Вярвате ли в бабешките методи за определяне пола на бебето

• 21 886
  • 182
  •   1
Отговори
# 90
по принцип вярвам, че добър акушер може да познае пола без ехограф, но на бабешки методи вяра нямам, а и при мен първия път не познаха, а за втория - 50:50 Simple Smile

# 91
  • Бургас
Хем вярвам хем не вярвам.
На мен преди ехографа ми гледаха с пръстен и ми познаха.

# 92
Не не вярвам .И двата пъти изглеждах еднакво-първото ми детенце е момиче,второто момче.

И аз така  Peace , само че първото ми е момченце , а второто момичеце  Simple Smile

# 93
Не, не вярвам. По- скоро се забавлявам с тях  Wink

# 94
Не, не вярвам. По- скоро се забавлявам с тях  Wink
И аз така. Спотед всички щеше да е момче, ама  се роди момиче Laughing

# 95
  • Бургас
Не ги знам тези бабешки методи.

Преди много години, се сещам, една моя позната забременя и започна да се разхубавява всеки изминал ден. По този повод, всички и казваха, че ще има момченце. Наистина имаше момченце. Това дали е бабешки метод?  Rolling Eyes Laughing

# 96
не не вярвам

# 97
Изобщо не вярвам.
Карах патологична бременност с малката и си пазех всякакви подробности за себе си,включително и пола,макар,че сума ти народ около мен умираше от любопитство.
Всички бяха убедени,че е момче,защото имах само корем и не бях напълняла,кожата ми била чиста и още някакви такива щуротии са ми казвали,а ето,че си имам момиченце Heart Eyes

# 98
Абсолютно не вярвам.Това са пълни глупости.

# 99
Твърдо не  Grinning

# 100
не,но познаха Mr. Green Stop Party

# 101
Не вярвам,но познаха казаха ми че ще е момиче преди ехографа.

# 102
  • Sofia
Привет отново. Всички ми казваха, че ще е момче. На 3Д ми казаха момче. По японска таблица излезе момиче.

Накрая се роди момченце.

# 103
Аз не вярвам  в никакви такива методи за познаване  на пола.
Ако познаят е било чисто и просто вероятността 50/50

# 104
 Може да се каже да WinkБях на гости на баба ми на село бременна във втори месец.Седнах без да искам върху метлата на двора Laughingи тя ми каза,че ще си имам момче Mr. GreenЕ позна жената  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт