Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Ще трябва ли да платя, ако отида по спешност в Шейново?
Какво може да причини повръщане и трябва ли да се тревожа?
Трябва ли да се тревожа за парите, които ми взеха по време на спешния преглед?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Ще трябва ли да платя, ако отида по спешност в Шейново?
-
Какво може да причини повръщане и трябва ли да се тревожа?
-
Трябва ли да се тревожа за парите, които ми взеха по време на спешния преглед?
-
Какви са препоръките за гледане на филми на ужаси по време на бременност?
-
Какви са препоръките за нанасяне на кремове против стрии и зърна по време на бременност?
, и аз съм от скоро в бойната група на мартенките, относно феталната морфология - на мен ми я правиха 21 г.с във "Фемина" при доц. д-р Виолета Димитрова. Мисля, че се прави на 2Д, защото само така може да се уловят някои аномалии при бебчо, ако има такива. При мен поне беше така като от време на време превключваше на 3Д за да гледа нещо по главичката, което не можело да се долови с 2Д. И така успяхме за секунди да видим на беборанка личицето - определено си заслужава. Аз мисля да се запиаша за 4Д, за да видя бебка в реално време какво прави в коремчо
Казват, че било много забавно
.Както и предположих не гледахме бебчо на ехографа.Само мерки,микробиология и направления за кръв и урина.Другата седмица ме викат пак за резултатите и тогава ще гледаме и ще мерим бебчо.За контракциите ми казаха да не спирам хапчетата и по малко разходки.Е това е,пълен отчет
да си видя слънчицето колко е пораснало.
милата