Шоколадов кекс "Панадолко".За любители на сиропирани сладкиши.

• 31 383
  • 125
  •   1
Отговори
# 60
Za sega nemoga da se poxvalia s Panadolko....no si imam furna........ytre rani4ko 6te tvorq.......Nqmam tarpenie.....

# 61
  • Някъде на път....
Селма, отново изкушаваща рецепта! Ще се възползвам!  Hug Поздравления!   bouquet

# 62
Zdraveite edva dnes smognax za Panadolko.....Straxoten e.......Naistina mnogo 6okoladov i vskusen...Imam i snimki no neznam kak moga da gi ka4a.....Nqkoi da pomaga.........

# 63
milenita87,радвам се,че го направи и че ти хареса. Party
С качването на снимки.....Малко по-дълго трябва да се обяснява,за което нямам физическа възможност.
Виж ,дали в условията и правилата на форума няма такова обяснение. Simple Smile

# 64
# 65
Ох, и тука да се запиша, да не забравя за рецептата, но ще я пробвам като не съм на диета.
То да ми се чуди човек като съм режимна, какво търся тука... ooooh!

# 66
milenita87, ето така може да качиш снимка:

1. След като си напишете мнението, натиснете бутон „предварителен преглед”:
2. След това се отваря прозорец за редактиране и там натискате ето бутон с нарисувана картина на него (снимка):
Трябва да се появи „[ img ][ /img ]” в полето за писане
3. Качвате снимката на някой сайт. Отваряте снимката. С десен бутон на мишката натискате върху нея и избирате или „Copy Image Location” или ако няма такава опция, избирате Properties и там копирате целия адрес на снимката.
4. Поставяте адреса на снимката [ img ] тук [ /img ] , без да оставяте никакво растояние.
5. Вероятно снимката ще излезе много голяма, затова трябва да коригирате размера по следния начин:
[ img  width=350 ][ /img ]   (написаното с червено трябва да се добави, като се остави един интервал само между img  и  width) .
След това вече трябва да има снимка с правилен размер. Ако не се появи, проверете си интервалите.
Успех!

Ако не се оправиш, свали си този файл, на него е обяснено и с картинки
http://dox.bg/files/dw?a=30599bc2eb

Селма, извинявай, че пиша тук! Ако прецениш, изтрий поста, но не мога да и пратя на лични, защото е гост.

Последна редакция: пт, 05 фев 2010, 15:36 от Леля Ог

# 67
Селма, извинявай, че пиша тук! Ако прецениш, изтрий поста, но не мога да и пратя на лични, защото е гост.
  О,моля ти се!Даже ти благодаря! Hug
  Дано това свърши работа на Миленита. Simple Smile Дали обаче е наясно,че първо снимката тряба да е качена в интернет(радикал.ру,снимка.бг или другаде..) newsm78

# 68
  • пак там
Хвърлила съм му око от доста време Wink
Обаче кексове с масло нещо не ми стават Thinking Може ли да заменя с олио,?

Аз го направих с олио (започнах го вечерта и не ми се излизаше до магазина за масло), стана страшно вкусен.

Селма, благодаря за вкусната рецепта!  Hug

Снимка нямам, изядоха го преди да го направя. Даже не успя да изстине хубаво  Mr. Green

# 69
Снимка нямам, изядоха го преди да го направя. Даже не успя да изстине хубаво  Mr. Green
   Да. Laughing И у нас често така се получава. Wink

Какво количество олио си сложила?

# 70
  • пак там
Ами не посмях да сложа пълни 150 мл (колкото е маслото), някъде около 120 сложих - да не би да се разтече. Стана доста плътен, но пък може и да е от факта, че нямаше плодове. Следващият път ще пробвам със 150 мл. Въпреки всичко, кексът изчезна за около 20 минути  Mr. Green

# 71
Ето го и моят "Нурофенчо" много се хареса в къщи . Селма благодаря за рецептата.
http://hkirova.snimka.bg/other/moite-gozbi.111901.17290019

# 72
Ето го и моят "Нурофенчо"...............
   hahaha hahaha hahaha
    Hug

# 73
някой да го е правил без есенциите-че нямам в момента нито ромова нито ванилова-дали ще стан newsm78еи каква е тяхното предназначение-питам да знам ако не става без тях хич да не го почвам Tired

# 74
  • пак там
Ами в къщи не ги използваме много, така че аз сложих само една ванилия в кексовото тесто, други не съм слагала...

Общи условия

Активация на акаунт