ЮНСКИ юначета. Тема № 96.

• 19 122
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте! Току що се завръщам от магазин JUMBO - Пловдив и искам да споделя, че не съм кой знае колко очарована от него...само големите очаквания за него....много разхвърлян....никакви табели за ориентир, абе пълна бъркотия и най-вече пълно с китайски боклуци! Това е мое мнение само да отбележа Peace

# 451
Добро утро на всички Wink

Май аз съм най-ранобудна , но като се замисля почти не съм спала . Вчера бяхме на консултация и на Стефан му биха последния Пентаксим. До 18 часа му нямаше нищо и след това вдигна температура 38,5 . Цяла нощ се борихме да я свалим и някъде към 03 часа  беше ок , но вече към 06  пакя вдигна. Лошото е че почти не иска да яде и да пие течности. Много ми е притеснено...
Според вас колко време може да продължи температурата от ваксината ?

Мила, при нас продължи от четвъртък до неделя. Много се бях притеснила, още повече че една пишман педиатърка беше казала, че Ники е със свински грип. Грънци!  #Cussing out Свалихме температурата с Нурофен.

# 452
  • Пловдив
Здравейте  и от нас.
Ние днес се захранихме. Направих й пюре от картоф с кърма. Мисля, че добре се справи и си хапна. Ми мама такова хубаво пюре беше направила, че как няма да си хапне.  Embarassed Утре продължаваме. Аз ще следвам схемата за захранване на Нелито и разбира се ще се ръководя и по Марина.
И ние бяхме днес в Джамбо. Да съгласна съм че има Китайска стока, но мисля, че има и хубави и евтини неща. Аз купих термобокс/за съхранение на шишета/, сравнително поевтини от др магазини, един буркан пълен с дрънкулки на които Марина много се радва, и купички и паничка в които да й правя пюренца и да я храня. Дрехи не съм гледала, защото за сега нямаме нужда от нищо. Гледах и играчките на Фишър Прайс. Набелязах си няколко по-големи, ще избера някоя за коледен подарък на Слънчицето ми. А също така си купих и Коледни свещички. На мен магазина ми хареса-има доста работи.
yaya86 бързо оправяне на малкия.
Geraldine стискам палци всичко да е наред.

П.С. и друго щях да ви пиша, но забравих. Вчера й давах едно парче ябълка да си ближе, ми тя така се мръщеше, а днес картофа й хареса.  Grinning

Последна редакция: сб, 28 ное 2009, 18:34 от ninand

# 453
Здравейте,

От вчера Тео е официално захранен Simple Smile (преди седмица скришом си похапна салфетка)
Започнахме с морков и картоф. Така каза педиатърката. Ние с баща му нямаме алергии (аз имам една неустановена) и реших, че ще я послушам, пък и са слаби алергени и двете. Няма за сега никаква реакция и мисля, че много му хареса. Изяде 3 пълни лъжички с връх смесени с мляко и питаше за още. В началото започна да бръмчи с уста и май не му беше много ясно какво трябва да прави, но взех друга лъжичка и му показах как хапвам аз и той май се ориентира в обстановката. Днес изяде около 60 гр 4-5 пълни лъжички и определено искаше още, но реших че ще му дойде много.

Искрено се надявам да продължи да си похапва с такъв апетит.

Днес накупихме от Метро доста пюренца и наистина са намалени - 1,78 мисля, че бяха всички видове малки опаковки - 125 гр.

# 454
monka84, привет! Дай повече информация, за да те добавим на първа страничка.

Желая хубав, слънчев ден на всички!
       Аз се казвам Милица от Ямбол,а моето слънчице е Габриела,родена на 09.06.2009.Не успявам да си сложа снимка,ако успея ще я видите newsm53

# 455
Честито на захранените бебоци!
 Hug
Днес си направихме една дълга разходка пеша цялото семейство - от Борово, Южен парк, НДК градинка, книжарница Хеликон - моят втори дом Simple Smile и на трамвай 7 у дома. Супер беше. А сега гледам, че вали...
Това са любимите лъжици на Велинчо:
http://mal4o.com/product_info.php/products_id/1324
И една, която не мога да открия.
Ето я:
http://www.chicco.bg/
На заглавната страница, една от сменящите се картини в горната половина на страницата /оранжева е там/.
Голяма любов му е тази втората Simple Smile Като я види, целият подскача на стола Simple Smile
А храната слагам и смесвам в контейнерчетата на Нъби:
http://family-bg.com/prX_1379.htm

Последна редакция: сб, 28 ное 2009, 20:52 от ayas

# 456
Спирането на кърмата , при мен имаше хиперлактация и пих достинекс и след това бромокриптин , но от бромокриптина се чувствах страшно зле и го спрях , но кърмата ми беше намаляла вече почти до нула и го спрях спокойно . Чувствах се като "парцал " след бромокриптина , нямах сили за нищо , имах болнав вид , абе ужасен беше този ми период  Tired

# 457
Сватя и аз се интересувам за бънджи?Някой има ли -да сподели Simple Smile

# 458
Geraldine -желая ти да имаш късмет да се оправиш.
 Marieta_M пробвай с печена ябълка,много е по вкусна.Ако държиш на ябълка.Печеш докато се разкашка и разбиваш с пасатора.
Ние също ядем от скоро пюре,но като е по- рядко по го хапваме.
 Simple Smile

# 459
Мацки аз искам да попитам нещо  newsm78 имам някакъв спомен, че през бременността май не можеше да ядем пастет, не разбрах защо....но въпроса ми е сега като кърмя мога ли да ям, че много го обичам ??? Crazy

# 460
Здравейте, отдавана не съм писала.
Захраних малкият,  от понеделник ще му дам и месо /пуешко/. Аз си имам 2 бебета вече - каката се прави на бебе и направо ме побърква Mr. Green

Да ви разкажа много се впечатлих - една майка от квартала с бебе колкото моето му дала пълнени чушки и то яло,  не е повръщало изобщо  #Crazy Също така му дава и салам, бисквити. Бебето не иска да яде пюрета а да дъвче.
Тя е интелигентна жена,  преподавател във висше училище. Голямото си момче захранила на 7м от тавата с пиле с ориз.

Харесах си стол за хранене Chipolino Grand Comfort.

Последна редакция: нд, 29 ное 2009, 10:29 от *Слънчице*

# 461
Мацки аз искам да попитам нещо  newsm78 имам някакъв спомен, че през бременността май не можеше да ядем пастет, не разбрах защо....но въпроса ми е сега като кърмя мога ли да ям, че много го обичам ??? Crazy

а в никакъв случай не яж
ще предадеш на детето през кърмата свински грип

Joy Joy Joy

# 462
Ей, Нелиииии newsm03

# 463
Здравейте,благодаря за отговорите за спиране на кърмата.
Сега съм решила да я намаля по естествен начин и когато доооста намалее,ще пия 3,4 бромокриптина.
Дори смятам да не цедя,а само да кърмя по рядко.

Днес лекарката идва Емануела е 7600кг,66см.
Ваксината хепатит я прие много добре,не плака,не е имала странични действия.

Утре започвам захранване с жълтък,а след 10-тина дни и с местно пюре Peace

Бънджи и ние ще подаряваме на Ема за Коледа,но не сме се спрели на модел още.Най вероятно ще е от висящите на вратата.

За майките от Варна,който имам възможност да се присъедини
http://www.varnamama.org/index.php?option=com_content&task=v … =25&Itemid=29

В Пикадили има страхотни Коледни комплекти за момиченце-рокля и шапка,бебешки и с апо 7лв

# 464
Здравейте,  Hug
Не съм се появявала от сто години, но днес имах шанс да се позавъртя тук и веднага го правя. Доста ми липсва бебешкия контакт, но за жалост времето все не ми достига да се отбивам по-често.
От месец се върнах на работа и съм вече тотално в джаза  Crazy. Емчето си е супер, обаче момчетата ми изпиват силите.
Очакваме всеки момент да пробие първото зъбче и за моя изненада не е стандарното зъбче, а втори долу в дясно  ooooh!. Захраних я на 5 месеца с картоф и кърма, и вече яде основните зеленчуци - кртоф, морков, спанак, целина, тиква, тиквичка; яде вече и оризова безмлечна каша, а от няколко дни и пюре от ябълка или круша. До тук успяваме да й ги готвим и съм много щастлива. Исках една идея по-късно да я захраня, но побързах заради работата, защото държах да си е на кърма, а щеше да ми е невъзможно да изцеждам толкова много. За щастие още си я кърмя  Heart Eyes. Спирам да пиша, че става дълго - днао скоро пак да мога.

Yaya, четох, че се борите с висока температура - може ли да е и от зъбки? Бобо няколко пъти така е вдигал - държеше го по няколко дни, но пък Панадол помагаше и веднага я сваляше.

Общи условия

Активация на акаунт