Полът вече го разбираме, МАРТенските имена подбираме (25)

• 20 307
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте, момиченца-кокиченца.
Благодаря от сърце за вашите благопожелания и стиснати вълшебни палчета. Извинете ме, че не мога да ви назова по имено.
Трябва да се оправям за видеозона. Лек ден и до късен следобед. Hug

# 421
  • Сред обкръжението
Нинчу, Благодаря! Явно ще го отложим за по-нататък. Освен ако не ме хванат "братята" и не си тръгна от работа другата сряда Crazy

# 422
Добре дошла , сред нас  iva_vasko ! Леко бременеене и пухкав бебок  за финал  bouquet  bouquet  bouquet
veni_sasi добре си се завърнала браво, да ни оставиш заради едни прозорци.Почивай и си пази леглото  Praynig Hug
Момичета така ми се приспа, че няма накъде повече! #Crazy  newsm46 Оставям ви  Crazy

# 423
Rika, и аз съм като теб. Моят цикъл също е средно на 30-31 дни, и ми се случва понякога (около веднъж-два пъти годишно) да имам късна овулация, и така се случи точно в месеца, в който забременях. Овулирах на 20-тия ден. Правиха ми два ранни ехографа в шеста и седма седмица поради разни причини, и още тогава установиха, че бебето не съответства по развитие с датата на последна менструация. Казах им, че овулацията ми е била късна и те се успокоиха, и оттогава ми водят данните според каквото показа ехографа, а не според датата на менструацията. На последващите ехографски прегледи очакваното развитие си вървеше точно според гестационната възраст, показана на ехографа. Така че аз даже вече съм забравила точно колко са ми седмиците и дните според последната менструация. Термина ми е изчислен според деня на овулацията, не на последната менструация. Мисля, че при теб значимата гестационна възраст трябва да е 22-23 седмица.

Hug

# 424
моми4ета сега устаножих 4е съм качилаа 11 кг до сега  Shocked Направо като си представя какво ще стане до края лошо ми става. На практика ми остават още 4 месеца до термина  #Crazy
Аз днес станах в 11 и сега пак ми се спи. Чудя се дали да не полегна, но довечера ще съм бухал и  не мога да взема решение Confused

# 425
bobita_25 Привет !  Simple Smile
Томова ме гледа и на 2Д и на 4Д. Имам записан диск и наистина е много интересно - толкова реално се вижда на 4Д ! Препоръчвам ти да го видиш на 4Д.

# 426
Не си спомням коя мама беше публикужала един саит за бебе6ки дре6ки и аз еджа сега го погледнах. Аз съм за да си поръчваме в комбинация. Хайде да се разберем някак си и да си поръчаме.Само не се се6там коя мама беше, ще ме прощавате.

# 427
iva_vasko, благодаря за съвета, ще се възползвам задължително. Въпросната д-р Томова в коя болница (мед. център) работи? Защото както казах, аз бях на ФМ при доц. д-р Виолета Димитрова (във "Фемина") и ми се стори малко дръпната - не успяхме даже да си зададем въпросите  smile3518, та ако си доволна от нея, може да си пробваме късмета с бебка и при нея  newsm19

# 428
Такмо се връщам от лекцията в Бейби мола, няма ли да зопочнете да ми правите компания, започва да ми доскучава да ходя сама.  Лекцията отново беше много интересна, Елена е страшен сладур, абе след всяка лекция се чувствам първо много по - спокойна, второ все едно съм била на кафе с приятелки много гот.
Показваха ни много интересно нещо за устната хигиена на децата още в първите дни след раждането, аз  Embarassed идея си нямах че трябват такива грижи от самото начало мислех си че като дойде време да се мият зъбките тогава, а то кво било Simple Smile Супер яко Simple Smile

# 429
Тейсти, просветли ни и нас, плийййссс  bouquet

# 430
bobita_25 можеш да погледнеш в този сайт http://www.docenttomova.bg/
Аз съм много доволна,  доц.Томова е много внимателна и любезна. Първоначално и аз се бях насочила към МЦ Фемина, но след като от много места ми препоръчаха горещо Томова реших в крайна сметка да отида при нея. и наистина си заслужава

# 431
Татси, сподели моля те, и на мен ми стана интересно!

Кармен  Hug

# 432
Добре дошли на новите мами Hug

Рика, и аз мисля като Кармен, по-добре гледай възрастта по ехографа. Сестра ми е подобен на твоя случай и терминът й е определен ехографски

Челси, и аз от понякога имам по-воднисто течение, и до болница съм търчала да не би да са води. Или е секрет някакъв или урина. Четох, че във втория случай се дължи на по-слаби тазови мускули и правя едно упражнение за тазовото дъно сега, но ефектът при него идва след шест седмици. Успех на ехографа Hug

Мама Ив, поздравления за прекрасните дечица Simple Smile

Аз при Марков съм в 29та седмица наа ФМ

Нашето бебе ще спи при нас първите години пък после при брат си в детската на голямо легло направо

# 433
Добре дошлина всички нови мами в нашата компания хубавии здрави бебоци на всички , расте ни групичката бързо бързо Simple Smile

# 434
да приветствам и аз новите маминки,лека и безпроблемна бременност Hug

аз се върнах от лекции обаче мсега пак ще излезна,да се възползвам от хубавкото временце

аиде лек и сланчев ден от мен Heart Eyes

аа тинк,браво че и ти усещаш твоита бебка как хълца,ама то четох някъде че било нормално вече да ги усещаме как хлъцкат Hug

Общи условия

Активация на акаунт