Полът вече го разбираме, МАРТенските имена подбираме (25)

• 20 307
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
iva_vasko здравей и от мен   Grinning, и аз съм от скоро в бойната група на мартенките, относно феталната морфология - на мен ми я правиха 21 г.с във "Фемина" при доц. д-р Виолета Димитрова. Мисля, че се прави на 2Д, защото само така може да се уловят някои аномалии при бебчо, ако има такива. При мен поне беше така като от време на време превключваше на 3Д за да гледа нещо по главичката, което не можело да се долови с 2Д. И така успяхме за секунди да видим на беборанка личицето - определено си заслужава. Аз мисля да се запиаша за 4Д, за да видя бебка в реално време какво прави в коремчо  newsm30 newsm30 newsm30
Вие ходихте ли на 4Д? Направиха ли ви запис с клипче на СД? Simple Smile Казват, че било много забавно  smile3504

# 406
Върнах се!Много ви благодаря за стиснатите палчета Hug.Както и предположих не гледахме бебчо на ехографа.Само мерки,микробиология и направления за кръв и урина.Другата седмица ме викат пак за резултатите и тогава ще гледаме и ще мерим бебчо.За контракциите ми казаха да не спирам хапчетата и по малко разходки.Е това е,пълен отчет LaughingНямам търпение до другата сряда Heart Eyes да си видя слънчицето колко е пораснало.

# 407
Ха, Tink ...значи мойта бебка доста често си хълцука...  Joy    милата

# 408
  • Сред обкръжението
Добре дошла на iva_vasko Видях те аз, че от известно време следиш темата. Направи впечатление с този мъжки ник накрая Grinning

Нинчу, а кога са тези лекции в Скай сити, знаеш ли? То на мен там ми е близко и ако е в удобно време може би аз ще ходя. Една колежка тук ме е наплашила с тези подготовки на гърдите за кърмене, ама аз не се плаша толкова лесно  Wink

# 409
Добре дошла на iva_vasko Видях те аз, че от известно време следиш темата. Направи впечатление с този мъжки ник накрая Grinning

Нинчу, а кога са тези лекции в Скай сити, знаеш ли? То на мен там ми е близко и ако е в удобно време може би аз ще ходя. Една колежка тук ме е наплашила с тези подготовки на гърдите за кърмене, ама аз не се плаша толкова лесно  Wink

Сега ще питам

# 410
Здравейте момичета. Аз днес спах до обяд и сега ми отне доста време да ви изчета. Чудя се ако ходех на работа как ли щях да ви насмогвам, при положение че сега съм си вкъщи и пак трудно успявам.
Ения за сънищата мила и аз съм така, въпреки че с моя мъж се отдаваме на удоволствия поне 2-3 пъти в седмицата. Въпреки това аз също много сънувам и наистина си мисля 4е и аз полу4авам оргазъм. Но в действителност на живо не ми се прави толкова много. Милият ми той все му се извинявам и му обещавам че ще се реванширам след раждането. А иначе като изключим сънищата със сексуална тематика сънувам и много други глупости, ама големи глупости, 4ак се 4удя как е възможно.
Челси стискам палци всичко с вас да е наред.
Добре дошли на новите мами.
Дарида радвамс е за вас, но се пази.
Кали браво за брегледа днес.
Мама Ив имаш страхотни щерки. Много ви се радвам на страхотното семейство. Дай боже всеки му такова.
Ами ако съм пропуснала някой се извинявам, иначе който има нужда от палчета има моите  Hug Hug

# 411
  • Сред обкръжението
Мамита, няма ли да си направим една среща преди да са паднали големите снегове. Докато е още хубаво времето. После предполагам, че ще стане още по-трудно да се съберем. Или пък може да се организираме и да се видим на карнавала, за който Стелле спомена.

# 412
брей голямо четене пада, ама много бързо пишете ей...

Mamma сигурно си права за креватчето (да се върна няколко страници назад), но за мен не е проблем. племенника ми е на година и половина и още си спи в кошарката, изправяше си се в нея без проблем, макар и с малко сложна техника  Mr. Green а аз съм гледала детенце в дървено креватче и ми беше също толкова удобно, колкото и кошарката на малкия.. даже ми правеше впечатление, че бебката много бързо се научи да си сваля обиколниците и да ги натъпква едва ли не в матрака и постоянно се заклещваше и удряше (ама тя си беше и швъклива). но както и да е, при нас просто се налага кошарка, поне на първо време, по-натам ще му мислим  Peace

bobita,  на мен ми направиха 4Д и наистина ми беше интересно, но честно казано на мен повече ми харесват клипчетата от 2Д ехографа  Blush

Крисчето, ами забавно е с големите кучовци да ти кажа, на мен не ми тежи, не знам какво бих правила без тях. според мен ще е голям купон като се появи и бебето  Mr. Green

Тинк, и аз точно си мислех дали отсега да не се обадя на Томова за следващата ФМ, че като знам колко е трудно да се вредиш...имаш ли представа как са й часовете за края на Януари?

# 413
  • Пловдив
Здравейте и от мен, кукли Hug
Добре дошли на новите мамита и леки месеци до финала   bouquet
ilein7,   д-р Йончев работи в Окръжна болница. Моя приятелка ражда при него, ако искаш мога да взема координатите му Wink

# 414
rika аз си записах час при Томова за 30.12. сигурна съм,че ще има часове за края на януари.

# 415
Цецинка ,да,благодаря!

# 416
НаНина   лекцията е на 02.12 от 10ч. ..но в София Сити Център, а не в Скай Сити

# 417
имам аз една чуденка, да ви питам. пак за тези седмици. от самото начало на бременността ми, бебчето е с две седмици по малко, отколкото го определят по дата на последния менструален цикъл. това било нормално, защото и моя цикъл е поне на 30 дни, т.е. забременяла съм  по-късно. въпроса е, че много се обърквам в коя седмица да казвам че съм. например сега се водя 24/25г.с., а по размери бебо е 22/23г.с. и например като тръгна да звъня на Томова, се чудя в коя седмица да й кажа че съм??  newsm78

постоянно се бъркам, а като ходя на преглед при друг лекар, не при моята, все се стъписват първоначално като им кажа датата на цикъла и видят бебето...
не знам дали обясних добре  newsm78

# 418
  • Пловдив
Илейн 7, изчисти си кутията да ти напиша координатите на док Simple Smile

# 419
имам аз една чуденка, да ви питам. пак за тези седмици. от самото начало на бременността ми, бебчето е с две седмици по малко, отколкото го определят по дата на последния менструален цикъл. това било нормално, защото и моя цикъл е поне на 30 дни, т.е. забременяла съм  по-късно. въпроса е, че много се обърквам в коя седмица да казвам че съм. например сега се водя 24/25г.с., а по размери бебо е 22/23г.с. и например като тръгна да звъня на Томова, се чудя в коя седмица да й кажа че съм??  newsm78

постоянно се бъркам, а като ходя на преглед при друг лекар, не при моята, все се стъписват първоначално като им кажа датата на цикъла и видят бебето...
не знам дали обясних добре  newsm78

Според мен трябва да си казваш седмицата както ти е по датата на цикъла,можеш да отучниш след това че си с късна овулация.

Общи условия

Активация на акаунт