Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Ще трябва ли да платя, ако отида по спешност в Шейново?
Какво може да причини повръщане и трябва ли да се тревожа?
Трябва ли да се тревожа за парите, които ми взеха по време на спешния преглед?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Ще трябва ли да платя, ако отида по спешност в Шейново?
-
Какво може да причини повръщане и трябва ли да се тревожа?
-
Трябва ли да се тревожа за парите, които ми взеха по време на спешния преглед?
-
Какви са препоръките за гледане на филми на ужаси по време на бременност?
-
Какви са препоръките за нанасяне на кремове против стрии и зърна по време на бременност?

! Е затова пък има такива като мен повече четящи, отколкото пишещи
, друго си е опитен да даде съвет.
нали ще я взимаме за булка (само да не ме чуе мъжа ти ,че от сега ще има

Имам протеини и кръв в урината, това го установиха с лакмус. Сега ще чакам след 5 дни резултатите от лабораторията, да не е някаква инфекция. Въпреки, че понякога има малко проитеини и бактерии, които не са опасни и даже не се лекуват.Кръвното ми е нисичко, но по-добре да е все така. Това е от мен, сега отивам да ви 4ета.
не писах по-рано за количките GIORDANI 3PER8 LX няма да си позволя подробно да обясбявам колко си е харесвам и най-вече колко съм доволна и се радвам,че ще мога пак да е ползвам рационално и за бебчето ми...има всичко към нея,лека,много маневрена,удобна и какво друго
някой беше питал колко тежи-не съм я теглила по отделно със всеки кош,но на кашона пише общото тегло и по-късно ще видя.Ако някой иска подробности да пише на лични.И пак да кажа не че не бих си купила друга количка,но само от гъзария и да си чеша крастата манияшка няма как да стане 
има голям ефект.Чудесно е , че всичко е наред и сигурно си се успокоила малко.
.