Полът вече го разбираме, МАРТенските имена подбираме (25)

• 20 002
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте мартенски мами  Hug
Минавам само да ви кажа , че ние сме добре и да ви метна нещо смешно  Wink
Добре дошли на новите мамчета и много стиснати палчета за всички в нужда  Praynig
Хайде сега смешното  Wink
- Прибирам се аз от командировка, отварям гардероба, а вътре - пак любовникът на жена ми!
- !?
- И аз му викам: “Абе, идиот, колко пъти да ти обяснявам, че преди половин година се разведохме и тя не живее тука вече..”

СTРАНИЦА ОТ ДНЕВНИКА НА ЖЕНАТА :
Събота вечер.Мъжът ми се държи странно
Уговорихме се да се срещнем в кафето до магазина на чашка кафе. Цял ден ходих по магазините с приятелки, мислех че ми е ядосан защото мъничко закъснях. Той дори не го изкоментира. Разговорът не вървеше , той мълчеше през цялото време. Предложих му да се приберем на по -тихо местенце за да поговорим спокойно. Той се съгласи, но продължи да мълчи. Попитах го какво го безпокои, а той отговори че всичко е наред. Попитах дали вината е в мен , затова че е мълчалив .Каза че всичко е ок и не си струва да се безпокоя. По пътя към вкъщи му казах, че го обичам , той се усмихна и продължи да шофира.
Не мога да разбера поведението му и не знам защо не ми отговори. Вкъщи не ме напускаше усещането, че мъжът ми е много объркан. Седеше неподвижно втренчен в телевизора, чувствах го отдалечен. Накрая реших да си лягам да спя. След десет минути , той дойде и изненадващо - отговори на ласките ми , правихме секс, но все още го чувствах странно отдръпнат. Реших че това вече е прекалено и че трябва непременно да го обсъдим, но забелязах че той вече е заспал. Плачейки, заспах и аз. Убедена съм, че си има друга !. Моят живот е катастрофа.

СTРАНИЦА ОТ ДНЕВНИКА НА МЪЖА :
Събота вечер. Днес ЦСКА загуби , за сметка на това с жената здраво се любихме.

# 256
Привет, мами  Hug

На трите мами от чужбина стискам най-здраво палчетата - не се притеснявайте Челси, Василия, Кармен - всичко ще бъде наред с бебченцата Ви  Hug  fingerscrossed

Челси, за теб още палчета за двата предстоящи прегледи fingerscrossed

Мама Ив  Hug  Hug  Hug всичко ще се оправи - само си почивай и си мисли хубави неща! Стискам палчетата здраво и за теб!!!

Карамелче, непременно да пишеш какво е станало и дано да не те оставят в болница! Ще ти стискам палци и ти изпращам голяма прегръдка  Hug и кураж!

Тинк, ninchu_m , не се ядоствайте на такива хора - бъдете над тези неща дето се казва. Очакваме най-хубавото нещо в живота да ни се случи - да не позволяваме на такива смотли да ни развалят настроението  Hug

Цецинка, толкова хубави новини - браво!!!  Hug

Относно именните дни - вярно е. Аз съм Дарина, а мъжа ми е Тодор. Миналата година разбрахме / а сме заедно от 8 г. /, че имената ни означават едно и също и че и двамата празнуваме на Тодоров ден. Хихи звучи доста съдбовно, нали... Но тъй или иначе вече се бяхме оженили  Joy

Радвам се, че сте коментирали активността на бебоците ни, защото и аз се попритесних, че моя мишок нещо тези дни доста се е позакротил и доста рядко е активен и шутовете не са много силни... Но довечера док ще го види и ще пиша.
Благодаря Ви за палчетата, мамита  Hug  Hug  Hug

# 257
  • София
Здравейте момичета кокичета,

На всички, които имат нужда  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Аз бях на ЖК, бебка е добре, тежи 640 гр. Ехографа показа термит 11.03, но за сега ще ви помоля да не ме местите от 17.03. Моята доки ми пусна изследвания за кръв и урина, това са третите такива изследвания от началото на бременността. Даде ми и направление за очен дофтор, че нося лещи.

Да дам отчет за изпитите, един взет, другия през януари пак ще го мисля. Нищо, аз не съм и очаквала друго, че материята е една..... ooooh! ooooh! ooooh!

Мамите, които трябва да пазят леглото   Hug Hug Hug ние сме с вас. Важно е вие и бебчовцете да сте добре.

bouquet

# 258
Момичета, аз да попитам нещо в страни от темите, които обсъждаме дотук. Виждам, че много от вас си гледат и кученца. Аз също си имам глезанка и е свикнала да е като бебе да се гушка и да ме преследва навсякъде. Не знам като се роди бебето как ще минем през фазата с ревността. Тя и сега не обича деца и само като минава дете и веднага лае и ръмжи, сигурно защото е йорки и знам, че това е често среюано при малките породи. Не знам как ще свикне с промяната, бебето и това, че вече няма да е на 1-во място. Имате ли опит в такава ситуация или въобще има ли някой с моя проблем? Аз да си признач доста се притеснявам... Thinking

# 259
  • Сред обкръжението
Карамел, стискам палци всичко да е наред. Явно си изживяла голям ужас. Браво на теб, че си запазила самообладание. А относно имената - защо точно Ангелин? Защо не Ангел? Извинявай ако много любопитствам

mama Iv, стопли ми душичката, че забеляза поста ми! Много си мила! Heart Eyes При мен май проблема е повече хормонален, не знам. Малко съм тъжна напоследък. Но като видях, че ми обърна внимание, се почуствах по-добре.  Hug Истинска прегръдка за теб. Да не те занимавам повече. Ти много се пази и кажи на твоята бебка бързо да се катери нагоре, защото има една леля във форума, която ще й се кара Naughty Simple Smile

brazil, напълно те разбирам със спането. Напоследък се чувствам сякаш не съм спала изобщо. Сигурно е само някакъв период

pavka, schani
Добре дошли! От тук нататък само лека бременност Hug

Петяя , браво за изпита.

# 260
Здравейте на всички   bouquet Още един ветровит бурен ден тук, така че постоянно ми се спи, а през нощта се събудих към 4 часа и четох книги за хомеопатия защото не ми се спеше Shocked Интересното е, че в едната книга пише, че лекарството Calc fluor може да се взима профилактично против образуването на стрии  Laughing Поддържа еластичността на кожата и тонизира коремната област  newsm78

Челси, когато дойдох в Англия за постоянно, бях на 27 години. Бях вече завършила висшето си образование, а тогава още нямаше интернет да ни обърква правописа Wink Сега съм на 41 г, предполагам съм най-възрастната бъдеща майка в този форум, очакваща първо бебе.  Но казват, че четиридесетте са новите трийсет Sunglasses
Иначе не ми харесва, че българския език се е поразвалил, особено от тия чуждици, и съм от тези, които се ядосват като четат по българските онлайн вестници заглавия като "Тренинг, коучинг и менторинг по личностно и фирмено развитие"  #Cussing out
Ще пробвам сока точно по твоята рецепта  Simple Smile

Femme, тук единственото нещо, което лесно можеш да получиш на частно са ехографиите (само дето в моя град няма и ми е малко далече). Иначе така да отидеш за изследване на кръв и урина понеже си решила да си провериш показателите, няма. Досега не съм намерила къде може да се прави това както в България - отиваш в лабораторията, чакаш си реда, плащаш си и минаваш същия ден - тук не съм виждала такива екстри. Също не може лесно да се добереш до обикновен гинеколог дори и на частно. Преди няколко години ми трябваше гастроентеролог - едва намерих един на частно, но като се обадих, ми казаха, че и за там ми трябва направление от джипито. Досега опитът ми с джипита е бил все неприятен, изобщо не слушат какво искаш. Ако те смятат, че не ти трябва доктор, "специалист консултант"-  както те му викат, не ти дават направление. Също съм установила, че за много неща знам повече от тях и взимам по-адекватни решения. Мога да се оплаквам до утре от докторските практики в Англия. Затова съм решила да не раждам тук, а пък като се върнем обратно тук с бебето... не ми се мисли отсега какъв доктор ще търся за него.

Карамел, стискам палци нещата да са наред и повече да не ти се случват такива силни контракции.  Hug Четох някъде, че през втория триместър може да се появят подготвителни контракции, дано твоите са били такива и да не се случват повече толкова силни.  Hug

Успех на всички днес!   bouquet

Последна редакция: вт, 24 ное 2009, 14:13 от Carmen

# 261
Карамелче, почивай си много сега.Стискам палци всичко да е ок и да не те вземат в болница.
Добре дошли и от мен на новите мами.
За пътуването за съжаление няма как да тръгнем с нашата кола понеже след операцията ще дойде някой да ни прибере с по-голяма кола, че нашата е двуврата и няма да е удобно сядането на задната седалка за милото, а аз не искам да карам сама толкова дълго.Вариантите ни са влак или автобус, но и при двете ми се струва, че няма да ми понесе.Да попитам за всеки случай мамите от София знаят ли някое прилично хотелче в близост до клиника св.Пантелеймон?

# 262
  • Burgas
Имам спомени,че някой от вас играеше във фейсбука на фермата,може ли да ми пратите линк,че нещо не мога да я намеря,може и на лични.

# 263
Карменче , до сега аз водех класацията по възраст с моите 38 годинки , но сега ти предоставям челната позиция и се радвам на новите 30  Laughing

# 264
Момичета , благодаря ви  Hug Hug Hug Наистина имам нужда от вашата подкрепа. Praynig Знам , че свекър ми е седмак и взех да се вкарвам тук в един филм  да не би да стане и при бебата така.
slan4ice_85, Карамел` , НаНина Hug Hug Hug
Цитат
А що е то Енгистол?
Виж тук Тинк http://www.framar.bg/%D0%B5%D0%BD%D0%B3%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE% … 00319.html#coment
за тези които предпочитат хомеопатията и имат гинекологичен проблем  хвърлете поглед тук http://www.homeopathybg.org/Patients/Gynecologie.html
darida и моя мъж е Тодор, а бебата ще е Божидара  Hug Joy Joy
Петяя браво за изпита , а за другия нека има и за догодина де  Mr. Green Извини ме за любопитството , но колко диоптъра си?Аз съм с късогледство диоптър около  4 имам и стигматизъм , абе все екстри.С 1-вата бременност само ме караха да правя такива изследвания ,а после не са.
Оставям ви момичета, че голяма мъка с безжичния нет нещо.Откога се опитвам да пусна пост и все не успявам.
Палчета за всички. fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
О,да!Добре дошли на новите мами.То голяма дружинка се  оформяме . Peace Hug

# 265
marinex Благодарности за порцията смях.То аз докато се наканя и ме изпревари. Hug

# 266
Карменче , до сега аз водех класацията по възраст с моите 38 годинки , но сега ти предоставям челната позиция и се радвам на новите 30  Laughing

Laughing Няма разлика в усещането. Само цифрички, не е страшно  Sunglasses

# 267
Kaрамел, стискам палци да се размине само с едното изплашване и да не повторят тия контракции, че много страшно звучи. Стискам и палчета на всички, които имат нужда за прегледите тази седмица!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

НаНина не се поддавай на кофти настроенията... Аз ползвам шоколадче за разтуха или си меся разни салдостии... то затова и килцата ми така ужасно напредват, ама настроението е по-важно! Така че гледай да се разсейваш с нещо птиятно!

Добре дошли на pavka и schani в нашата весела компанийка!   bouquet

Тинче, за съжаление не мога да помогна с хотелите, дано някоя друга мама се включи.

Сега да ви се похваля, че въпреки отвратното студено, мрачно и дъждовно време отидох на разходка в обедната почивка и даже се върнах с трофей! Някакво ново масло за бременни за тяло... на Хип е... пише mama sanft отгоре, ето го как изглежда - http://www.hipp.de/index.php?id=237 Някой дали го е ползвал... аз го видях и си викам чакай да взема да пробвам, че аз до сега се мажех с палмерс, обаче взе да ми привършва... Някой ако го е пробвал моля да даде мение!

# 268
Аз дори не съм го виждала тук

# 269
Здравейте и от мен. Мами, много сте мили. Hug С вас времето ми минава бързо, което е много важно за мен, че съм си в къщи от 7 Юни  Crazy
Добре дощли на новите мами, здрави бебца на финала Praynig
Мама Ив, пази се, стискам палци всичко да е наред. Praynig
Карамел, стискам палци всичко да е наред и моля те пиши как си. Hug
Маринекс, все така да ни разсмиваш  Joy Joy Joy
 Hug
Натали, инвитрото тук се води рискова бременност, а ако е така аз не бих ходила 3 км. Карамел и тя не се 4увства добре като ходи още от началото и сега може би се е преуморила. Аз много се изморявам, например само да сготвя и започват болки ниско долу.
20-28 е рискована, бебетата са големи, но недоразвити. Ако са родени не оцеляват, а ако оцелеят са с увреждания. Извинете, че само давам неискани съвети да се пазите, но в крайна сметка имаме още 2-3 месеца до края. Не случайно думата е бременност, идва от бреме. Не е нужно да ходите по походи. Това, че работите е достатъчно. В моите очи вие, които ходите на работа сте герои. Аз не мога да спя, ставам по 100 пъти, още ми е лошо до обяд и да искам не мога да ходя насам натам. Не искам да бъда негативна, но това е моето разбиране. Не искам да кажа, че като сме бременни сме болни. Но ставаме свидетели на жени, които метат листа по дворовете и после се свиват от контракции. А пък каквото ние си направим и Господ не може да ни го направи. Hug
Дарида, мерси за палчетата. Ако има други мамита, които ми стискат им благодаря.
Кармен, тук в Англия по мое мнение става всичко ако си заплатиш. Наистина не става от днес за утре, но дали мед. помощ е по-добра в БГ можем дълго да поспорим. Аз в неделя отивам на 4Д. Верно, че е 210 паунда за близнаци, но нали ни дават 190 паунда на 25 седмица, та тях ще похарча преди даже да са ми влезли в сметката. Joy Joy Joy
Това , че 40 е новото 30 го чух по сателитната тази сутрин, и като писа, че си на 41 исках да го напиша, но ти ме изпревари. Joy
По отношение на Ангелин и Божидар. Божидар беше едно от моите имена, твърдо съм за него. А и Ангел е хубаво. Hug
Извинете за дългия пост. Прегръщам ви и ви зелая здраве. Hug    

Общи условия

Активация на акаунт