Ирак и Ориента, който не познавате: за майки, бащи, деца и всички любознателни !

• 47 863
  • 722
  •   1
Отговори
# 150
Не си прекалила с историята,вси4ки тук както виждам оби4ат история.Така 4е дерзай Хадил-Шехерезада

# 151
  • София
И аз мисля като Криси.
Пък ако имаш и информация как се развива Ирак в днешно време и от това няма да се откажа да прочета.

# 152
Хадилче, грешиш! Продалжавай! На всички ни е много интересно!  bouquet
Присъединявам се към въпроса на Дядо Хаджия.

# 153
Хадил,имам въпрос-какво разбира арабина под понятието НАДЕЖДА?До къде се простира и за какво?

# 154
  • In a surreal moment!
Хадил - зима е , нощите са дълги, приказките са безценни...продължавай , не бой се , публика има !
Моето любопитство обхваща повече хората, ежедневието им , бита ...да не се повтарям , но чета всичко ...и съм търпелива

В неделя вечер с мъжо сме в София , ще направим някой последни изследвания в клиника "Надежда" при д-р Стаменов и ще подадем документи във фонда за финансиране. Дано свършим да ден ...два...Пак бързаме...няма да се класирам за среща - съжалявам...а така ми се иска...дано следващия път...пролетта , когато ми излезе решението

# 155
  • Varna
ТАЙФАТА Hug
Де зачезнахте бе newsm78
Хайде на Иракския обяд И чайче тоже от там Сложих, чайче, защото нинам Embarassed какво пият братята Иракчани а и от уважение към ХадилчИ, че тя обича Hug
Спорен и усмихнат ден, пълен със положителни емоции е една голяма

# 156
 Привет и от мен,
Хадилbouquet много хубаво разказваш,нямам много време за писане ,но когато имам възможност чета с интерес.
Делта,мерси за обяда.Барянито ти е страхотно...,а и с чайчето си уцелила,защото в Ирак пият предимно чай-в промишлени количества.
Миг,успех при доктора.
На всички  Hug

# 157
Благодаря за обяда Делтичка! Мнооого вкусен!  chef  bouquet Аз така и не се научих да пия чай. И кафе не пия.. то май само на вода карам от течностите.
Хайде Хадилчееее, идвай си тука в темичката да ни задоволиш жаждата за знания!

# 158
  • Varna
mmm3 Hug
Така и аз предположих, за чайчето, че източните народи много уважават тази напитка. Ама си викам, тези хора може и други напитки да консумират за които аз незнам. Така, че заложих на сигурно на чайчето. Обичам и чай и кафенце.  Мъжо беше донесъл един чай от Цейлон и аз щастлива ще пия чай направо от там. И го запарвам аз и чакам със щастливо святкащи очи. Ама аз като незнам, че този чай по хард и от кафееее. Обичам аз кафе ама по малко. А този цейлонски чай направо ти разблъсква сърцето, имаш чувството, че го чуваш как тупка. След това многоооо внимателно съм си приготвяла от специално този чай.
Ето тука ви поднасям, нормален Цейлонски чай а не като оня дето щеше да убие и слон...
  А аз ще се приготвям сега за тренировки и ще тръгвам след малко Wink

# 159
  • Varna
Браво на вас беее, сама ще си говоря така лииииииииии #2gunfire

# 160
  • София
Аз пък да попитам какви чайове пият в арабско. В Тунис пих от мента с кедрови ядки ама явно и нещо друго му турят, че изглеждаше много странен един такъв като мазен.

Като ходихме пък на гости демек при берберите домакинята ни черпи с арабски хляб и мед разтворен със зехтин.

Делта ти пък какво си се разбунтувала ся ... ми ората чат пат стават от компютъра бе. Simple Smile

# 161
  • Varna
ДЕДЕ-
аз сЪ бунтувам винагиж. Бунтовница съм си Smile Отивам да сЪ бунтувам на друго място сигЪ...да не досаждам тука тогава...

# 162
ДЕДЕ-
аз сЪ бунтувам винагиж. Бунтовница съм си Smile Отивам да сЪ бунтувам на друго място сигЪ...да не досаждам тука тогава...

"0 Потребители и 0 Гости преглежда(т) тази тема."
На кого досаждаш, че нещо се обърках newsm78

Как не видях по-рано, че си търсиш компания за хортуване, аз си скучая сама по нощите и се чудя вече какво да правя Simple Smile

И за да не излезе, че само спамя темата, да ви се похваля, че вчера си бях у дома (разбирайте София), изчистих си, подредих си и в неделя, живот и здраве, се пренасяме с децата Party

# 163
привет на всички - аз имам още една нощна смяна тази вечер, а и съм малко болна. за сметка на това си взех колоквиума по неврология и този уикенд ще ви се реванширам. знам, че ще ми простите и затова ще ви се отплатя с дъъъъъъълги постове (ще ги деля на абзаци - спокойно !)   Heart Eyes

# 164
  • София
Хадил първо честито за изпита - лично аз не съм се съмнявал в теб.

После спокойно, ние не бързаме за никъде, така че ще почакаме и ще те четем с интерес.

И моля те ако имаш информация за съвремието на Ирак, за това какво мислят и какво искат хората там, ще ми бъде много интересно да прочета.

Общи условия

Активация на акаунт