Колкото сме по-красиви,МАЙчетата ще са по-щастливи. N8

• 21 535
  • 731
  •   1
Отговори
# 240
Здарвейте и от мен. Присъединявам се към чудесната тема. Всички които имат празник днес- да ни е честит!!!

# 241
Здравейте, майчета!!!

Magi_TM Честит рожден ден!!! Да си жива и здрава, много щастлив и винаги усмихната!!!  bouquet

Честит празник на всички именници днес! Много късмет да ви носи името!  bouquet

С предната бременност и аз ходих на много от тези лекции на 9 месеца, сега пак бих ходила с удоволствие, но за съжаление съм на работа и не мога през седмицата. Към края, когато изляза в болничния ще мога да ходя, но има доста време до тогава. Иначе са полезни и интересни, а срещите с бременни майчета е страхотно Grinning

Sivanovaa ще се радвам, ако и тук пускаш инфо за темите и лекциите и който има възможност да дойде ще е добре, тъкмо и ще се запознаем Grinning

Честито на научилите пола! И аз вече нямам търпение, но има време до 4.12 Simple Smile

Хубав следобед на всички!

# 242
  • София
И аз съм за тези лекции. Този вторник, които идва може би ще съм свободна и с удоволствие бих дошла. И се надявам да ми е полезно. Особенно както ме е страх от това кърмене. Embarassed Ако има желаещи може да се събереми да отидем заедно, а после може и по едно мляко да изпием някъде.  Peace

oblak11 , добре дошла!   bouquet

# 243
Тези лекции и на мен ми звучат доста интересно, но и аз съм на работа и просто няма да мога да се измъквам да ги посещавам  Confused

Искрено се надявам това което каза Аник, че когато бебо прорита, гаденето ще започне да отминава, но на мен от вчера сякаш ми е много зле. Много малко от нещата, които хапвам успявам да ги задържа за дълго без да  Sick.  Нищо не ми се яде, само при мисълта за ядене ми се повдига, но се насилвам от време на време защото не мога да не ям нищичко цял ден. И ми прави впечатление, че много наблягам на кисело и солено ... даже много солено. Аз и преди си хапвах соленичко, но чак толкова никога не е било. Не знам дали да не започна да се ограничавам, да не направя някоя беля с тая сол?!  newsm78

# 244
  • Под кленовите дървета
Ще е супер софийските мами да се организираме да посещаваме курсовете в Мола Simple Smile Аз мисля да се включа след НГ, но ще разгледам темите и ако има нещо което ме интересува до края на годината ще пиша тук дали ще се включа Simple Smile
Предлагам преди всяка лекция някоя от софийските мами да пише кога е и всеки да се запише дали ще ходи. Така реално за всяка лекция ще се събираме Simple Smile

# 245
Zlata_g, благодаря за доброто посрещане. Ще се присъединя към лекциите и бих се радвала да отидем заедно. Може ли да ви попитам, направихте ли си биохимичен скрининг и кога го правихте. Аз май го пропуснах... в 16 седмица съм. Дайте инфо за това къде да го направя ( ако не съм закъсняла) и нужен ли ми е ехографски преглед за теста. Кога се правеше и феталната морфология???... всичко съм забравила

# 246
Облак, добре дошла! Еха, продължаваме да се увеличаваме  Mr. Green

Милкинис, и аз съм така с яденето  ooooh! Просто почти нищо не ми се яде и все се мъча да хапвам нещо. Главно хапна 2-3 залъка и после нещо сладко, че иначе корема ми стърже  Rolling Eyes Аз салати доста хапвам и си ги правя доста солени и кисели  Crazy Ох, абе дано скоро да отмине...

Никол, за снимките - във всяка отчетна тема се пускат постоянно някакви картинки - било то храна, цветя и т.н. Мен лично не ме притесняват, въпреки че ми се прияжда какво ли не сега ( но не че мога да го намеря в Англия или пък да не ми прилошее от него ). Просто си казвам, че не мога да ям това и толкова. Като пусна телевизора има сума ти реклами на какви ли не неща и то повечето не мога да си намеря тук ( ние имаме Булсатком и гледаме БГ телевизия). Предполагам всичко е въпрос на нагласа, а и все пак до края на бременността има доста време и няма как самите ние да не си забраняваме някой неща, които ни се хапват примерно  Rolling Eyes Пък и специално в нашата темичка не мисля, че се пускат чак толкова много картинки  Rolling Eyes

# 247
  • Русе
Много ви благодаря, момичета, за хувбавите пожелания! Да ви се връщат и на вас!   bouquet
Сейка, честит ти рожденник! Да ти е жив и здрав!    bdbaloni
Winnie, дано Кари по-бързо се оправи.
Синя птичка, местим се с/у поделението. Мисля, че "Ялта" се води квартала или пък "Възраждане" се водеше?!  newsm78

# 248
Winnie  то какво може да му се дояде на човек от българските реклами и да го няма при вас? Laughing Като знам ,че тука в България почти всичко за ядене което предлагат магазините няма никакъв квалитет! На мен пък постоянно ми се прияждат какви ли не неща които съм яла в чужбина натам- насам!Като знам какви хубави закуски има и хлебчета и щруделчета и какво ли не , а тука с тия нашите гадни хлебни закуски без никакъв пълнеж или пък мазни ,тежки банички!

# 249
Бляяя и аз съм така със  Sick и затова минах на хапчета че наистина никаква храна не се задържаше а и не ми се и яде, бях спряла дори насила да се храня ама сега се освестих малко, преди всяко хранене 1 хапче и засега има само няколко върнати поръчко от седмица насам  newsm53. Дано да е някоя капризна госпожица тайничко се надявам ама кога ще разбера, не знам..........

# 250
Нямаше ли някаква такава бабина щуротия, че ако една мама похапва повече солено и кисело ще е момиче, а пък ако набляга на сладичко и шоколад ще е момче? или се бъркам може би  Rolling Eyes

# 251
Нямаше ли някаква такава бабина щуротия, че ако една мама похапва повече солено и кисело ще е момиче, а пък ако набляга на сладичко и шоколад ще е момче? или се бъркам може би  Rolling Eyes

newsm78

# 252
  • Русе
˙·•● milkinis ●•·˙ , аз това съм  го чувала, но обратно. Сладко-момиче, солено и кисело-момче. Не ми се вярва много да е вярно. Ще видим. Аз наблягам на соленото и киселото.

# 253
Magi_TM ,  newsm59      ura

Честит празник и на именниците днес!
 Milkinis , има го това, но е сладко за момиче и солено за момче.

# 254
аз ям и солено и сладко и кисело, ами сега? Crazy

Общи условия

Активация на акаунт