила надежда бях сигурна ,че ще го намери даже и парите.Вечерта се помолих на ангелите и на следвашия ден сутринта още шефката му се обади, че са ги намерили там където работи а преди това той не ги беше видял.Всичко си беше там и той беше много щастлив а аз благорих на ангелите.Искам отново да благодаря, че ви има защото от тук научих много и живота ми лека по лека си идва на мястото.А относно децата и аз имам едно и много искам и второ, но моят мьж не иска ,но аз сьм убедена ,че ще си имаме поне още едно.И да ви попитам нещо ,знаете ли дали има книга как да живеем в хармония с природата, много искам да намеря нещо на тази тема.Благодаря и лека вечер желая на всички  bouquet  bouquet

# 489
 Момичета, някой чел ли е книгата "Ключът. Липсващата тайна за привличане на всичко желано" на Джо Витале, защото тези дни разглеждах и ми направи голямо впечатление. Ако някоя от вас я е чела и има впечатления нека да сподели заслужава ли си .

# 490
Лени, Мила, Яница, много интересни неща сте писали и линковете са страхотни, които сте дали.

Нямам време да пиша, но ви чета. Днес ми се случи нещо хубаво и искам да го споделя с вас.
Прибирам се уморена от работа със малкия и пазаруваме. На излизане от супера, до мен спира полицейска кола и един от  полицаите ми казва, че ауспуха ми е готов да падне!Отивам отзад- какво да видя  #Cussing out Не мога да се прибера. Чудейки се къде да оставя колата и да се прибирам с  такси , тръгвам напред с колата и спирам до едни таксита, без да знам защо спирам там. Един човек ми каза - отбийте от пътя и ще направя, каквото мога за вас. Казах му, че искам да прибира колата, защото.... Без да го моля за нищо, пооправи гърнето и каза да карам след него.Колата ми след десетина минути беше в един гараж, където ни чакаше друг човек. След молко виждам как този , до когото спряхме на пътя облече работен гащиризон и легна под колата. Няма да ви отегчавам повече ... останах изумена как толкова бързо се разреши този проблем. Останах изумена, колко добър човек изпратиха ангелите на пътя ми! Не може да е случайно- вечерта в осем часа, аз съм сама с повредена кола , с малко дете ...

УСМИВКАТА
Едно малко момченце искало да срещне Бог. То знаело, че трябва да измине много път до мястото, където Бог живе. И така, то сложило в куфарчето си сандвичи и лимонада и започнало своето пътешествие.
Когато изминало едва три пресечки, момченцето видяло един възрастен човек. Той седял в парка и наблюдавал гълъбите. Момчето седнало до него и отворило куфарчето си. Тъкмо щяло да отхапе от сандвича си, когато забелязало, че възрастният мъж поглежда гладно. То предложило на човека сандвич.
Старецът приел сандвича с голяма благодарност в очите и се усмихнал на момчето. Усмивката му била толкова любезна, че момчето поискало да я види отново и предложило на мъжа лимонада.
Той отново се усмихнал на момчето. То било възхитено. И те седели в парка целия следобед, яли и се усмихвали, без да си кажат и думичка.
Когато започнало да се смрачава, момчето осъзнало, че е много уморено, и станало да си върви. Но преди да измине и няколко крачки, то се обърнало назад, изтичало до пейката и прегърнало стария човек. Той се усмихнал с най-широката си и най-мила усмивка.
Когато, малко по-късно, момчето отворило вратата на дома си, майка му била толкова учудена от грейналото от радост лицето на сина си, че го попитала: “Какво те направи толкова щастлив?” Момчето отговорило: “Обядвах с Бог.” И преди майка му да успее да каже нещо, то добавило: “И знаеш ли какво? Бог има най-красивата усмивка, която някога съм виждал.”
През това време възрастният мъж, който също сияел от радост, се върнал вкъщи. Неговият син бил смаян от мира, изобразен на лицето му, и попитал: “Татко, какво те направи толкова щастлив?” Той отговорил: “Ядох сандвичи с Бог в парка.” Преди синът да успее да каже нещо, той добавил: “И знаеш ли, Той е много по-млад, отколкото очаквах.”
В духа на тази притча , ако ме попитате защо съм толкова щастлива бих казала-срещнах Бог на улицата. И знаете ли, той дори може да поправя коли!

# 491
darena направо да си върне човек вярата в хората   bouquet
katia_mi6i стана ми жал за миличкия ти баща, когато ти видях поста, но колко хубаво, че вече всичко е наред  Hug
Каква е разликата да се моли човек на Бог и на ангелите ...  Thinking Кой повече изпълнява желания  Laughing
barbarona не ми е попадала тази книга, ти къде я разглежда и какво те заинтригува по-различно от другите подобни, че и на мен ми звучи интересно  Peace
lenny_pld от едно просто желание за ваканция, международна газова криза Simple Smile)) Не ще само автора да си е пожелавал дълга ваканция  Laughing Laughing
aleks не е толкова сложно колкот може би изглежда, най-сложно е да се практикува, а има хора една книга не са чели и живота им е в пълна синхрония и вселенските закони си ги спазват съвсем естествено, но за други по-несъвършени като мен, повечко трябва да попрочетат, току-виж им влезе нещо в чутурката .. Simple Smile))
Момичета, може и да сте обсъждали, но какво мислите за връзването на червен (или друг цвят конец) на китката ? Кога се връзва, какво се казва и т.н. Дали пак е добре при нарастваща луна ?

Лично аз знам няколко теории, едното е против уроки, негативни мисли (като се замислиш по-добре червен конец на китката, от чесън на герданчето  Laughing).
Други си връзват за здраве, на тях или децата, мартеничката доколкото знам първообраза й си е чисто червен конец ...
Друга теория е за сбъдване на някакви желания, наричаш си го там като си го връзваш и желанието се отправя към осъществяване един вид ....
И това последното ми се струва най-интересно с цел отслабване  newsm78. Тук, не знам точно мотивите, но аз лично, особено като по-млада, вечер преди лягане все си мислех как "от утре" наистина се взимам в ръце и спирам сладки и шоколади и на другия ден все забравях какво си обещавам и съм си мислела да си вържа конец. та да ми напомня за тези ми намерения  Laughing Laughing Както някои хора си местят часовника или халката да не забравят Simple Smile))
Та вие връзвате ли си или имате ли желание да пробвате по някоя от горните причини Simple Smile

# 492
  • Universe
Гал Сасон  за червения конец Peace - http://www.btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=147102

Кабала е мистична доктрина, в която се вярва, че в нашата основа са даването и получаването. Червеният конец, който много от нас носят против уроки, е много стар символ, който е развит в Кабала. Както добре знаем, България е била част от Османската империя. През 16 век много кабалисти са избягали от Испания в Турция и са разпространили тази мистична доктрина. Така червеният конец се е появил в нашата култура.

Това което се казва в Кабала е, че лявата половина на нашето тяло е страната, свързана с луната. Това е женската част, която получава информация. Дясната част е тази, която отдава информация. Ако има негативна енергия около нас и ако някой иска да ни навреди, ние ще получим тази негативна енергия през лявата страна на нашето тяло. Затова, ако сложите червения конец на лявата си ръка, така ще успеете да блокирате лошата енергия и тя ще се върне при "подателя" си. Тогава той ще бъде този, който ще трябва да се справя с нея.
"На хората, на които това обяснение не и звучи достоверно и смятат червения конец просто за конец, можете да кажете, че червеният цвят е много модерен, а конецът е един добър конец и дори и да не работи, пак е красив", каза с усмивка Сасон.

Мадона /привърженик на Кабала/ никога не сваля червения конец от лявата си ръка, както ни учи Гал Сасон Peace
Гал Сасон / известен като астрологът на Мадона и на др. холивудски звезди/ дава следното обяснение  - на това място на ръката Христос е била прикована към кръста.

Ahim_sa това с отслабването  Joy Joy Joy
Като се замислих, добре е да си вържем червен ластик  Peace и така ще се получи 2 в 1  Hug

Heart EyesМоята любима техника: използвай метода на ластика, за да изчистиш ума си, така че да можеш да се фокусираш само върху добрата страна на нещата. Сложи ластика на китката си. Всеки път, когато негативна източваща енергията мисъл се появи в главата ти, изтрий я с дръпване на ластика. Със силата на навика, мозъкът ще асоциира болката с негативното мислене и скоро ще имаш силно позитивни мисли.  

Последна редакция: сб, 12 дек 2009, 00:41 от lenny_pld

# 493
Здравейте, момичета Simple Smile

Четох, че сте писали за Гал Сасон и реших да ви напиша едни негови думи, които аз всяка сутрин си казвам (от една година насам), за да имам ведър ден!

Днес ще бъде много хубав ден!
Всичко ще протича без усилия!
Ще се срещам с интересни хора, които ще ми се усмихват!
Ще съм здрава и ще успявам!
Вълнувам се от живота!

И аз нося червен конец (по-точно ластик), тъй като конецът много бързо се късаше. lenny_pld, много ми хареса твоята техника с ластика   bouquet

# 494
lenny_pld това с ластика точно днес си мислех ако го сложа как ще ми е стане цялата ръка синя и ще ме питат всички опит за самоубийство ли съм правила  Laughing Laughing Макар че то отрицателните мисли са си баш нещо подобно  Peace  Иначе е добра идея 2:1  Hug

Ягодов сладкиш  заради думие на Сасон ли сложи червеното ластиче ?
Хубава мантра си имаш  Hug Само се чудя за това бъдеще време ...

Общи условия

Активация на акаунт