подсъзнанието може всичко 19

• 82 443
  • 712
  •   1
Отговори
# 360
  • la Città Eterna
                                                                                                                                                                                                                            x-x-xаз също смятам,че не трябва да се отказваме когато ни се изпречи препятствие,но в същото време си мисля,дали то не е някакъв знак,че начинанието или по скоро резултата му не е най-подходящия за нас?

Аз по-скоро го възприемам като знак, че още не сме готови или че не сме достатъчно посветени на нещото, ами се разсейваме с какво ли не друго. Въпрос на гледна точка. Може и да е това, което казваш ти. Май всеки е изпитвал разочарование от сбъднати желания, не случайно казват "внимавай какво си пожелаваш"...

lenny_pld, благодаря!

Valyya , все едно говориш за мен - и аз с това се включих във форума преди известно време - как от около 7 години и половина в живота ми се случват както невероятно хубави неща, така и невероятно лоши, и все в огромни количества... Дори си мислех дали не е някаква магия, ама с тая тема не искам да досаждам повече, вече е изчерпана.

Наистина децата ни усещат нашите чувства. Това ми го казаха и психолози, при които водих дъщеря ми в България. Най-лошото е, че не помага да се преструваме пред тях, че всичко е наред. Това си има и хубава страна - би трябвало да ни мотивира да сме по-отговорни не само в поведението си, но дори в мислите и чувствата си. Съжалявам, че не съм си давала сметка за това по-рано и не съм спестила на дъщеричката си доста неприятни изживявания, на които съм се самоподлагала през годините, откакто е родена. И ме е срам да си призная, но дори и в момента, рядко се замислям, че когато съм депресирана или ядосана, или каквото там неприятно чувство позволявам да ме завладее с дни, се отразява и на нея... Пожелавам ти да намериш сили и мотивация по-бързо да се оправиш с кашите в емоционалния си свят, за да се подреди и материалния около теб! И да ти е по-спокойно и щастливо детенцето!

# 361
  • Добрич
Момичета, едва успявам от уикенд на уикенд да ви прочета. Много интересни теми сте разисквали...

...
Наистина децата ни усещат нашите чувства. Това ми го казаха и психолози, при които водих дъщеря ми в България....

С дъщеря ми посещаваме семейство хомеопати. Аз се лекувам при доктора, а нея лекуваме при лекарката. Установих, че на двете са ни определени еднакви конституционни лекарства. Действително с поведението си, с характера си и т.н. твърде силно влияем на децата си. Детето по доста неща прилича на мен, но явно и лекуващите ни хомеопати без да имат информация за двете ни са ни определили като един и същ тип.

# 362
Вчера водих един разговор с една позната койото искам да споделя тук. Тя е жена на 47 години и ми казва" аз никога няма да имам толкова пари или възможност да обиколя света"(примерно) Аз си знам моето минало, виждам моето настояще и от това изхождам какво ще бъде моето бъдеще. Има неща които ще направя в другия живот ... Аз никога..Аз никога..." това и бях думите...  Tired Аз и казвам , че лично за себе си думата никога не я приемам и за мен тя не съществува.. Никой незнае след 2-3 години какво ще му се случи и как ще му се обърне живота и наистина един ден може да обиколи света и да направи нещата, които наистина поиска... Отказваше да приеме. Каза ми, че като стана на нейните години , ще мисля по друг начин. Аз и казах, че ДА вероятно ще ми се промени мисленето, може би ще мисля като нея, но на този етап от живота аз думичката "никога" не я пиемам. Naughty Говорехме около час, тя се опитваше да ме убеди в едно, аз в друго... Понякога след такива разговори се чувствам недоразбрана и искам да ги продължа, но не го правя защото, пак няма да ме разберат......  Confused Аз казвам едно, а те все едно чуват друго. Мислят ме за непоправим оптимист или все едно живея в облаците... Аз знам за себе си, че както съм непоправим оптимист така съм и реалист... Незнам какво да правя май не трябва да водя такива разговори с всеки, ще ги пазя за себе си ...
Споделих ...олекна ми ..  Hug

# 363
Честит празник на всички именяци

Сбъдване на всички мечти и желания
     Hug

# 364
  • la Città Eterna
VIKI_I , права си в оптимизма си и продължавай все така. Остави жената на нейната си философия - няма смисъл да опитваш. Ако тя сама не поиска да се промени, ти няма как да го направиш насила с нея. Винаги има надежда и за нея, а ако не - тя си го е казала - в следващия й живот. И аз някога разсъждавах като нея, но след последните години на дълбоки, непредвидими и неочаквани промени, безкрайно драстични и абсурдни, вече вярвам, че всичко е възможно, въпрос на време е. Не се знае дали след време няма точно тя да мисли като теб и да те уверява как всичко е възможно, може пък живота да я завърти в друга посока и тя да се промени, знае ли човек?! Не го мисли и не се занимавай с нея, като му дойде времето, ако дойде, тя сама ще повдигне въпроса. Ако не, потърси други теми за разговор или други хора, с които да си прекарваш времето по-приятно и полезно   bouquet

# 365
VIKI_I , права си в оптимизма си и продължавай все така. Остави жената на нейната си философия - няма смисъл да опитваш. Ако тя сама не поиска да се промени, ти няма как да го направиш насила с нея. Винаги има надежда и за нея, а ако не - тя си го е казала - в следващия й живот. И аз някога разсъждавах като нея, но след последните години на дълбоки, непредвидими и неочаквани промени, безкрайно драстични и абсурдни, вече вярвам, че всичко е възможно, въпрос на време е. Не се знае дали след време няма точно тя да мисли като теб и да те уверява как всичко е възможно, може пък живота да я завърти в друга посока и тя да се промени, знае ли човек?! Не го мисли и не се занимавай с нея, като му дойде времето, ако дойде, тя сама ще повдигне въпроса. Ако не, потърси други теми за разговор или други хора, с които да си прекарваш времето по-приятно и полезно   bouquet

Много точно казано... Благодаря ти..  bouquet Затова пиша в тази тема ,където има хора които разбират това което искам да кажа и това което правя    Благодаря, че ви има  Hug

# 366
VIKI_I много правилно си казала
ти си й показала че има и друг път в живота много по-хубав  ,а самата тя е свободна да решава дали да го приеме или не .Аз лично преди години имах приятелки които мислеха по същи начин като твоята позната но в един момент (а аз бях като теб с разлини мисли и оптимист че от всяка ситуация човек може да намери хубавото и да преодолява всяко изпитание и най-важното да се бори да осъществи мечтите си) си казах че колкото и да се опитвам да им " наливам " само позивитивизъм толкова повече те ме мислеха за едно дете ,което не е пораснало и  живее в някакъв измислен свят ,защото смятаха че никога не могат да имат нещата  за  които  си мечтаят .Аз се отдръпнах от тях и разбира се ги оставих да си живеят техния си живот,така както намерят за добре .Намерих  си други приятелки които мислят като мен -винаги са засмяни ,позитивни и човек може да научи много хубави и полезни неща .

Последна редакция: нд, 06 дек 2009, 13:13 от Миленитка

# 367
Здравейте мили момичета ,бих искала и аз да се присъединя към вас .От вашата тема лъха толкова много топлина и всичките сте невероятни мили и добронамерени. newsm51
Искам да споделя нещо с вас след като прочетох поста на   VIKI_I  от днес
От всичките ми приятелки които имам само аз не съм омъжена (зная че това ще стане съвсем скоро Praynig просто имам такова усещане) и една от приятелките (от половин година съм се дистанцирала от нея ) ми беше казала да не мечтая много за това как ще представлява моята сватба с каква рокля ще бъда ,какъв ще ми бъде букета, как ще бъде всичко аранжирано и т.н. и т.н. ,защото тя преди години имала една позната която си казвала така ще съм на сватбата такава ще ми е роклята но в крайна сметка сватбата била точно обратно на това както тя си я прдставяла и мечтала ,забременяла и набързо били подписали.
Не мога да си отговоряла на това нещо хем си е мечтала за нещо хубаво хем пък в същоия момент е получила точно това което дори и не и е минало през ума.
Благодаря ви много Hug  bouquet

# 368
х-х-х, точно така е- и аз се чувствам виновна пред детето си. Добре, че те са ни слънчица и ни прощават, макар и несъзнателно всичко...което разбира се, не означава, че трябва да се злоупотребява.
Опитвам се да съм позитивно настроена, но от време на време се пораждат в мен много съмнения- дали ще успея да се справя, дали го правя добре- относно пътят и целта- не се и съмнявам, че съм на правилен път- ИСКАМ и ТРЯБВА да се променя! И най-вече да си оправя емоционалните и здравословни проблеми- всичко материално е на заден план!
Вие как се справяте със съмненията си..как разбирате дали се получава?
VIKI_I Намерих  си други приятелки които мислят като мен -винаги са засмяни ,позитивни и човек може да научи много хубави и полезни неща .

Много хубаво казано Hug..пожелавам на всеки такива приятели!

Капи, мисля, че много важна настройката- трябва да вярваш в това! И  ще срещнеш човекът за теб, точно, когато най-малко очакваш! Hug

# 369
Вчера бях на книжния базар и си купих много хубави книжки
взех си една тетрадка на Кехоу за упражнения започнах да я чета  разбира се да пиша в нея ,от самия щанд ми дадоха разделителче за книга и на него беше написано това

Семинар на Джон Кехоу в България 24-25 април 2010г

със сигурност семинара ще бъде много хубав

# 370
Страшно благодаря на всички ви за милите пожелания!  Hug

Darena, много се радвам че ти е харесала статията. Аз също се чудих дали не е проблем за златото, особено при монетите, тъй като те обикновено минават през повече ръце от бижутата. Може би златото би се пречистило енергийно с морска сол. Нали действа за камъни, и дори за цели къщи. Но това е само мое предположение.  Wink Ако намеря нещо по въпроса ще ти пиша непременно.  bouquet

# 371
Здравейте отново на всички,
започнах да чета темите отначало,защото не искам да пропусна нищо, от това което сте написали.
Преди време в темата бях писала за енергийния вампиризъм. За съжаление при мен се среща явлението семеен вампиризъм.Съветите,които получих тогава бяха много ценни и наистина имаше ефект  за определено време. Тъкмо си мислех, че проблемът е решен и повече от месец нещата бяха добре, и отново започнаха същите проблеми,въпреки че използвах същите методи.Не знам къде греша. Досега животът ми се е въртял вечно около тези проблеми, и сякаш няма изход от ситуацията.Не ми се иска целият ми живот да премине в очакване на нещо по-добро, а всъщност да се въртя в кръг непрекъснато. В момента съм в невероятна безизходица.Всичко, в което съм вярвала направо се срива пред мен.Не знам накъде да се насоча в мислите и действията си. Опитах и с прошка, дори в момента не изпитвам никакви лоши чувства към тези хора, нищо лошо не им желая.Единственото което искам е да ме оставят на спокойствие, за да мога да живея моя си живот.А така усещам,че животът ми се изплъзва и вечно зависи от тях, колкото и да се опитвам да взема нещата в свои ръце.
Има ли някой от вас,който да е успял трайно да се справи с проблема със семейния вампиризъм?
Надявам се да открия начина най-после, дори вече не използвам думата "вярвам", защото допреди една семица или няколко дена наистина вярвах.А в момента не вярвам на нищо, не вярвам в нищо, не знам в какво да вярвам,след като ми се струпват такива кошмарни неща, въпреки огромните усилия, които полагам........

Последна редакция: нд, 06 дек 2009, 20:31 от isskrata

# 372
Имам с какво да се похваля.От 6м. страдам от радикулит,болките в краката бяха непоносими,изпих куп скъпи лекарства.Напредъка беше минимален.Откакто ви открих преди два месеца започнах да променям мисленето си,вечер заспивайки си повтарях "Имам здрави крака",представях си болестта като лавина,която изтича от мен.И чудото стана-от няколко дни нямам болки,остана само малко тръпнене,с което знам,че ще се справя.Благодаря ви момичета!!!Вече се виждам танцуваща на новогодишния купон!!!
 Обзело ме е вдъхновение да пиша утвърждения.Искам да попитам за метода 21/21-само едно утвърждение ли се пише или може 2 или 3?
 Още веднъж едно голямо Благодаря.Бъдете щастливи!!!

# 373
lina   smile3501
Хубава и успешна седмица ви пожелавам мили момичета  bouquet Flowers Sunflower

# 374
 Момичета, имам нужда от вашето мнение. От доста време преобладаващите чуства, които изпитвам, когато съм в къщи, са тъга, обида, разочарование, умора и т.н. У нас е разхвърляно и май се очаква аз да върша всичко. А децата вече могат да помагат. Понякога го правят.  Мъжът ми не прави много неща, които би могъл. Бях отпуска. Но и аз нищо не свърших - е, учих с децата, излизах по задачи и т.н. Но има за пране, има и чисти дрехи за прибиране по гардероби, има........списъкът ми се струва безкраен. Често, в събота почвам да чистя, готвя и т.н., и към 12-13 часа откривам, че никой друг няма желание да работи. И ме хващат нервите. Чуствам се използвана. Люшкам се между мерака да оправя всичко и желанието да правя напук -да не пера, да не мия чинии, докато и другите не се включат.
 Имам дисхармония в надбъбречната жлеза, което е втората чакра. Днес много пъти си повтарях, че имам правото да кажа НЕ.
 Мъжът ми ,който днес буквално не стана от компа, вечерта ми заяви, че трябвало и кекс да направя.
 Дайте ми някакви идеи ,моля ви!

Общи условия

Активация на акаунт