Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Ще трябва ли да платя, ако отида по спешност в Шейново?
Какво може да причини повръщане и трябва ли да се тревожа?
Трябва ли да се тревожа за парите, които ми взеха по време на спешния преглед?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Ще трябва ли да платя, ако отида по спешност в Шейново?
-
Какво може да причини повръщане и трябва ли да се тревожа?
-
Трябва ли да се тревожа за парите, които ми взеха по време на спешния преглед?
-
Какви са препоръките за гледане на филми на ужаси по време на бременност?
-
Какви са препоръките за нанасяне на кремове против стрии и зърна по време на бременност?
, не мога д аповярвам. На всичкото отгоре стана без да искам
Ми боли си, от време на време се закача така, че изобщо не мога да стъпя на крака... Стоя на един крак и леко се раздвижвам в таза и чакам да се откачи... и като се откачи пак боли адкси, но поне мога да стъпвам... Дано вече вземе да се оправя, че три седмици ме мъчи и става по-зле вместо по-добре,,, 
да минава бързо и ако можеш - почивай си повече 
ама здраве да е
. Аз продължавам да съм си по-скоро дебела, отколкото бременна. Скоро 6те ка4а и аз снимки да ме видите кооооооооооолко съм дебели4ка. Сега ви пожелавам лека вечер и сладки сънища. До утре
,
Такава ужасна болка е, че не знам какво да правя. Като се оплаках на доки преди 2 седмици, тя каза да почивам и че може да го затоплям мястото... да де, ама сега като съм на работа нито мога да си почивам, нито да го затоплям, а не мога да наравя две крачки до принтера... Някой имал ли е подобен проблем? Някакви идеи какво може да се направи?