Шоколадов кекс "Панадолко".За любители на сиропирани сладкиши.

  • 30 889
  • 125
  •   1
Отговори
# 15
  • на пистата
  • Мнения: 6 375
  Как така ти се е залепил за формата?Беше ли намазнена и набрашнена?
  И като ти се залепи за формата, отрази ли му се на вкуса? Rolling Eyes
ами...половината остана във формата,да намазах я и я обрашних,но защо така не знам.отрази се на вкуса и то много,подтикли се а аз така не обичам Wink днес пак нищо не стана #Cussing outне знам какво не правя както хората,иначе съм царица на кексовете,досега нямам несполучлив

# 16
  • Мнения: 7 433
   Shocked Shocked Shocked
   Ще се гръмна направо! smile3538 ДА проваля царицата на кексове! #Crazy
   А днес какво не ти се е получило?Същия проблем ли възникна?

# 17
  • на пистата
  • Мнения: 6 375
   Shocked Shocked Shocked
   Ще се гръмна направо! smile3538 ДА проваля царицата на кексове! #Crazy
   А днес какво не ти се е получило?Същия проблем ли възникна?
същото стана даже и със силиконовата форма.утре ще пробвам пак,не се отказвам Laughingдаже ще ида друга форма да си купя.не знам какво не става,ще се гръма направо.направила съм сигурно 50 различни кекса вече и все стават,само този неще,ама моите мъже и така го харесват.просто не става пухкав а подтиклен,ти топъл ли го дупчиш...

# 18
  • Мнения: 7 433
  Дупча го топъл,да. Peace
  Когато е напоен със сироп ,консистенцията му малко напомня "скаличка".Ако това случайно е тиклаво за теб......Значи,ти съветвам да се обърнеш към друг сладкиш. Simple Smile ШОколадово-бананов кекс ,например.

# 19
  • Мнения: 1 558
...Реших да представя рецептата на по-широка аудитория. Grinning

Истинско шоколадово разкошество! .....

Току-що открих тази рецепта - мерси, че я сподели с нас.
Още днес ще го изпробвам, но мисля да сложа олио вместо масло.

# 20
  • Мнения: 360
Страхотен,уникален и превъзходен е този кекс.Получи ми се от първия път и всеки следващ ми е по-вкусен и по-вкусен.
Селма благодаря ти ,че си споделила тази радост с нас  bouquet
Ето го и от вчера.

# 21
  • Мнения: 7 433
  Благодаря и на теб,Алхимика! Hug
  Чудесна снимка! Grinning
 
 

# 22
  • на пистата
  • Мнения: 6 375
и при мен днес се получи,взех си нова форма и стана,макар,че на старата нищо и нямаше нито на силиконовата.но както и дае,важното е,че стана Laughing

# 23
  • Мнения: 7 433
   Ура!Супер! newsm44 newsm44 newsm44

# 24
# 25
  • Мнения: 360
и при мен днес се получи,взех си нова форма и стана,макар,че на старата нищо и нямаше нито на силиконовата.но както и дае,важното е,че стана Laughing
Е как се е зарадвала Селма Laughing браво Hug

# 26
  • Мнения: 7 433
    Blush Все-пак се чувствам отговорна за рецептите,които публикувам.И много се вслушвам в отзивите за тях. bowuu
    И ,разбира се,се радвам от сърце,когато са положителни! Hug

# 27
  • Gone with the wind
  • Мнения: 772

Това да го разбирам като 5 чаши, или 1/5    Embarassed
В единият случай ми се струва много, във втория - малко

# 28
  • Видин
  • Мнения: 4 991
Според мен 1/2 чаша  Peace Ама дали е така....

# 29
  • Мнения: 22 867

Това да го разбирам като 5 чаши, или 1/5    Embarassed
В единият случай ми се струва много, във втория - малко

 1.5 ч.ч. брашно  е една чаша и половина.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт