Полът вече го разбираме, МАРТенските имена подбираме (25)

• 20 009
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
Задължително довечера ще мина да кажа как са нещата.
Ако нещо зачезна, значи са ме оставили в болница, защото док ме предупреди за такава възможност.
Има вероятност секциото ми да е на 20-ти февруари живот и здраве, а  тогава е Тодоровден и в такъв случай ще се казва Божидар, то и без това Ангелин май само на мен ми харесва  Laughing Ама понеже баща ми е Ангел, а държа и да е на светец та реших да ударя с един куршум два заека  Laughing

# 241
  • Пловдив
Карамел, стискам палци за прегледа, да нямаш повод да се тревожиш Praynig Иначе и аз съм за Божидар Mr. Green

# 242
Ейййййййййй момичета от вчера не мога да ви изчета, но най-после успях. Само дето ми осстанаха няколкостраници от предната тема. После ще се върна да ги чета.
Искам да кажа добре дошли на всички нови мамита в групата ма мартенки2010, леко бременеене и красиви и пухкави бебоци през март.
Тинк, Нинчо много добре ви разбирам, защото и аз преживях нещо подобно, само дето неразбирането беше от странан на шефката, понеже нямам колеги. Те идиотите такива ще си останат и няма да се променят. Затова не трябва и ние да го приемаме толкова навътре. По този начин вредим не само на нас, а и на бебоците, които не са виновни заради човешката простотия.
Тинче стискам палци всичко с пътуването и операцията да мине наред. Аз също бих придружила мъжа ми ако се наложи и при положение че нямам проблеми с бременността.
Мама Ив почивай си и се пази.
Видях, че обсъждате имената ние с милото се чудим между Симеон и Михаил. Ако изберем второт име ще е на баба му, а първото на никой, просто ми харесва. Обаче да ви кажа доки вчера ми каза, че по-скоро му приличало на момиче и направо ме хвърли в тъч. Викам на мен и без това ми трябваше време да свикна с мисълта за момче, сега ми казва момиче. Аз от моя док изобщо не съм доволна. До сега ми е пуснал само едни изследвания и от октомври месец ми разправя че другия път ще ми пусне изследвания, а още не е . Вчера ми каза че декември като отида на консултации, тогава щял да ги пусне. Надявам се поне всичко да е наред.
Когато си бях в Омуртаг ходихме при нашия специалист гинеколог, заради който аз искам да си раждам в омуртаг, много е добър. И той гледа бебео много подробно и обясняваше всичко, докато моя док така ме ядоса. Питах го колко тежи той ми вика ми 200-300 гр. Викам е как, като в 18 седмица на 4Д го гледахме и тежеше 246 гр, а сега съм в 23 седмица. Абе толкова се ядосах вчера че нямам думи. Ох много дълъг ми стана поста, но като ме е нямало толкова време.
Хайде лек ден на всички и много  Hug

# 243
malkata mama - и аз страдам от киселини, но съм забелязала, хапна ли нещо неприготвено от мен или в домашни условия се започват страшни киселини, вчера напр. имах чувството, че ще повърна на бюрото - час след като съм хапнала нещо некачествено и се започва. Затова избягвам да ям навън. Обикновено си взимам плод или нещо, което не е претърпяло кулинарна обработка. И няма лек за това - просто трябва да мине ....

Карамел, Hug Hug Hug мила, пази се и пиши какво е казал док.
Аз вчера разходих кучката с мъжа ми - 3 км и така се изморих.... но пък цял ден съм на бюро и трябва поне малко да се движа.

Бразил, аз вече свикнах да се будя поне по 10 пъти на вечер. Отгоре на всичко при мен е още по-лошо - кучката спи до мен и няма сила, която да я накара да се измести, освен мъжа ми, който и се скарва посред нощ, тя се пре,ества от неговата страна а след 30 мин - хоп, пак е цопната до мен. А ако я оставя извън спалнята на другия ден задължително има беля - я изядено кремче, я хапченца, я чорапи намерени и гризани - така де, все едно ги пере, я чехъл разкъсан, не дай Боже обувка....

Колички - аз съм харесала Инглесина Класика ама пусто много скъп е комплекта - 2400 лв, ужас просто... Ох, май само ще си мечтая за нея.....

Hug Hug Hug Hug Hug Hug за всички и Божидар е страхотно име

# 244
  • Sofia
Здравейте! И аз да се изкажа по дискутираните теми....
И аз има киселини но съм забелязала от какво ми се получават. Примерно от сокове. Само мога да пия вода и фреш....аз по принцип от както съм бременна не пия сокове, соди и тн но от време на време реша да пийна и резултата е УЖАСЕН. Помислете от какво ви се получават. При мен още една две неща като хапна също и ги избягвам.
Относно хемоглобина и моя е нисък откакто съм бременна (а може и от преди но не съм сигурна). на последните изследвания беше 111. Ходих на хематолог който ми каза да не се притеснявам че това е нормално. За притеснение е като слезе до 30. Нищо друго не пия освен фолиева киселина и витамин С, защото желязото ми е супер (да чукна на дърво). Единственото което доктора каза е че трябва всеки месец да пускаме кръв за да следим положението.
Лек ден!!! Simple Smile

# 245
Карамелче едва сега видях поста ти. Имаш и моите стиснати палчета и много се надявам повече да не се повтаря и дано не е толкова сложно та да сев налага да оставаш в болницата. Относно имената и аз съм за Божидар, но ако искаш да го кръстиш на баща си защо направо не е Ангел, на мен по-добре ми звучи от Ангелин, но ти си решаваш. Иначе във всички случаи съм за Божидар.
Относно киселините и мен газираната вода много ме оправяше. При мен пък киселините бяха първите три месеца и от тогава да чукам на дърво нямам. Вземала съм и сода за хлям когато нямам газирана вода. Честно да ви кажа преди да забременея не кусвах газирана напитка, камо ли пък газирана вода, но от както съм бременна, газираната вода ми е любима напитка и аз не знам как се получава така.

# 246
здравейте момичета до сега не съм писала тук,сега видях тази тема и аз през март ще ставам мама,вече знаем че сме момченце,имали начин да добавите и моето име при чакащите термина ми е 29 март,първа бременност на 23 съм.

# 247
тинчето ,до вчера мислих да те посъветвам да трагваш с него,че аз бих направила така,после реших че не е хубаво да давам такива съвети,да се бъркам.Но днес ми се наложо да пътувам ,,в града , с такси,което постоянно натискаше и пускаше газта,на как да ви обясня точно.За 5 мин .  ми стана толкова гадно!!!а НИКОГА НЕ СЪМ имала проблем,само до морето сме патували 7-8 пъти!!!!

Така че ако няма да караш ти или приятеля ти,по-добре си почивай вкъщи ...

Карамелпредставям си как си се притеснила,аз само докато прочета поста ти... Радвам се че ти е минало...
newsm32

# 248
Здравейте,
включвам се и аз към вашата задружна група. Живея във Варна, на 30г съм, терминът ми е 26 март и очакваме момченце. От началото на бременността съм с контракции и се налага да се пазя и почивам. Имаме си малка бърборана, която с нетърпение очаква да стане кака.

# 249
pavka , schani   добре дошли при нас  Hug  Много хубави емоции и леко бременеене с нас и разбира се Март месец, прекрасни бебоци   bouquet

# 250
Добро утро и от мен!Днес съм на консултация вече ,в 26 седмица съм и искам да ви питам какви изследвания трябва да си направя.Досега само във 2 ри месец ми направиха пълни изследвания ,после в 18 седмица бях на 4д и това е.Незнам дали  на обикновения видеозон се вижда колко тежи бебчо,мери ли големина,тегло,крайници,органи,жлези-въобще всичко.Или ще трябва да чакам до ново 4Д към 33 седмица?
Ilein7, аз от тази седмица съм в 27, но миналата (26) ходих при доктора и го питах нещо по-специално като изследване трябва ли да правя на този етап. той ми пусна съответно пак за кръв и урина, погледна ме на ехограф и това е. каза да се обадя към 30 г.с. Иначе на обикнаовения видеозон се вижда всичко необходимо и може да се измерят най-важните параметри на бебока. Важно е и лекаря да е добър, естествено,  защото според мен това е водещото, ако е професионалист и на 2 d ще се справи перфектно. Успех и дано съм помогнала Hug

# 251
добри дошли но новите мами и от мен Hug

# 252
Някоя от вас да е имала скоро преди бременността цистит?Нефроложката която преди ме лекуваше от циститите е казала на мама щом съм бременна да пия едни хапчета Неоринал,те по принцип са билкови,защото съм предразположена,заради беб4о...или нещо такова?

И сега се чудя дали да ги пия,май не могат да ми навредят....?
 Thinking

# 253
Благодаря на всички ви за отговорите!Стискайтеми палци.после съм на консултация,дано всичко да е наред!

# 254

yanin4eto,аз имах цистит в началото и също пих неуринал.Незнам дали ми помогна,но се оправих след 4,5 дни.Мисля си,че това минава от само себе си.Бързо оздравяване,знам колко е гадно.

Общи условия

Активация на акаунт