Полът вече го разбираме, МАРТенските имена подбираме (25)

• 20 013
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
Здравей мамчета,

И мойта бебка понякога е много буйна, друг път като баща си само спи  Joy

Tink, така добре те разбирам...за нервите в работата......при мне пък колежката така го е дала пред просото, все едно тя ще излиза по майчинство, идва си по никое време в офиса...тръгва си по никое време...и аз вися като луда и обирам негативите от несвършената работа  #Cussing out  .....направо вече втора седмица е така и откачам...и най-интересното като и кажа да свърши нещо, реприката е ООООООФФ  Twisted Evil 
Лелеле направо ми иде да й откъсна главата  Close

Единствено мисълта,че още месец ми остава...ме държи ,иначе незнам.

Охх я стига съм ви занимавала с глупости Simple Smile

Много хубав и усмихнат ден ви желая  Hug

# 226
Добро утро и от мен!Днес съм на консултация вече ,в 26 седмица съм и искам да ви питам какви изследвания трябва да си направя.Досега само във 2 ри месец ми направиха пълни изследвания ,после в 18 седмица бях на 4д и това е.Незнам дали  на обикновения видеозон се вижда колко тежи бебчо,мери ли големина,тегло,крайници,органи,жлези-въобще всичко.Или ще трябва да чакам до ново 4Д към 33 седмица?

# 227
Добро утро и от мен!Днес съм на консултация вече ,в 26 седмица съм и искам да ви питам какви изследвания трябва да си направя.Досега само във 2 ри месец ми направиха пълни изследвания ,после в 18 седмица бях на 4д и това е.Незнам дали  на обикновения видеозон се вижда колко тежи бебчо,мери ли големина,тегло,крайници,органи,жлези-въобще всичко.Или ще трябва да чакам до ново 4Д към 33 седмица?

ilein7   , не е лошо да си пуснеш втори пълни кръвни изследвания, също и цитонамазка....пък за друго Доки да ти каже по-подробно Simple Smile

# 228
  • Burgas
Има ли именници,днес е Света Екатерина,ако има честито,да са живи,здрави и много щастливи.

# 229
ninchu_m  Hug и твоят сценарий в работа не изглежда никак добре... абе аман от такива колежки! И аз обаче се успокоявам, че ми остана само 1 месец работа още и после си дигам шапката. До 18ти съм на работа и това е. После почивка и спокойствие, а колегите да се оправят!

ilein7 на мене вчера на консултацията ми взеха 3 епруветки кръв, но не знам за точно какви изследвания. На нормалния ехограф само гледа бебто общо как е, сърчицето как работи и му мери размерите и после изчислява колко тежи. Но мойта това го прави на всеки преглед.

Последна редакция: вт, 24 ное 2009, 11:15 от Tink

# 230
Мамма , Tink , Djudit Честити розови гащи и едни прекрасни принцески  за финал  newsm44 newsm51 newsm44 Ния е прекрасно име. Peace
darida , tincheto , Vasilia Hugfingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Всичко да се оправя при вас  Peace Praynig Hug
 На новите мами добре дошли сред мартенки 2010 ! Peace  bouquet
Гледам ,че пак сте обсъждали количките и киселините.За последното си вземам рецепта  Peace
НаНина мила,как си днес пиши?Дано си се наспала и да си се концентрирала вече! Hug
Петяя голям смях падна с Дядо Коледа ! Hug Joy Joy Joy
rika и аз от два месеца си пия Енгистол,дори вчера доки много се зарадва и ми препоръча да го приемам до края на бременността ,а и след това може(до 6 м.) по 1-но на ден да ми е подсилена имунната система.
4elsy за теб двойни палчета за утре и неделя,ако не се появя! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Цитат
МАМА ИВ, как си ти? Аз ли не съм разбрала пак нещо? Защо си в леглото?
Както вчера написах,трябва и аз като darida да пазя леглото ,защото бебата е слезнала ниско долу и доки се притесни да не стане голямата беля. ooooh! Rolling Eyes
Цецинка исках да ти споделя ,какво разбрах за Божидар и Божидара и по скоро за именните им дни.Ти може и да си разбрала де,ама все пак.....Та нашите именици ще си празнуват  2-ва пъти в годината .Един път на Богоявление и 2-ри път на Тодоров ден.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
lapiovra браво за изпита,ще вземеш и другия сигурна съм. Peace Дано вече си по добре с хормоните и само весели неща от тук нататък ти желая  Hug
И моя хемоглобин доста е паднал,но доки не се реши да ми изпише желязо на хапчета заради колита ми,а някакви разтворими (хомеопатични).
Лек и усмихнат ден на всички  !:peace: Hug Mr. Green
Извинете ме за дългия пост! Praynig

# 231
Djudit при мен е по същия начин. Някакси ми се схваща отдолу и продължава по крака. И като се почне едно куцане- като стара баба съм понякога. Аз искам да попитам как спите? При мен всяко обръщане е свързано със събуждане, защото някакси чувствам корема си като една топка с вода, която се люшка насам натам. Дали ако без да искам се обърна по-рязко може да му стане нещо на бебо ( да му направя някое цунами вътре  Rolling Eyes ?

# 232
Мамо Ив, и на тебе стискаме палци да се държи прилично бебка и да си кротува на топличко в коремчето на мама. Ти си почивай до колкото можеш!  Hug

А що е то Енгистол?  newsm78

brazil
нищо не можеш да му направиш на бебето, не се притеснявай! Иначе и при мнен обръщането вече става сложно...

# 233
  • Пловдив
mama Iv, за Богоявление знам, но за Тодоров ден не знаех. В смисъл бях чула, че има още един празник за Божидаровците, но не знаех точно кога е Simple Smile Моят мъж се казва Божидар и празнуваме на Богоявление. Между другото едното ни момченце няма да е кръстено на него, просто съвпадение Mr. Green Още преди да забременея си бях обещала и дала нещо като обет, че така ще се казва детето ни, но тогава кой да си мечтае, че Божиите дарове ще са два Heart Eyes

# 234
Здравейте  Hug
Момичета, вчера ми се случи случка...както си вървях ме хванаха жестоки контракции, а не съм се преуморила - най-много да съм извървяла 1 км. и то бавно.Беше направо зверско и дори си помислих, че ще стане някоя беля и ще взема да родя без време.Пребледнях цялата, изпотих се и кръста и корема адски ме заболяха.Болката беше все едно ще ми дойде всеки момент, но на 10-та степен.Прибрах се, легнах и се обадих на док, но за съжаление вчера той отсъстваше.Каза, ако се повтори веднага да тичам към болницата, но за щастие повече не го усетих този ужас.Довечера съм на преглед и ми стиснете палци, че без чекнене на магарето няма да се размина   Sick Много съм притеснена...  Sad

И аз да се включа в отбора на Божите дарове  Laughing Чудя се дали да е Божидар или Ангелин.
Всъщност се чудя вече няколко месеца  Laughing

# 235
  • Burgas
Карамел,почивай си повече и дано не се повтаря,успех при лекаря.

# 236
Оп да се включа и аз да ви видя кво правите.Аз ще умра от киселени  направо ужасно нещо ,ще се върна назад в темата да погледна съветите на някои мамчета.Снощи неможах да спя спокойно -страшно много ми се ходеше до wc обаче защо не отидох и аз незнам ,въртях се ,въртях се и си викам трябва да станя  обаче не ставам -много странно като чели немога сама себе си да контролирам или много ми се е спяло /то че е така -така е/.Чак в  6,15 като звънна чаковника и хукнах.
Иначе моето бебче е много активно сутрин към 10,00 и вечер като легна -през другото време е спокойно.
Това е засега после пак ще пиша  bouquet

# 237
Здравейте  Hug
Момичета, вчера ми се случи случка...както си вървях ме хванаха жестоки контракции, а не съм се преуморила - най-много да съм извървяла 1 км. и то бавно.Беше направо зверско и дори си помислих, че ще стане някоя беля и ще взема да родя без време.Пребледнях цялата, изпотих се и кръста и корема адски ме заболяха.Болката беше все едно ще ми дойде всеки момент, но на 10-та степен.Прибрах се, легнах и се обадих на док, но за съжаление вчера той отсъстваше.Каза, ако се повтори веднага да тичам към болницата, но за щастие повече не го усетих този ужас.Довечера съм на преглед и ми стиснете палци, че без чекнене на магарето няма да се размина   Sick Много съм притеснена...  Sad

И аз да се включа в отбора на Божите дарове  Laughing Чудя се дали да е Божидар или Ангелин.
Всъщност се чудя вече няколко месеца  Laughing

Карамел`   Hug  душишчке...радвам се ,че за сега се е разминало....ама си имаш едни много стиснати палчета от мен довечера и после да не вземеш да изчезнеш пак  Simple Smile ...., а влез и задължително сподели как си   Heart Eyes  

Сигурна съм,че всичко ще е наред   bouquet

# 238
Карамел -защо така се е случило  ThinkingМоже би трябва да си почиваш известно време.Стискам палци  при прегледа всичко да е наред Praynig
Божидар по ми харесва Peace

# 239
Карамел, стискам палци да не се повтаря Praynig мама ив и на теб много стиснати палци по-леко да минава лежането Peace

Моят хемоглобин по принцип си е под нормата 110, но като пия пренатал ми се качва на 130. Желязото не ми помага, защото желязото ми е в норма само хемоглобинът ми е нисък. По принцип долната граница е 120, но за бременност е 110. А между 100-110 се водило гранично положение, което не било толкова опасно, но се дава желязо. Под сто вече не е хубаво.

Илеин, аз миналата седмица правих пълна кръвна и стерилна урина, другият месец миклобиология пак. Отделно, че на всеки преглед и при мен докторът мери всичко на бебето

Тинк, малко остана, пусни си ги край ушите  Hug

И аз съм за Божидар

Общи условия

Активация на акаунт