Шоколадов кекс "Панадолко".За любители на сиропирани сладкиши.

• 31 383
  • 125
  •   1
Отговори
# 90
  Не знам,какво да кажа.Явно не си имала късмет онзи ден.  Laughing За първи път чувам да се получава така.  33uu

# 91
Отдавна съм мераклисала този кекс,и най-после вчера го направих.Стана страхотен но аз направих една глупост.Свършила ми ванилията и имах някаква есенция и без да се замисля я сложих.А тя има вкус на костилки от бадеми и моите животинки не бяха доволни,но не им попречи да го излапат.ето го:

Благодаря за рецептата

# 92
  Ех тая бадемова есенция! Tired Трябва да я забраня за моите рецепти! Mr. Green Laughing
  Благодаря за снимките! Hug  bouquet

# 93
Здравейте  Hug

И аз днес направих кекса, само че без банан и орехи, получи се много добре , всички в къщи го харесаха  Simple Smile

Благодаря за рецептата         bouquet

# 94
Здравейте , използвах част от рецептата,но направих лека интерпретация на сладкиша

Сложих следните продукти:
  3 яйца
   1 ч.ч. захар
   150 г маргарин (или масло,което,обаче, трябва да разтопите предварително)
   1 ч.ч. прясно мляко
   1 ванилия
   1 пакетче бакпулвер (сода+лимонтозу)
   2-3 шепи много едро смлени (или по-скоро нарязани) орехи   
   1/2 ч.ч. какао на прах
   1.5 ч.ч. брашно

Изсипах сместа в намазнени и набрашнени алуминиеви формички за мини-кексчета  и вътре мушнах по едно парченце млечен шоколад.
Като ги изпекох ги понадупчих с клечка за зъби и после ги полях с разтопен в микровълновата млечен шоколад с мъничко мляко

Отгоре поръсих с разноцветни кокосови стърготини.
Станаха страхотни!Нещо като мъфини.

Ето го резултата:

Благодаря за идеята!  Hug  chef

# 95
Леле как съм пропуснала тази вкусотия  Hug Определено ще се пробва .

# 96
  • велико търново
Само да споделя ,че правя редовно кекса и е много хубав.А за велик ден го изпекох в малките формички за мъфини и станаха страхотни бухнаха .Отново благодаря за рецептата на авторката  bouquet

# 97
  Браво,YSMIV4ICAHug
  Интересно ми е,как ли е,когато е на мъфини?Никога не съм ги правила.... Rolling Eyes

# 98
Днес направих сладкиша - каня се от 2 месеца и най-накрая се реших
Стана стрррррррахотен.....БЛАГОДАРЯ ЗА РЕЦЕПТАТА

# 99
  Чудесно,RENI 125!Много се радвам!  Hug

# 100
И аз да благодаря на Селма за страхотният сладкиш.Правила съм го вече около 10 пъти и винаги го изяждаме за отрицателно време.Разпространих го на всички приятелки  и майка ми също го прави и всички са очаровани от рецептата.
Още веднъж благодаря!  bouquet

# 101
  Страхотно,babylove!
  И при нас се получава същото,когато го правя!Изчезва за минути.  Crazy Laughing

Може би,рецептата му на пръв поглед изглежда по-дълга и връткава,но е факт ,че няма нищо трудно в изпълнението й!  Simple Smile А и резултата винаги е супер сполучлив!  Party

# 102
Да така изглежда рецептата-аз поради тази причина няколко пъти го прескачах Embarassed,но след като започнах да го правя установих че става много лесно!И наистина нямам фалове с него-винаги става и винаги се изяжда аламинут!

# 103
И аз го пробвах кекса, но с малки промени в него - не съм слагала какао(добавих брашно вместо), портокалови корички (вместо банан) и в една част сложих нарязани на ситно орехи и кокосови стърготини. Сиропа го сложих целия без да го завирам втори път и поръсих с орехи и кокос. Simple Smile Стана много хубав, страхотно ми се надигна (последният кекс не ми се надигна и затова съм много очарована сега)Wink Мерси за рецептата пак ще я правя  bouquet  chef

# 104
  • София
И аз го направих! Много е ефектен и лесен, но за моя вкус носи още поне половин 4аша захар. Или може просто какаото ми да е по-гор4иво, ново ми е и още не съм се ориентирала колко е силно.

Общи условия

Активация на акаунт