Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Може ли да заменя маслото с олио в рецептата за кекс?
Как да избегна залепването на кекса за формата по време на печене?
Какво да правя, ако кексът ми стане тиквав и подтиклен?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Може ли да заменя маслото с олио в рецептата за кекс?
-
Как да избегна залепването на кекса за формата по време на печене?
-
Какво да правя, ако кексът ми стане тиквав и подтиклен?
Ако кексът стане тиквав и подтиклен, това може да се дължи на недостатъчно изпечена смес. Препоръчително е да удължите времето за печене и да проверите състоянието му с клечка за зъби. Също така е важно да се уверите, че използвате правилните количества от всички съставки и следвате точно стъпките в рецептата.
-
Мога ли да направя кекс без ванилия и ром?
-
Как да кача снимка във форум?