подсъзнанието може всичко 19

• 82 317
  • 712
  •   1
Отговори
# 510
Да, много интересни неща говори Гал Сасон, само дето половината не са верни  Joy Я помислете малко. Негативната енергия може да влиза отвсякъде. Кой е казал, че само от лявата страна - и то моля ви се през чакрата на дланта, както твърди той. Дрън-дрън Wink Червеният конец може и да ви предпази, ако безкрайно вярвате в него. Сергей Станишев дали го предпази, като го носеше непрекъснато  Joy Ако червеният конец вършеше толкова работа и ако "дяволът" бягаше от тамян и чесън, нямаше да има толкова нещастни хора по Земята. Виж, ако конецът е направен като талисман и му е "наговорено" за какво да служи, тогава може и да има нещо вярно в това да пази. Но иначе - нтц. Не приемайте нещо за чиста монета само защото ви изглежда интересно.

eldivine, и преди да прочета във форума за червения конец, една позната ми обясни за чакрата на лявата ръка, че оттам се приема енергия, а през дясната се предава. Преди да ми го каже, държах в ръката си един зареден полускъпоценен камък и необяснимо защо винаги го хващах с лявата ръка. В тази връзка я запитах защо точно лявата ръка и тя тогава обясни за чакрите. Та не разбирам защо толкова убедено твърдиш, че това не е вярно. Да вярно е че пробив в аурата може да стане от всякъде. Но има места в тялото, които са много по подвластни на такъв пробив. Примерно трета чакра е свързана с енергийния вампиризъм. Колкото пъти някой ме е смукал, все през трета чакра е ставало. Та не бих се изненадала и чакрата на лявата ръка да е едно такова място. Някак нормално звучи да има места в тялото, които е добре да се пазят повече, както има и акупунктурни точки, които са важни само че с други цели.

Но съм съгласна, че има и елемент на вяра във всичко, което се прави. Както Дани Аврамова казва "Енергията следва мисълта".

eldvine, когато прочетох горецитирания ти пост, вътрешно не се съгласих с него. прощавай, пиша само за да уточня, че все повече се водя от интуицията си, а не от сляпа вяра на неща, които са ми интересни.
за рейки -  когато ме инициираха едно от нещата, които чувствах първите дни и особено до 21 ден е една топла топка в средата на дясната длан. И все още го чувствам, но по-слабо. Все пак мисля, че при рейки не отдаваш своята енергия, а си просто един проводник на небесната, ако добре съм разбрала, а може и да не съм  newsm78 - поправете ме ако е така. Нямам претенции, че разбирам , просто разсъждавам. Thinking

sv_harmony, съгласна съм с твоите думи напълно!   bouquet

Десс, благодаря за притчата.  Hug Много навреме ми дойде.  Един човек се опитва да се преборва с мен, а аз му пращам любов и му благодаря! Grinning

# 511
darena и аз мисля, че е по-добре по-интуитивно да се подхожда  Peace Има толкова много информация, книги и автори и учения, че ако човек вземе да се съобразява с абсолютно всички (което е невъзможно де) ще се загуби в морето от информация ....

Както е казал Дънов, ако истината е центъра на едно колело от велосипед, то всяка спица води до там  Peace

Desss, прочитайки тази притча, се сетих за статистиката (официалната), че хората, които носят оръжие в себе си, много по-често стават жертва на нападения и пострадват повече...

Merilyn_33  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

eldivine защо Серго да не е бил предпазен от червения конец ? Не знаем какво е щяло да му се случи, ако не го е носел нали  Peace

barbarona - темата определено е много интересна за вътрешните ни спирачки или начините да се самосаботираме ..... струва ми се, че ми е попадала в други книги .... В Спиралата няма ли я ?

Lenny_pld, Dani - за какво става дума във филма, как ви въздейства (игрален ли е или от типа на "Тайната")
А Бат Бойко е над Вселенските закони Simple Smile Виж за него наистина не знам защо го носи  hahaha hahaha

# 512
Момичета, някой чел ли е книгата "Ключът. Липсващата тайна за привличане на всичко желано" на Джо Витале, защото тези дни разглеждах и ми направи голямо впечатление. Ако някоя от вас я е чела и има впечатления нека да сподели заслужава ли си .
Да, чела съм книгата. Много е полезна и отговаря на много въпроси!Има няколко хубави "Освобождаващи" техники и всеки може да си избере тази, която му пасва най-добре. Смятам да си купя и другите книги на автора. Peace

# 513
black-russian знаеш ли дали е качена книжката "Ключът. Липсващата тайна за привличане на всичко желано" на Джо Витале  в някой сайт  newsm78

за червения конец какво се прави когато се скъса , какво трябва да направим с него

# 514
  • Костинброд
Здравейте, момичета.
Днес си купих книгата "Селестинско пробуждане" , на нея пише и числото 4, да не би да има няколко тома? В книжарницата нямаше тази книга с друго число, не пишеше и том 4 а само 4

# 515
Пишело е 4, защото е част от поредицата на Джеймс Редфийлд, в която са "Селестинското пророчество", "Десетото откровение" и "Тайната на Шамбала"  Peace  Така ли изглежда:

Как си избра книгата, някой препоръча ли ти я или ти привлече погледа в книжарницата ?

# 516
# 517
  • Добрич
Здравейте момичета. Вече през седмицата съм доста ангажирана и оставям за почивните дни  удоволствието да се наслаждавам на информацията в темата. 

Искам да ви споделя една малка история. От Дядо Коледа дъщеря ми поиска подарък, който въобще не е скъп, но не можех да и намеря точно такъв, какъвто да и хареса. От около месец обикалях по магазините и Интернет сайтовете, но неуспешно. Дори закупих по каталог една играчка, която в последствие се оказа, че не е това, което търся. През цялото време обаче бях сигурна, че ще намеря желаната играчка преди да е дошъл празника в градината. Два пъти ходихме със съпруга ми и до Варна, но без резултат. В крайна сметка купихме друг подарък, който сме убедени, че ще се хареса на детето, но не е поръчката от писмото до Дядо Коледа. На другата сутрин се събудих по- рано от обикновено с ясната мисъл да посетя след работа един магазин в Добрич, в който вече бях ходила два пъти и ми бяха казали, че до сега не са получавали точно такава играчка. Отивам и какво мислите - точно каквото търся. Много съм доволна от развръзката.

Четох, че отново сте писали за захранването със светлина. Чудя се защо се приема, че захранването от Слънцето може да стане само през очите. Слънчевият спектър е с много широк диапазон и видимата светлина е само една малка част от него. Мисля си, че със същия успех можем да се захранваме и като усещаме топлината от светлинните лъчи по кожата си. Стига само да визуализираме това.

Благодаря на всички, които пишат и споделят тук. Действате ми много тонизиращо.

# 518
sv_harmony, убедена съм в това, което казвам, защото го практикувам и виждам какво става. Например като се подава рейки, енергията тече и през двете ръце - това значи ли, че аз като правя сеанс на някого и през лявата си ръка поемам неговата отрицателна енергия и червеният конец ще ме предпази? Защото при всички случаи има обмен на енергия. По тази логика би трябвало да съм поела негативизъм от всеки, на когото съм подавала енергия. Точно затова обясних, че може да се получи пробив на всяко едно място, а не само през лявата ръка. С останалото, което казваш за чакрите, просто потвърждаваш думите ми  Wink

"Енергията следва мисълта" не е патент на Дани Аврамова. Хихихи. А е вселенски закон  Hug

Е и аз практикувам рейки и ползвам две ръце, но при рейки се отдава енергия, а ние говорихме за приемане на енергия. Посоката има значение.  Peace  Примера с чакрите беше даден, за да покажа че има места на тялото през които такъв пробив е по-вероятно да стане - затова посочих трета чакра. Именно тя трябва да се пази най-много при среща с някой дърпащ енергия. А примера с камъните, който дадох е също споделено на базата на мой личен опит. Така че нека всеки вярва, в това което реши или в това, което е преживял. Поста ти ми звучеше доста крайно, така че реших да пиша, за да покажа и друга гледна точка. И аз мисля да си сложа червен конец както са направили други във форума не защото е мода, а защото помага по един или друг начин.

Аз не съм казала в поста си,че "Енергията следва мисълта" е патент на Дани Simple Smile Ясно ми е че е природен закон, но Дани го споменава доста често, затова реших да я цитирам.

Повече не искам да говоря по тази темата, защото се заформя в не много положителна посока и не ми допада.

По въпроса за книгата "Ключът" и на мен ми е интересно, ако някой може да сподели повече детайли. Надявах се да я намеря и в електронен вариант, ама явно я няма поне не и в spiralata. Между другото в spiralata има друга книга, която пак говори за ключ, но там фокуса е поставен върху създаване на ключ, посредством който човек може да навлиза по-лесно в алфа ниво и по този начин на си само внушава каквото си реши - в този дух беше. Чела съм я преди години.

А книгата "Селестинското пророчество" няма ли я също в spiralata?

# 519
  • Universe
    bouquet

Редфийлд, Джеймс - Селестинското пророчество 
Редфийлд, Джеймс - Десетото откровение 
Редфийлд, Джеймс - Тайната на Шамбала 
Редфийлд, Джеймс - Селестинското пробуждане 
Редфийлд, Джеймс - Джобен пътеводител към 9-те откровения 
Редфийлд, Джеймс - Бог и развиващата се вселена 

Всички ги има тук - http://www.spiralata.net/s.php?SearchType=1&find=%D0%E5%E4%F … C4%E6%E5%E9%EC%F1

Аз имам "Ключът" - не ме впечатли  Naughty Мисля, че за тази сума можех да направя по-добра книжна инвестиция  Mr. Green

Миленитка,   Heart Eyes - мислено му благодари и си вържи нов Peace

... и аз мисля, че е по-добре по-интуитивно да се подхожда  Peace Има толкова много информация, книги и автори и учения, че ако човек вземе да се съобразява с абсолютно всички (което е невъзможно де) ще се загуби в морето от информация ....

Това е и моето мнение , Ahim_sa  Hug

# 520
Вместо запис да ви пусна това ,може би сте го гледали,аз оня ден ги намерих Peace

http://www.youtube.com/watch?v=cDu_OYPm99c

# 521
black-russian знаеш ли дали е качена книжката "Ключът. Липсващата тайна за привличане на всичко желано" на Джо Витале  в някой сайт  newsm78

за червения конец какво се прави когато се скъса , какво трябва да направим с него
Не , никъде не я намерих  качена. Май я има само в книжен вариант. Има я навсякъде в книжарниците и мисля, че  по-добре е да си я има чвоек  като книга, за да му е винаги под ръка. Peace

# 522

Всички ги има тук - http://www.spiralata.net/s.php?SearchType=1&find=%D0%E5%E4%F … C4%E6%E5%E9%EC%F1

Аз имам "Ключът" - не ме впечатли  Naughty Мисля, че за тази сума можех да направя по-добра книжна инвестиция  Mr. Green

На мен ми хареса начина, по който е поднесена информацията в книгата.  Лесно смилаема е, без всякакви сложни философии. Простичко обяснява нещата и разкрива " ключа" към успеха в реализацията на мечтите.   Показва лесни методики, които ако се прилагат,  могат да променят тотално живота на човек. Показва, че всичко е постижимо и  възможно  и без медитации и други методи от източните философии.
В моменат свалям филма на Чопра  Peace

# 523
lenny_pld, тъкмо свалих филма и се наточих да го гледам и  се оказа, че езика , на който се говори/spanish,  май?/  Mr. Green  не го владея.   Tired

# 524
  • Universe
Намерих доста  книги на Джо Витале, но са на руски  - http://www.koob.ru/vitale_joe/ Hug

Била е качена и книгата "Ключът", но са я махнали по искане на издателството   Открих я на друго място - http://mirknig.com/knigi/nauchno_popularnoe/1181176125-klyuch-po … rityazheniya.html   Peace

Маргало,   bouquet аз съм фенка на Норбеков  Peace

lenny_pld, тъкмо свалих филма и се наточих да го гледам и  се оказа, че езика , на който се говори/spanish,  май?/  Mr. Green  не го владея.   Tired
newsm78 black-russian, Hug  а български владееш ли, защото е със БГ субтитри  hahaha hahaha hahaha
 Heart Eyes  Heart Eyes Heart Eyes

Имам питане: как четете книги на РС - на мен никак не ми е удобно  Crossing Arms

Последна редакция: нд, 13 дек 2009, 04:48 от lenny_pld

Общи условия

Активация на акаунт