Полът вече го разбираме, МАРТенските имена подбираме (25)

• 20 333
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
Мамчета, имам въпрос...от седмица, две усещам бебка високо горе близо до ребрата...не че съм се запретеснила, ама я кажете и при вас ли е така...или усещате бебковците по-ниско  Thinking

# 436
  • София
Момичета при доц.Томова може ли да влезе и бащата при прегледа? Мъжа ми чак сега се престраши да дойде с мен, защото изпитва ужас от болници, и да не стане така, че доц.Томова   да не го пусне на прегледа.

# 437
ninchu_m Здравей от мен   Peace
Аз усещам бебка все още ниско, само сутрин, когато се събудя на лявата страна я усещам да ритка горе, където са ребрата...не знам дали е нормално все още да я усещам долу...не трябва ли да се е качила вече над пъпчето ми  newsm78 newsm78 newsm78 ?!?

iva_vasko Записах си час за доц. Томова, очаквах да ми дадат час за след Нова Година - познай: на 30.11 съм на преглед....чудя се като правихме преди 2 седмици 2д сега дали ще има някаква промяна, дано пак всичко да е наред. Само където таткото няма да може да дойде с мен, защото е на работа по обяд  smile3507, но аз го успокоих, че ще гледа записът  Two Hearts

# 438
Момичета при доц.Томова може ли да влезе и бащата при прегледа? Мъжа ми чак сега се престраши да дойде с мен, защото изпитва ужас от болници, и да не стане така, че доц.Томова   да не го пусне на прегледа.
разбира се, че разрешава  Hug

Ами то беше много интересно в часта и хранене и крърмене, след като се нахрани детето устичката трябва да му се почиства и венците те ни показаха едно като зайче за двете пръсчета, още от първия ден. След всяко ядене и като започнат да сърбят венците вече по -нататък и с някакви гелове се маже. Имало опасност ако не се почиства да се развие инфекция на устата. Имаше четка за от 3+ и от първите зъбки 6+ като венеца трябвало да продължава да се чисти докато поникнат зъбките. Много готско Simple Smile

Друго което е имало специални кремчета за дупета дето трябвало да се маже бебчето всеки път като му се слага памперса така тези кремчета предпазвали бебешката кожа от изпаренията от урината и от акитата за времето докато сменим памперса. Много интересни неща Simple Smile

# 439
Здравейте момичета.

Боже, толкова бързо набъбва темата, не успявам да прочета всичко.

Тasty, много е интерсно това, моля те кажи къде и кога има лекции. Аз с удоволствие ще идвам, естествено стига да мога.

Аз съм от началото на бремеността с течение, едно такова като айран... ама все едно съм изляла малко от айрана .... но не се изолира нищо патогенно от там. Другата седмица ще ми вземат секрет и ще видим какво е!
Ритниците горе са добре, моята рита само ниско долу, но аз съм с ниска плацента и.....
Мн ого е готино да си видиш бебето на 4Д. Аз правих до сега 2 една в 17-та седмица и една в 21-ва. Доц Томова е готина. Но най-хубаво е да видиш как се върти малкото човече, на първата фетална моята снежна принцеса си размахваше пръстчето... голям смях се смяхме....

Аз да ви дам малко инфо - видях, че Мамма е публикувала списък на покупките за бебоци - във Вис виталис има листовки за необходимите неща за родилния дом за мама и бебе. Много са полезни. Аз взех за сестра ми, която роди юли и почти всичко и накупувах от там, така че.... не правя реклама на вис виталис, но найстина работят професионално + това техните цени са най-добри. Поне моето проучване това показа.

Аз днес се изплаших, влязах в един бебешки магазин на Витошка - едно космонавтче на Трусарди - 661 лв - тия са луди, наистина...  И не беше нещо особено, съшите почти ги има във вис виталис за 50 лв....

Хайде, весел ден на всички.
Може ли някой да ме включи в списъка - термин 15.03, първо дете - име Деляна, мама - Наталия.
Благодаря ви предварително, Аз не зная как става, пробвах, но не става!

# 440
Моят бебо го усещам навсякъде - един път ритне долу, друг път горе, после посредата. Усещам го основно сутрин и вечер, и най-вече в легнало положение.  През деня ако усетя нещо изобщо, то е много леко помръдване и то не начесто. И с другите ли е така, или моето наистина го мързи?  newsm78

# 441
bobita_25 много се радвам, че си успяла да си запишеш час толкова скоро, аз чаках около месец. Разбира се че всичко ще е наред с бебчето ти Simple Smile))) после ще разкажеш за впечатленията си Simple Smile
Иначе татковците могат да присъстват на прегледа, моя също за съжаление не успя да дойде, но много се радва на записа после  coolcool

# 442
аз основно го усещам под пъпа, много рядко рита нагоре моят юнак  Whistling

Кармен зависи, има дни в които като ме почне от сутринта и до вечерта такова блъскане ме блъска, че свитки ми излизат  Mr. Green но в повечето случаи наистина е по-активен сутрин и вечер и в легнало положение. чувала съм от други мами че техните пък почти не ритат, така че явно си има и по-мързеливички...  Hug

# 443
 newsm03 дали може някой да ми изпрати паролата за албумчето мартенки 2010

# 444
...
Кармен зависи, има дни в които като ме почне от сутринта и до вечерта такова блъскане ме блъска, че свитки ми излизат  Mr. Green но в повечето случаи наистина е по-активен сутрин и вечер и в легнало положение. чувала съм от други мами че техните пък почти не ритат, така че явно си има и по-мързеливички...  Hug

rika Ох, наистина ли? Много ти благодаря, успокои ме малко, че се бях притеснила. Моето, както бях споменала преди, беше много активно до 21-ва седмица, и след това коренно си промени навиците. Сега слабичко рита, имаше една вечер, в която почти нищо не усетих. Сега като че ли се пооправи, но не е както допреди 21-ва седмица. Тогава как мърдаше, направо ужас. Една нощ не знам как беше застанал, но усетих като твърда буца долу в дясно. Погледнах - то направо си стърчеше подутина. Обърнах се на другата страна, и бучката се скри Grinning Явно се беше мръднал към средата. Нямам търпение до понеделник, когато ще питам акушерката.

Благодаря ти много   bouquet   bouquet  bouquet

ПС. Може ли и на мен паролата?

# 445
Мойта бебка (по данни от понеделник) се е настанила с главичката надолу и крачетата нагоре... това сигурна обяснява, защо все ме рита около и над пъпа. Не в ребрата обаче  (много е далече от ребрата), а баш в центъра на корема ме рита при пъпчето...

# 446
Бях чела някъде, че какъвто е режима на риткане на бебчето в корема..., такъв ще му е режима и като се роди.., ако е истина това,  мамчета с по-мързеливки бебоци не се притеснявайте   Hug ..  вашите бебоци повечко ще си спинкат като се родят

# 447
аз да ви кажа споменах това за хълцането,защото усещам моя бебок доста често да хълца и взех че се притесних дали е нормално толкова често,даже сега докато пиша и хълца упорито

тр да питам утре доки дали е нормално Thinking

# 448
Кога е другата лекция ,много ми се идва,какво пък ще се кача на колата,в Пловдив май никъде няма такива неща!

ilein7 Препоръчвам ти много горещо д-р Даскалов,супер е като отношение ,а че е добър доктор няма съмнения,пиши в Гугъл ако искаш и виж ,че по форумите има само хубави мнения,това е рядко явление!.Внимателен е,дава и диск и снимки всеки път.!newsm10

И моя бебо хълца,чак сега като прочетох разбрах!Милсих че е по-леко ритване ,но найстина е различно!!! newsm44

# 449
Момичета, исакм да споделя с вас, не си въобразявам, сигурна съм - днес прочетох разговорът за хълцането на бебоците ви и познайте - моето бебе май също хълца  newsm44 -помислих си, че му има нещо, но в един момент усетих 7-8 пъти на равни  интервали като лекичко подритване  Rolling Eyes това ли ще да е хълцането на беборана ?  newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт